Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

1) ατομα που απλα επαιζαν για την ευαταρα τους.

2) ολοι πηραν οτι γουσταραν. Ενα leave στο πρωτο round, ολοι οι υπολοιποι leave εκτος απο εμενα στο δευτερο round.

3)To αστειο της υποθεσης ειναι οτι  οι αντιπαλοι με εβριζαν γιατι τους προτεινα να το παμε για την πλακα μας για να τελειωσει το match  χαλαρα( τοξικη κοινοτητα στο full)!!!!

1)Οποιος νιωθει οτι ειναι pro και θελει να βλεπει team plays μπαινει pre made.Ολα τα αλλα ειναι κλασσικα λογια του αερα.

2)Σε περιπτωση που το ξεχασες το παιχνιδι δεν ειναι free to play αλλα για να παιξεις πρεπει να πληρωσεις(εστω μια φορα).Αρα προφανως και ο αλλος που πληρωσε θα παρει οτι γουσταρει.Ουτως ή αλλως απο ενα σημειο και μετα κατανταει και ξεφτιλα να καθεται ο καθενας σαν τον χαζο να συμπληρωνει οτι λειπει καθε φορα απο την ομαδα.

3)Το οτι εκαναν leave οι δικη σου δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να ακουσει οτι του προτεινει ο''ατυχος''αντιπαλος,ουτε τον κανει αυτο τοξικο.

Και για να σε διορθωσω λιγο επειδη το διαβαζω αυτο συνεχεια. Δεν ειναι μονο η κοινοτητα του overwatch τοξικη. Ολη η online κοινοτητα σε ολα τα παιχνιδια στην οποια υπαρχει στοιχειο του pvp ειναι τοξικη.

29 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Το game ενταξει δεν το εκανα Unistall (ποιο πολυ να δω τι θα γραψετε ηθελα!)

Ελα ντε τι θα γραφαμε αραγε οσοι συνεχιζουμε και παιζουμε το παιχνιδι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 και 2) Λόγια του αέρα για εσένα. Αν πιστεύεις ότι όλοι έχουν έτοιμες ομάδες για να μπαίνουν να παίζουν συνέχεια μαζί τότε πάω πάσο. Εσενα δηλαδή δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι το να παίζεις solo είναι τόσο άθλιο??? Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό ορισμένων πραγματικά... 

3) Από πότε το να προτείνεις κάτι σε κάποιον μέσα σε ένα online game έγινε λόγος για να τον βρίσεις?  Να πω ότι τους έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό " κάντε αυτό που λέω αλλιώς σας έφαγα" πάει και έρχεται. Αλλά όχι και να ξεκινήσεις να βρίζεις κάποιον επειδή σου είπε μια λύση για να περάσει η υπόλοιπη διάρκεια του match ποιο χαλαρά, μιας και το παιχνίδι ουσιαστικά  είχε ήδη τελειώσει... 

Επεξ/σία από Manoleros95

Με ενοχλει αλλα με το να μπαινω σε forum και να κραζω τους παντες και τα παντα δεν βοηθαει απολυτως πουθενα,ουτε ειναι βεβαια το μονο online παιχνιδι με leavers ή που δεν παιζουν τοσο ομαδικα,αλλα ουτε και θα βελτιωθει η κατασταση απο μονη της με το να κραζω εγω ή εσυ σε ενα forum.

Στην πλειοψηφια βασικα των υπολοιπων γνωστων online παιχνιδιων το ιδιο πραγμα γινεται.

Επισης λες οτι σε πειραξε που δεν χρησιμοποιουσαν οι αλλοι ts.Ουτε εγω χρησιμοποιω.Να πω τι στον αλλον?Να μην πηγαινει ως dps εξω απο το shield της orisa ή του rein?Η για να τους ακουω να κατηγορουν(και να βριζουν)ο ενας τον αλλο?

Το παιχνιδι ηταν καταδικασμενο εξ αρχης λογω των πωλησεων που εκανε.Μαζεψε την σαρα και την μαρα του online gaming και τα αποτελεσματα φαινονται. Και οι περισσοτεροι το παρατησαν και απλα γυρνανε πισω μονο σε κανενα event για κανενα skin.

• Like 1

2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Μπα καθολου υπερβολη φιλαρακι... Οπως ειπα και σε προηγουμενο σχολιο, παρατησα το competitive απο season 4 γιατι ηταν γεματο leavers και ατομα που απλα επαιζαν για την ευαταρα τους. Οποτε και συνεχισα να παιζω που και που λιγο quick play. Ειπα πριν 2 μερες να κανω ενα come back και να κανω τα placements για την season ισα ισα να δω που θα με πεταξει μετα απο τοσο καιρο Inactive ( λογικα τιποτα silver-gold αλλα δεν εχει σημασια). Στο πρωτο match που μπηκα διαπιστωσα οτι τιποτα απο αυτα που με εκαναν να εγκαταλειψω το competitive δεν αλλαξε. Στο team δεν μιλουσε κανεις, ολοι πηραν οτι γουσταραν. Ενα leave στο πρωτο round, ολοι οι υπολοιποι leave εκτος απο εμενα στο δευτερο round. To αστειο της υποθεσης ειναι οτι  οι αντιπαλοι με εβριζαν γιατι τους προτεινα να το παμε για την πλακα μας για να τελειωσει το match  χαλαρα( τοξικη κοινοτητα στο full)!!!!  Το game ενταξει δεν το εκανα Unistall (ποιο πολυ να δω τι θα γραψετε ηθελα!), δεν λεει να το ξανακατεβαζω αν θελω να ξαναπαιξω... 

σε τι rating επαιζες και παιζεις ?

Εφοσον το παιδι δεν εχει υπομονη και δεν του ταιριαζει το στυλ του competitive στο OW, οτι και να του πουμε ειναι περιττο.
Δεν μου κανει καθολου εντυπωση να αντιμετωπιζει αυτα τα φαινομενα στο silver-gold που ανεφερε οτι παιζει και ουτε προκειται να αλλαξει το σκηνικο.
Εβαλε και μια δοση υπερβολης για να τσιμπησουμε...Dont feed.

• Like 1

23 ώρες πριν, Agon είπε

σε τι rating επαιζες και παιζεις ?

Συνήθως gold αλλά κατάφερα και ανέβηκα μια φορά platinum. Βέβαια δεν κράτησε πολύ το platinum. Το λάθος μου ήταν ότι έπαιζα ( παίζω) ακόμα και όταν είχα  αρνητικά σερί. Πχ αν δεν το πήγαινα σερί όταν πήγα platinum λογικά θα έμενα και ίσως ανέβαινα και diamond. To healing μου είναι πολύ καλό και με καλά teams νικαω στο 90% των περιπτώσεων. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω καλά team!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν η σεζόν τελειώνει, για πείτε τι κάνετε και που βρίσκεστε?

Εγώ όπως έπιασα το gm στα 4017 έπεσα αμέσως και βολοδέρνω mid masters τώρα. Εκεί βλέπω να με βρίσκει το τέλος της. Μπορώ να πω ότι για μένα, πέραν της προσωπικής απόδοσης, ήταν η πιο ήρεμη σεζόν από άποψη leavers/throwers/trolls. Ίσως γιατί ξέφυγα από τη κόλαση του Diamond, που μπορώ εύκολα να πω πλέον ότι είναι το χειρότερο tier. instalock 3-4 dps και η Παναγια μαζί μας. Και στο Masters έτσι γίνεται, αλλά εδώ είναι φονιάδες τουλάχιστον.

Επίσης, κάτι που έβλεπα και βλέπω στους streamers και το επιβεβαίωσα και ο ίδιος, σε αυτά τα ρανκσ άμυνες δε βγαίνουν με τίποτα. Τερματίζουν σχεδόν πάντα και οι 2 μεριές, και το όλο πράγμα παίζεται ποιος θα κάνει καλύτερο χρόνο για τη παράταση. 

Το πιο ανάλαφρο ρανκ μακράν το πλατ, Diamond από το 3300+ και μετά είναι κόλαση.

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και εχω πολυ λιγο χρονο ειπα να το grindaro

10 ηττες στα placements(leaver σε καθε ενα απο αυτα, ο edel ξερει :P)  με εβαλε 1650 πρωτη φορα, παντα καπου 2100 2200 με πετουσε, σημερα πηρα promotion 2510 και σταματαω λογω δουλειας

απο το silver ανεβηκα τραινο, στο gold 2100-2400 πονεσαν τα ματια μου, 5 νικες στη σειρα, μετα 5 ηττες κ.ο.κ.

επαιξα moira, D.va, Zarya, Winston, Orisa περισσοτερο και λιγο soldier, sombra, pharah

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1

3 ώρες πριν, Edel είπε

Λοιπόν η σεζόν τελειώνει, για πείτε τι κάνετε και που βρίσκεστε?

Εγώ όπως έπιασα το gm στα 4017 έπεσα αμέσως και βολοδέρνω mid masters τώρα. Εκεί βλέπω να με βρίσκει το τέλος της. Μπορώ να πω ότι για μένα, πέραν της προσωπικής απόδοσης, ήταν η πιο ήρεμη σεζόν από άποψη leavers/throwers/trolls. Ίσως γιατί ξέφυγα από τη κόλαση του Diamond, που μπορώ εύκολα να πω πλέον ότι είναι το χειρότερο tier. instalock 3-4 dps και η Παναγια μαζί μας. Και στο Masters έτσι γίνεται, αλλά εδώ είναι φονιάδες τουλάχιστον.

Επίσης, κάτι που έβλεπα και βλέπω στους streamers και το επιβεβαίωσα και ο ίδιος, σε αυτά τα ρανκσ άμυνες δε βγαίνουν με τίποτα. Τερματίζουν σχεδόν πάντα και οι 2 μεριές, και το όλο πράγμα παίζεται ποιος θα κάνει καλύτερο χρόνο για τη παράταση. 

Το πιο ανάλαφρο ρανκ μακράν το πλατ, Diamond από το 3300+ και μετά είναι κόλαση.

μήπως δεν παίζεις στο pc?!

εγω στο main έκανα μονο placement γιατι το μερσυ μετα δεν το άντεχα και ειμαι στο 3250. στο αλτ έφτασα μέχρι το gold...lol και τωρα ειμαι 3020 και πόνεσα πολύ να πάω εκει. αθλια σεζόν, άθλιο παιχνιδι, τραγική κατάσταση. 

3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μήπως δεν παίζεις στο pc?!

Το εχει αναφερει πιο παλια οτι παιζει σε ps4 οπως και ο συμφορουμιτης Najin.

• Thanks 1

30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το εχει αναφερει πιο παλια οτι παιζει σε ps4 οπως και ο συμφορουμιτης Najin.

αααα πες το και λέω τι γράφει θα μας τρελλάνει. έτσι όπως περιγράφει το diamond ειναι το plat στο pc. βέβαια απο συζητήσεις με άλλους, δεν υπάρχει καλό ρανκ στο pc. Απλώς όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα απο άποψη συνεργασίας και μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...