Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, KilliK είπε

τα final blows που τα βλεπεις;

Στην αρχικη σελιδα στα γενικα Statisticks για να δεις μεσο ορο ποσα εχεις(και σε τι mode).

Εντος παιχνιδιου βλεπεις μονο οτι δειχνει στην συνολικη καρτελα με τα in game stats σου εντος παιχνιδιου στο δεξι κομματι κατω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H moira ειναι ευκολα πρωτη σε elims γιατι ειναι πολυ ευκολο να κανει εστω και 1 dmg.Mεγαλο range,no targeting,και ουσιαστικα πατάς μονιμως το δεξι κλικ οταν δεν κανεις κατι αλλο,so...
Δε λενε κατι τα elims απο μονα τους.
Επίσης,απαραδεκτο το 1k before you.
Τωρα μπηκα και εγω στην ουρά.

Επεξ/σία από suffocater
  • Thanks 1

Αναφορά σε κείμενο

* No longer gains ult from health pack healing
* Weapon Spread decreased by 10%
* Hacking speed increased from 0.8s to 0.65s
* Hacking will disable more abilities. Basically any ability that requires a button press will also be disabled. Here is a list:

Αγιος ο Jeff, Αγιος Ισχυρός, Αγιος Αθάνατος, μπαφαρε ημάς. 

praying-man.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κλαιω :D

Αναφορά σε κείμενο

She is being nerfed with the EMP charge, and also slightly nerfed with the spread reduction.

also slightly nerfed with the spread reduction.

Επεξ/σία από KilliK

οι αλλαγές στην σομπρα αλλάζουν τελείως την κατευθυνση της. Προφανώς σκέφτηκαν οτι δεν αρέσει να ειναι niche και την κάνουν πιο πολύ flanker τωρα. το κοστος απο ολα αυτα θα ειναι οτι δεν έχει emp τοσο γρηγορα. Νομίζω μου αρεσει παντως, ειναι καλο counter για την ορισα που μου την δινει στα νευρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι θα πεσει κλαψα και θα φαει μετα κανα χοντρο νερφ και θα καταληξει να ειναι σε χειροτερη θεση απο ηταν πριν τα μπαφς. ηδη στο φορα γκρινιαζουν οτι ειναι ΟΠ.

17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οι αλλαγές στην σομπρα αλλάζουν τελείως την κατευθυνση της. Προφανώς σκέφτηκαν οτι δεν αρέσει να ειναι niche και την κάνουν πιο πολύ flanker τωρα. το κοστος απο ολα αυτα θα ειναι οτι δεν έχει emp τοσο γρηγορα. Νομίζω μου αρεσει παντως, ειναι καλο counter για την ορισα που μου την δινει στα νευρα.

επισης counter για pharah, genji, tracer. αχ, it's good to be a Sombra main.

παντως ειναι μεγαλη εκπληξη οτι τις δινουν τοσα πολλα μπαφς μαζεμενα. μηπως αποφασισανε τελικα οτι κατι ουσιαστικο πρεπει να γινει για να αλλαξει το τωρινο μετα;

17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μα τον ρολο για τον οποιο ειχε σχεδιαστει εξαρχης ενισχυουν. dps flanker και οχι dps support, οπως ειχε καταληξει να ειναι.

δηλαδη πριν τα buffs, το 1v1 ουτε καν το σκεφτοσουν. τωρα πας κατευθειαν να τους φας απο πισω, χωρις να περιμενεις να εχουν χασει health πρωτα απο τους συμπαικτες σου.

στην ουσια γινεται stealth assassin, οτι λεγαμε εμεις απο την αρχη οτι επρεπε να ειναι. και γαυτο φοβαμαι οτι θα φαει χοντρο νερφ αμεσως μετα μολις γινουν live τα buffs της, γιατι θα ειναι ασταματητη στα καταλληλα χερια.

soon λατινα μου

EKvgERG.png

Επεξ/σία από KilliK

με το balance της μπλιζ δεν βγαζεις ακρη. Ναι αν ειναι op μπορει αντι να την κατεβάσουν λίγο να την καταστρέψουν αλλα ξέρεις ποσους μήνες θα παρει αυτο... Δεν αλλάζει το γεγονος οτι ειναι δυσκολος χαρακτηρας χωρις straight forward gameplay. Δεν ειναι tracer, ουτε s76, το ttk δεν θα ανέβει τοσο ωστε να ξεκινησεις εσυ την μαχη αλλα θα ειναι πλεον εφικτο να κάνεις σωστη δουλεια και οχι να μπαινοβγαινεις χωρις ουσια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως.

γουσταρω το qq που πεφτει στο φορα αυτη τη στιγμη.

η αγαπημενη μου απαντηση: :lol:

Αναφορά σε κείμενο

oh no, a viable counter for two of the most tilting/annoying/over powered flankers in the game....what ever shall we do?

και μερικα απο τα Mei buffs που διερευσαν

-reducing the ammo cost of her icicle from 25 to 20, giving her 10 shots per clip instead of 8
-freeze target is now slowed for a much longer time

Επεξ/σία από KilliK

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...