Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω παιξει ποτε το παιχνιδι...ειναι ενα φρη γουικεντ απο σημερα-αυριο...και λεω να το δοκιμασω μια....εχετε καποια συμβουλη για τον νουμπα?

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

δεν εχω παιξει ποτε το παιχνιδι...ειναι ενα φρη γουικεντ απο σημερα-αυριο...και λεω να το δοκιμασω μια....εχετε καποια συμβουλη για τον νουμπα?

Ναι παιξε οτι σου αρεσει απο χαρακτηρες απλα δινε βαση στα objectives που εχει ο καθε χαρτης.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S:76, Tracer και Mei εδω :P
Τα περισσοτερα απο τα παραπανω που ποσταρες ειναι instabuy για μενα. Too cute!

Επεξ/σία από sistah
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω κανενα απο αυτα αλλα με βλεπω να παιρνω και εγω κανενα μιας και αλλες φιγουρες(την collectors την εχω ηδη)δεν ερχονται στα μαγαζια και δεν θελω να ασχοληθω με ebay και κινεζιες.

• Like 1
Δημοσ.

Tα 2 ειναι απο ebay και της Mei ειναι αυθεντικο. Σιγουρα εχει πολυ περισσοτερες λεπτομεριες αλλα και οι κινεζιες ειναι εξισου πολυ καλης ποιοτητας.

Δημοσ.

48 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχω κανενα απο αυτα αλλα με βλεπω να παιρνω και εγω κανενα μιας και αλλες φιγουρες(την collectors την εχω ηδη)δεν ερχονται στα μαγαζια και δεν θελω να ασχοληθω με ebay και κινεζιες.

πες μας και ποιο σκεφτεσαι να παρεις :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

πες μας και ποιο σκεφτεσαι να παρεις :P 

Βασικα να γραψω αλλα δεν ξερω αν θα ερθουν Ελλαδα.

Σιγουρα hog και ισως junk/mercy. Και της d va θα αγοραζα που υπαρχει τωρα αλλα 35ρικο δεν δινω

https://www.skroutz.gr/c/2868/funko/sku/13773418

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απουσια απο competitive απο season 4. Μπαινω να ξεκινησω τα placements για την σεζον ετσι για πλακα. Κανενας δεν μιλαει στο team, παιρνω Lucio και ολοι επιλεγουν οτι θελουν. Μετα απο πεντε λεπτα εχουμε leave. Τελειωνει το πρωτο round, στο επομενο leave ολοι εκτος απο εμενα. Τελειωνει το match, unistall απευθειας το game. Mακραν οτι χειροτερο εχω παιξει στην ζωη μου. Καλη συνεχεια σε αυτους που αντεχουν και συνεχιζουν να παιζουν.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...