Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το νεο competitive capture the flag παντως ειναι οτι χειροτερο εχω δει ως τωρα στο παιχνιδι.

γτ? ειναι πολύ καλύτερο απο πριν. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι ειναι η χαρα των καμπερο bastion,symmetra και tobjorn.

παντα καρκινοπαιχνιδο ηταν αλλα τωρα το βρήκα λίγο καλύτερο. 

5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

παντα καρκινοπαιχνιδο ηταν αλλα τωρα το βρήκα λίγο καλύτερο. 

Δεν αντιλεγω αλλα προηγουμενως δεν ειχε competitive ctf.

Ρε παιδιά το competitive είναι προαιρετικό είτε μιλάμε για capture the flag είτε για κανονικό. Προσωπικά παίζω ελάχιστα παιχνίδια comp MONO με ομάδα που εμπιστεύομαι (με μία Ισπανίδα Pharah που δεν μιλάει σε μικρόφωνο αλλά ξέρει να παίζει) και διατηρούμαι σταθερά σε diamond ώστε να μην αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με hanzo/widow που θέλουν απλώς να κάνουν την πλάκα τους και να ξοδέψουν τον χρόνο μου. 

11 λεπτά πριν, YMIB είπε

Ρε παιδιά το competitive είναι προαιρετικό είτε μιλάμε για capture the flag είτε για κανονικό. Προσωπικά παίζω ελάχιστα παιχνίδια comp MONO με ομάδα που εμπιστεύομαι (με μία Ισπανίδα Pharah που δεν μιλάει σε μικρόφωνο αλλά ξέρει να παίζει) και διατηρούμαι σταθερά σε diamond ώστε να μην αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με hanzo/widow που θέλουν απλώς να κάνουν την πλάκα τους και να ξοδέψουν τον χρόνο μου. 

αν ειναι να παιζω ελάχιστα παιχιδια comp καλύτερα ας κάνω κατι αλλο. το μονο νοημα σε αυτο το παιχνιδι ειναι το comp. Ουτε αυτο ειναι δηλαδη γτ το throw εχει περάσει σε άλλο επιπεδο πλεον.

• Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν ειναι να παιζω ελάχιστα παιχιδια comp καλύτερα ας κάνω κατι αλλο. το μονο νοημα σε αυτο το παιχνιδι ειναι το comp. Ουτε αυτο ειναι δηλαδη γτ το throw εχει περάσει σε άλλο επιπεδο πλεον.

Εμένα με χαλαρώνει και το arcade και το qp και βγάζω την ένταση της μέρας επιλέγοντας ματς όπου δεν έχει κάνει insta lock κάποιο sniper ώστε να γίνει ουσιαστικό παιχνίδι. Μερικές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις leave πριν ξεκινήσει ο αγώνας αλλά με αυτό το τρόπο διατηρώ μια ποιότητα στα ματς που παίζω. Έχεις δίκιο, κι εγώ θα ήθελα περισσότερο comp αλλά γι αυτό αναγκάζομαι να παίζω λίγα παιχνίδια ώστε να διατηρώ την ψυχική μου υγεία. Δυστυχώς το vote to kick δεν μπορεί να υπάρξει εύκολα έτσι όπως είναι δομημένο το παιχνίδι.

• Sad 1

ετσι οπως το διαχειριστήκανε το comp ειναι qp και το qp ένα χυμα deathmatch της πλακας. Υπάρχουν 2 τεράστια προβλήματα που δεν βλέπω να λύνονται σύντομα. 1) κάποιοι επιλέγουν να παιζουν comp χωρις να προσπαθουν ή προσπαθούν με χαρακτήρα που δεν γνωρίζουν αρα παίζουν σε μεγαλύτερο sr απο αυτο που θα έπρεπε. 2) τα group καταστρέφουν κάθε έννοια matchmaking. για τον matchmaker οι diamond genji+gold lucio = diamond mercy+gold mccree. instafail. 

• Like 4
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ετσι οπως το διαχειριστήκανε το comp ειναι qp και το qp ένα χυμα deathmatch της πλακας. Υπάρχουν 2 τεράστια προβλήματα που δεν βλέπω να λύνονται σύντομα. 1) κάποιοι επιλέγουν να παιζουν comp χωρις να προσπαθουν ή προσπαθούν με χαρακτήρα που δεν γνωρίζουν αρα παίζουν σε μεγαλύτερο sr απο αυτο που θα έπρεπε. 2) τα group καταστρέφουν κάθε έννοια matchmaking. για τον matchmaker οι diamond genji+gold lucio = diamond mercy+gold mccree. instafail. 

Όλη η αλήθεια του OW αυτή η πρόταση!

• Like 1

Για πειτε πως τα πατε με τα boxes, ανοιξα 10 ολο αηδιες icons + sprays, μερικα icons παρα-ειναι cute

μετα το 1ο free με lundar d.va κανενα skin <_<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...