Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Agon είπε killik αγορασες platinum account ??
Έλεος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε ναι, αλλα οπως λεει σωστα ο Edel, αν ανοιγα πιο πριν θα ημουν και πιο ευκολος στοχος για το ult του Soldier. επομενως τι κανεις σε αυτη την περιπτωση; ανοιγεις proactively η περιμενεις να ριξει το ult του πρωτα ο Soldier? για δωσε μας τα φωτα σου, προ. Ανοίγεις proactively και κάθεσαι σε σημείο που αν ακούσεις soldier ult καβατζωνεσαι για να βγεις από το line of sight. Έχει τέτοιο mobility η Mercy που δεν είναι τόσο δύσκολο. Ακόμα κ πίσω από ένα tank να κάτσεις με λίγο χορό δεξιά αριστερά καλυμμένος είσαι. 2
sistah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, KilliK said: ναι, αλλα οπως λεει σωστα ο Edel, αν ανοιγα πιο πριν θα ημουν και πιο ευκολος στοχος για το ult του Soldier. επομενως τι κανεις σε αυτη την περιπτωση; ανοιγεις proactively η περιμενεις να ριξει το ult του πρωτα ο Soldier? για δωσε μας τα φωτα σου, προ. Νομιζω πως ο Edel ειναι o καταλληλοτερος στο να σου απαντησει μιας και ειναι GM, δυσκολα να διαφωνησω μαζι του.
Edel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, KilliK είπε ναι, αλλα οπως λεει σωστα ο Edel, αν ανοιγα πιο πριν θα ημουν και πιο ευκολος στοχος για το ult του Soldier. επομενως τι κανεις σε αυτη την περιπτωση; ανοιγεις proactively η περιμενεις να ριξει το ult του πρωτα ο Soldier? για δωσε μας τα φωτα σου, προ. Κοίτα, εκεί θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Τι εννοώ? Όπως σου εγραψα, αν έχεις ώρα να ακούσεις τον σόλντιερ να την κάνει, να ξέρεις ότι τη φυλάει για σένα. Άρα πριν το ανοίξεις, επειδή είναι ανάγκη μεγάλη για τη μάχη και κόβεσαι, να έχεις παρατηρήσει προσεκτικά που ειναι τα τανκ και οι γωνίες ώστε να τρέξεις αμέσως. Στη πράξη ακούγονται ευκολα, στη θεωρία θέλει εξάσκηση αρκετή και ταχύτητα διαολεμένη. Εγώ προσωπικά πιο επικίνδυνη θεωρώ την ουλτι του Μακρι που ναι μπαμ και κάτω και λιγότερο του 76 που έχεις περιθώριο 2-3 σφαίρες να φας. Δυστυχώς έπεσα από gm 3866 έπεσα, θρήνος. 2 1
KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, sistah είπε Νομιζω πως ο Edel ειναι o καταλληλοτερος στο να σου απαντησει μιας και ειναι GM, δυσκολα να διαφωνησω μαζι του. δεν νομιζω να εχει ο Edel 400 ωρες με την Mercy οπως εσυ. αρα εσυ εισαι ο προ με αυτην. για πεσμας τοτε, τι ειναι καλυτερο να κανει η Μερσι με τον Σολντιερ, να ριξει το ult της πριν το ριξει ο Σολντιερ, να το ριξει αμεσως μολις ριξει το δικο του και να προσπαθησει να προστατευτει αν ειναι εφικτο, η να περιμενει να τελειωσει το δικο του και να ριξει μετα το δικο της;
Edel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 To δικό σου λάθος ήταν που το άνοιξες το βαλκ ενώ ο 76 είχε ήδη πάρει 3 kills. Εκεί απλά πας πίσω, κάνετε regroup, και ξέροντας ότι 20 δευτερόλεπτα πριν το χει χρησιμοποιήσει ο 76, πατάς το δικό σου για να μπουστάρεις την ομάδα να το ξαναπάρετε πίσω. 1
sistah Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σου ειπα @KilliK , δεν θα διαφωνησω ευκολα με τον Edel. Ανεφερα οτι εκανες αργα το valk και το ιδιο σου ειπε μολις τωρα και ο συμφορουμιτης. Η θεωρια ειναι οτι κανεις valk οταν εχεις number advantage και οχι οταν σου εχουν πεθανει 2-3, στην πραξη παιζουν πολλα ρολο. Παντως ο λογος που χασατε το fight δεν ησουν εσυ αλλα μαλλον η D.Va και ο Winston που δεν καταφεραν να σταματησουν εναν s76, σε συνδιασμο με το κακο positioning της ομαδας. Για τελευταια φορα, δεν πα να εχω και 1000 ωρες, δεν ειμαι high elo για να το παιξω pro. Με τοσες ωρες το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερω να ξεφευγω κανοντας abuse το GA με αποτελεσμα να εχω χαμηλο death ratio. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Δεν ειναι αυτο που σε κανει καλη Mercy αλλα το decision making, το positioning και το gamesense. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από sistah 1
KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αυτο με το proactively δεν το καταλαβαινω. το ultimate θα το ριξεις παντα εφοσων ξεκιναει μια επιθεση. η αποφαση που θα παρεις ειναι αν αυτη η επιθεση μπορει να αντιμετωπιστει με βασικο Healing, η ειναι ενα major push οποτε ριχνεις το ultimate πριν ριξει ο εχθρος τα δικα του, ωστε να εχει η ομαδα σου ενα προβαδισμα στο πως θα τα αντιμετωπισει και να μην αιφνιδιαστει. αυτο πιστευω εννοειτε με proactive ultimate. δεν περιμενεις παντα να ριξει πρωτα ο αντιπαλος το δικο του , μερικες φορες η καλυτερη επιλογη ειναι να ριξεις πρωτα το δικο σου. στην περιπτωση ομως που ο αντιπαλος εχει mccree/soldier οι οποιοι σκοτωνουν ευκολα την valkyrie, το Proactive ultimate εχει το ρισκο να διακοπτει κατευθειαν. και στο 2ο ποιντ στο Anubis στην αμυνα, οπου οι ελιγμοι της Mercy ειναι περιορισμενοι και δεχεσαι επιθεση απο αριστερα με Soldier ultimate και απο μπροστα απο την υπολοιπη ομαδα, το proactive ultimate δεν θα χε μεγαλο νοημα. γιαυτο λεω οτι μαλλον ηταν λαθος μου να αλλαξω σε Mercy, με το Transcendence του Zen θα μπορουσα να σωσω την μιση ομαδα.
Έλεος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτο με το proactively δεν το καταλαβαινω. το ultimate θα το ριξεις παντα εφοσων ξεκιναει μια επιθεση. η αποφαση που θα παρεις ειναι αν αυτη η επιθεση μπορει να αντιμετωπιστει με βασικο Healing, η ειναι ενα major push οποτε ριχνεις το ultimate πριν ριξει ο εχθρος τα δικα του, ωστε να εχει η ομαδα σου ενα προβαδισμα στο πως θα τα αντιμετωπισει και να μην αιφνιδιαστει. αυτο πιστευω εννοειτε με proactive ultimate. δεν περιμενεις παντα να ριξει πρωτα ο αντιπαλος το δικο του , μερικες φορες η καλυτερη επιλογη ειναι να ριξεις πρωτα το δικο σου. στην περιπτωση ομως που ο αντιπαλος εχει mccree/soldier οι οποιοι σκοτωνουν ευκολα την valkyrie, το Proactive ultimate εχει το ρισκο να διακοπτει κατευθειαν. και στο 2ο ποιντ στο Anubis στην αμυνα, οπου οι ελιγμοι της Mercy ειναι περιορισμενοι και δεχεσαι επιθεση απο αριστερα με Soldier ultimate και απο μπροστα απο την υπολοιπη ομαδα, το proactive ultimate δεν θα χε μεγαλο νοημα. γιαυτο λεω οτι μαλλον ηταν λαθος μου να αλλαξω σε Mercy, με το Transcendence του Zen θα μπορουσα να σωσω την μιση ομαδα. Εγώ την ultimate την κάνω όταν δω οτι ξεκινάει το engage όχι τόσο για το heal αρχικά, όσο για το damage boost. Στην περίπτωση που ο αντίπαλος έχει Mccree/Soldier σίγουρα κινδυνεύεις, αλλά όπως είπες έχει να κάνει με το point του εκάστοτε χάρτη, αλλά και με τους teammates σου και το πόσο aware είναι ώστε να σε προστατέψουν. 1
Silverage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Όταν βλέπεις και ξεκινάνε να χώνονται την ρίχνεις για να τους προλάβεις.
Edel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τους κήδεψα! ΜΕγάλος φονιάς η Moira, έχω ερωτευτεί 3
basilis_k6 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Τους κήδεψα! ΜΕγάλος φονιάς η Moira, έχω ερωτευτεί Balance απο τα lidl 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Edel the Undertaker. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις