Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενιωσα τον καρκινο της βλακείας για τα καλα χθες.
Πρωτος γυρος,attack,εγω dps,τερματιζουμε το payload με 1,5 λεπτο χρόνο,όλα καλά.
Ξεκιναει def,κανουν picks οι 4(2 tank,1 heal,1 dps),περιμενω,περιμενω,περιμένω,κανω 5ο pick moira.
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ VOICE KAI CHAT απ τον 6ο που δεν ειχε διαλεξει(και πηρε hanzo ως αντιδραση),οτι του εκλεψα την moira επειδη ζηλεψα(!) που ήταν τόσο καλός.
Ακολουθει μεταφρα διαλογος
-βλαμμενος εισαι?Αν ηθελες moira,γιατι δε την επαιρνες τόση ωρα?γι αυτο περιμενα,να παρεις οτι θες και να fillαρω,αλλα δε διαλεγες.
Αν θες moira,απλα ζητα την και αλλαζω εγω σε dps.
Kαι γιατι περιμενες ΤΟΣΗ ωρα να φτασουμε στο def point για να μιλήσεις?
(μπαινει 3ος,ασχετος,δεν ήταν group μαζι του,στη συζητηση).
-μπραβο,μας γαμησες το παιχνιδι(εγώ),και τώρα θα τρολαρει με hanzo εξαιτίας σου.
-βλαμμενος κ εσυ?Δεν ειδες οτι πήρα 5ος,αφου περιμενα και αρκετή ώρα?Τον ειδες να ζητάει ποτέ την moira και να μην του την δινω?Αντι να κλαιει,ας πει "θελω moira" και του την δινω,δεν τραβαω κανα ζορι.
-(4ος ασχετος) ,μπραβο,μας γαμησες το παιχνίδι,τωρα θα εχουμε εναν αχρηστο hanzo.
(εχω αρχισει και τριγκαρομαι ασχημα)
Ξεκιναει ο γυρος,ψοφάει ο hanzo στα πρωτα 6 δευτερολεπτα(sniped) και ξεκινάει
-Και τώρα δε με κανει και heal επιτηδες,μπραβο,ωραιο throw.
-hanzo, @^#!!$%^ ηλιθιε,σε εφαγε μονοhito η widow,τι heal να σου κανω ακριβώς?
-ζηλεύεις και πλέον θα feedαρω,μας μαμησες το game
-(3os) μπραβο moira (βρισιδια)
-(4ος) βρισιδια και στο all chat να με κανουν report επειδη κανω throw και δεν healarω(στο μεταξυ,εχουν περάσει 2 λεπτα game και ενω πριν παιζαμε με 2 heals ολοκληρο round,ειμαι ηδη silver healing,αλλα κατα τα αλλα δεν κανω heal)

Εκει σπασανε τα @@ μου,γυρισαν τα ματια μου,γυρισα σε dps,βγηκα απο voice και chat,και όταν τελειωσε το game(νικησαμε-και ευκολα) με καρτελα 3 golds,4 total,μπηκα στο voice και ειμαι ακομα βραχνιασμένος απ το ανελεητο spamarisma που φωναζα "suck ma ballz".
Παιζει να με ακουσαν σε ολο το οικοδομικο τετραγωνο.
ΖΩΑ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πολυ εκατσες στο voice με τετοια μπουμπουκια...

Παντως εαν ειναι salty ο κοσμος, σου ερχονται φορτωμενοι λες και φταις για το losing streak τους. Ποσες φορες χρειαστηκε να παιξουμε γυρω απο εναν troll torb που του γυρισε το ματι, μπας και κερδισουμε..

Προσωπικα ειδα την σαπιλα την ιδια στην ποιοτητα των games στο low diamond. Pushαρω για diamond, 2 games για το rank και βρισκομαι να παιζω σε pattern 2 games λες και ειναι gold και 1 που επρεπε να φτυσουμε αιμα να το κερδισουμε.. Φυσικα ειχα και το κλασικο widow/hanzo, -why?  And I quote: -cause this random other guy is throwing for the last 3 games and I will do the same..

P.S: Ghost, με D.Va ολα αυτα :)

Επεξ/σία από sistah
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, suffocater είπε

Πρωτος γυρος,attack,εγω dps,τερματιζουμε το payload με 1,5 λεπτο χρόνο,όλα καλά.
Ξεκιναει def,κανουν picks οι 4(2 tank,1 heal,1 dps),περιμενω,περιμενω,περιμένω,κανω 5ο pick moira.
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ VOICE KAI CHAT απ τον 6ο που δεν ειχε διαλεξει(και πηρε hanzo ως αντιδραση),οτι του εκλεψα την moira επειδη ζηλεψα(!) που ήταν τόσο καλός.
-βλαμμενος εισαι?Αν ηθελες moira,γιατι δε την επαιρνες τόση ωρα?γι αυτο περιμενα,να παρεις οτι θες και να fillαρω,αλλα δε διαλεγες.
-μπραβο,μας γαμησες το παιχνιδι(εγώ),και τώρα θα τρολαρει με hanzo εξαιτίας σου.
-βλαμμενος κ εσυ?Δεν ειδες οτι πήρα 5ος,αφου περιμενα και αρκετή ώρα?Τον ειδες να ζητάει ποτέ την moira και να μην του την δινω?Αντι να κλαιει,ας πει "θελω moira" και του την δινω,δεν τραβαω κανα ζορι.
-(4ος ασχετος) ,μπραβο,μας γαμησες το παιχνίδι,τωρα θα εχουμε εναν αχρηστο hanzo.
-(4ος) βρισιδια και στο all chat να με κανουν report επειδη κανω throw και δεν healarω(στο μεταξυ,εχουν περάσει 2 λεπτα game και ενω πριν παιζαμε με 2 heals ολοκληρο round,ειμαι ηδη silver healing,αλλα κατα τα αλλα δεν κανω heal)

Εκει σπασανε τα @@ μου,γυρισαν τα ματια μου,γυρισα σε dps,βγηκα απο voice και chat,και όταν τελειωσε το game(νικησαμε-και ευκολα) με καρτελα 3 golds,4 total,μπηκα στο voice και ειμαι ακομα βραχνιασμένος απ το ανελεητο spamarisma που φωναζα "suck ma ballz".
ΖΩΑ.

Χαχαχα epic.

Εγώ θα έκανα throw πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Silverage είπε

Χαχαχα epic.

Εγώ θα έκανα throw πάντως.

Το αστειο ειναι πως ολο αυτο προέκυψε επειδη δεν ηθελα "να τον αναγκασω" να παιξει heal,παιρνοντας εγω το dps,γιατι συνηθως οι περισσοτεροι προτιμουν το dps.
Λεω νταξ,επαιξα πριν εγώ dmg,ας ειμαι ευγενικός και ας του το παραχωρησω στο def.
lel

Δημοσ.
2 ώρες πριν, suffocater είπε

ΖΩΑ.

Άραβες θα ταν σίγουρα!!!

Εγώ πάντως θα χα κάνει μια throwara όλη δικιά τους. Μόγγολοι

Δημοσ.
2 hours ago, Edel said:

Άραβες θα ταν σίγουρα!!!

Εγώ πάντως θα χα κάνει μια throwara όλη δικιά τους. Μόγγολοι

Οι throwers δεν εχουν χωρα, μην το πας προς τα εκει...
Παντως με το να μην κανει KAI εκεινος throw, καταφερε να κερδισει το match. Don't be like them...

2 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Χαίρομαι που το Path of D.Va συνεχίζεται. :D

Ποιο skin by the way?

Cruiser! Το cat εχει πολλα μπλιμπλικια στα χερια που θυμιζει θειτσα, lol .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, suffocater είπε

κατι παρομοιο ειχα ζησει και εγω.

ειμαστε στο team compo και καποιος κανει instalock την Mercy. ξεκιναει το παιχνιδι και ηταν ανυπαρκτος. ουτε heal, ουτε rez, αχρηστος τελειως. και στο τελευταιο λεπτο του γυρου κανει switch, ενω δεν ειχε καν ριξει το πρωτο του ultimate. οπως ηταν φυσικο χασαμε τον γυρο και ολη η ομαδα τον εβριζε. ακολουθει απολαυστικος διαλογος:

-dude, you suck as Mercy.

-she is not my main, i dont know how to play her.

-then why did you pick her?

-you forced me to pick her

-dude, nobody forced you. you instalocked her as soon as  the select screen loaded. and if you didnt want her, then why you didnt tell the others? I could play her and you could pick your main.

-i wanted to try her.

-you wanted to try her in competitive?

-yes.

-dude, you try heroes in quick play, not in competitive. also, why did you switch in the middle of the game?

-because i wanted to play my main.

-and you did it without informing your team or even using your ultimate? why?

-you forced me to pick her. she is not my main.

-......

6 ώρες πριν, sistah είπε

παιρνει buffs η Sombra και αυτα που ζηταγανε οι mains. πεσμου παλι το ανεκδοτο σου για PBKAC, να γελασουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος εχει πολλα loot boxes και βαριεται να τα ανοιγει χειροκινητα, εχω φτιαξει το εξης AHK script να το κανει αυτοματα.

πατατε F12 για ξεκινημα /σταματημα του ανοιγματος ενω εισαστε στην οθονη με τα loot boxes

#NoEnv
SetTitleMatchMode, 2
SendMode, Input
CoordMode, Mouse, Screen

#ifWinActive Overwatch ahk_exe Overwatch.exe

;OPEN LOOT BOXES
$F12::
KeyWait F12
loot := !loot
if (loot = 1) { 
MouseMove, 0, 0, 0 ;move mouse top left corner
SetTimer, Trigger, -1
}
if (loot = 0) {
MouseMove, 1280, 720, 0 ;center mouse on screen
}
Return

Trigger:
While (loot)
{
Send {Space}
Sleep 7000
} 
Return

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...