Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Φαίνεται ότι ο κωδικός που μου έστειλαν από πλαίσιο στις 28 που ελεγε για το preorder bonus ήταν και για early access μιας και μπήκα κανονικά στο παιχνίδι και μπορώ να παιξω

Να και το σχετικο post. Παυλαρα σε ξεχασαν μου φενεται πρεπει να τους κραξεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά γιατί να το πάρετε ακριβότερα σε retail shop. ψηφιακά κάνει 40€ σε PC

Ο Spank και ο Παυλος εχουν προπαραγγειλει την μεγαλη Collectors edition. Για μας τους υπολοιπους φανταζομαι καθαρα για συλλεκτικους λογους(κουτι και κανενα δωρακι που δινουν μαζι).

Εντωμεταξυ αν αναφερεσαι στην απλη εκδοση δεν αξιζει με την καμια για αυτα που προσφερει σε σχεση με την Origins εκδοση.Η δε origins εκδοση επισης ενω πριν την beta ειχε φτασει στα κλειδαδικα στα 34περιπου ευρω,πλεον ξεπερναει και επισημα τις τιμες των καταστηματων(εδω γελαμε) http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/

• Moderators

Ωραίο , αλλά κάντε κι άλλο cinematic  με την Tracer  !!!!!

ΥΓ. σχετικά με την δυσλεξία:

Έχει το "Alive" (το 2ο short), βάζω και το Recall:

Όσο για τους δυσλεξικούς, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. ^_^

Απλά δεν είμαι. :P

γιατι εγώ θέλω την collector's  (για να κάνει παρέα στα φιλαράκια της) 

faLT2dB.jpg

To Blizzard-ο-ραφο. :D

είναι ναρκωτικό η ρημάδα εταιρεία γμτ... 

άντε να τα πάρουμε αύριο εμείς να τα χαρούμε και σήμερα μόνον twitch που θα τοπάρει στις 2 το βράδυ τα views. 

ps1: ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια /shy

• Moderators

Την φωτογραφία πρέπει να την κρατήσεις (όταν βάλεις και το Overwatch) να την στέλνεις συνημμένη όταν ζητάς beta για παιχνίδι της. :lol:

άντε να τα πάρουμε αύριο εμείς να τα χαρούμε και σήμερα μόνον twitch που θα τοπάρει στις 2 το βράδυ τα views. 

ps1: ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια /shy

Και μετα λενε εμενα fanboy που εχω μονο τις απλες εκδοσεις :P Παντως απογοητευση να βλεπεις τοσες collectors edition και μονο του overwatch κυριως να εχει φιγουρα μεσα ....

Στην σελίδα του πλαισίου πάντως έβγαλε διαθέσιμο ( οχι την collector )

Σωστος.

Και στον Κωτσοβολο το εμφανιζει στο skroutz σαν Διαθεσιμο.

Παραλαμβάνουμε σήμερα ο βράδυ και καλα μου ειπαν , με εκνευρίζει να μην λένε απλα οτι το έχουμε στην αποθήκη αλλα δεν μπορούμε να το δώσουμε απο σήμερα

Παραλαμβάνουμε σήμερα ο βράδυ και καλα μου ειπαν , με εκνευρίζει να μην λένε απλα οτι το έχουμε στην αποθήκη αλλα δεν μπορούμε να το δώσουμε απο σήμερα

Αντε τωρα να τους πεις οτι κανονικα απο σημερα επρεπε να το δινουν το παιχνιδι. Ε ρε νοοτροπιες....

Παιδιά τι λέει απο απαιτήσεις το παιχνίδι; θα το σηκώσει fullHD 60FPS το λαπτοπ μου;

το λαπτοπάκι μου έχει :

CPU : i7 6700HQ

GPU : GTX 960m 2GB GDDR5

RAM : DDR4 16GB

SSD : Samsung M.2 950 pro 256GB

Θα το σηκώσει full λέτε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...