Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα με λένε δυσλεξικό μετά. :P

(no offence σε όσους είναι)

Edit: By the way, το 4ο short

Ωραίο , αλλά κάντε κι άλλο cinematic  με την Tracer  !!!!!

ΥΓ. σχετικά με την δυσλεξία:

famous%20dyslexics.jpg&width=275

Παρόλο που η Δυσλεξία δημιουργεί αρκετές δυσκολίες στα παιδιά ως μαθητές και αργότερα ως ενήλικες, συχνά βλέπουμε δυσλεκτικούς να διαπρέπουν σε έναν τομέα, που έχουν ταλέντο. Ας δούμε επιγραμματικά τους πιο γνωστούς δυσλεκτικούς και ας θαυμάσουμε τα κατορθώματά τους.

• Tom Cruise (Αμερικανός ηθοποιός)

• Orlando Bloom (Αμερικανός ηθοποιός)

• Steve Jobs (Ιδρυτής της εταιρείας υπολογιστών Apple)

• Cher (Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια)

• Walt Disney (Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός)

• Thomas Edison (εφευρέτης και επιχειρηματίας)

• Tracey Gold (ηθοποιός)

• General George Patton (στατηγός του Αμερικάνικου στρατού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο)

• Salma Hayek (ηθοποιός)

• Nelson Rockefeller (Αμερικανός πολιτικός)

• Jewel (τραγουδίστρια)

• Pablo Picasso (Ισπανός ζωγράφος)

• Keira Knightley (Αμερικανίδα ηθοποιός)

• George Burns (Αμερικανός ηθοποιός)

• Hans Christian Anderson (Δανός συγγραφέας)

• Patrick Dempsey (Αμερικανός ηθοποιός)

• Lewis Carroll (Βρετανός συγγραφέας)

• Noel Gallagher (μουσικός)

• Leonardo da Vinci (Ιταλός αρχιτέκτονας, μουσικός, ανατόμος, εφευρέτης, μηχανικός, γλύπτης και ζωγράφος της Αναγέννησης)

• Magic Johnson (Αμερικανός μπασκετμπολίστας)

• Richard Branson (Βρετανός επιχειρηματίας)

• John Lennon (Βρετανός μουσικός)

• Sir Winston Churchill (Βρετανός πολιτικός)

• Gustave Flaubert (Γάλλος νομπελίστας)

• Scott Adams (συγγραφέας)

• Alexander Graham Bell (επιστήμονας και εφευρέτης)

• Eric Bruno Borgman (συγγραφέας και ηθοποιός)

• Michael Faraday (Βρετανός επιστήμονας)

• Henry Ford (ιδρυτής της Ford)

• Richard Ford (συγγραφέας)

• Whoopi Goldberg (Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια)

• Duncan Goodhew (Βρετανός κολυμβητής)

• Susan Hampshire (Βρετανίδα ηθοποιός)

• Eddie Izzard (Βρετανός ηθοποιός)

• Thomas Jefferson (3ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.)

• John F. Kennedy (35ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.)

• Steve Redgrave (Βρετανός δρομέας και Ολυμπιονίκης)

• Oliver Reed (Βρετανός ηθοποιός)

• Woodrow Wilson (Πρόεδρος των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου)

• Steven Spielberg (Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός)

• Jackie Stewart (πρωταθλητής της Φόρμουλα 1)

• George Washington (1ος πρόεδρος των Η.Π.Α.)

• Thomas J. Watson, Jr. (Ιδρυτής της I.B.M.)

• Henry Winkler (Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός)

• Mohammad Ali (Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών και στην πάλη)

• Babe Ruthi (παίχτης baseball)

• William Hewlett (Ιδρυτής της Hewlett-Packard)

• Albert Einstein
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα πρεπει λογικα να φερουν και τα καταστηματα τα παιχνιδια για το pre load.Καμια ειδοποιηση ομως απο το public ως τωρα

Και εγώ περιμένω πλαίσιο για την collector την οποία λογικά και θα έχουν στα χέρια τους , το θέμα ειναι αν θα την δώσουν σήμερα και γενικά και μη collector

Και εγώ περιμένω πλαίσιο για την collector την οποία λογικά και θα έχουν στα χέρια τους , το θέμα ειναι αν θα την δώσουν σήμερα και γενικά και μη collector

Υπαρχει οδηγια οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post,απο την Blizzard να κυκλοφορησει το παιχνιδι 1 μερα πριν την επισημη κυκλοφορια στα καταστηματα(σε φυσικη μορφη δηλαδη)για να προλαβεις να το κανεις εγκατασταση και να μπορεις να παιξεις με το που ανοιξουν οι server. Εν μερη κατι που κανουν και με καθε κυκλοφορια του Wow πχ.

Αρα σημερα αν παραλαβουν οφειλουν και να παραδωσουν επι τοπου.Εγω τελικα για την απλη εκδοση πηγα αλλα με το νομισμα που απο κατι video που ειδα μου αρεσε αρκετα και τα ρεστα απο την collector σε νεα καρτα γραφικων :P

μίλησες μαζί τους ή είναι speculations δικά σου. επειδή από την πέμπτη μίλησα με 2 πωλητές, 1 υπεύθυνο και 2 φορές με τηλεφωνική εξυπηρέτηση και η μοναδική "κοινή" απάντηση που πήρα είναι ότι όσοι έχουμε κάνει pre order ΚΑΙ έχουμε δώσει λεφτά θα πάρουμε το pre order μονον for sure. δηλαδή ούτε νομίσματα ούτε κονκάρδες ούτε τίποτα. όπως και δεν ξέρουν πότε θα μας τα δώσουν. αυτά για το plaisio πάντα. Εάν σε είπαν / ξέρεις κάτι διαφορετικό feel free to share

μίλησες μαζί τους ή είναι speculations δικά σου. επειδή από την πέμπτη μίλησα με 2 πωλητές, 1 υπεύθυνο και 2 φορές με τηλεφωνική εξυπηρέτηση και η μοναδική "κοινή" απάντηση που πήρα είναι ότι όσοι έχουμε κάνει pre order ΚΑΙ έχουμε δώσει λεφτά θα πάρουμε το pre order μονον for sure. δηλαδή ούτε νομίσματα ούτε κονκάρδες ούτε τίποτα. όπως και δεν ξέρουν πότε θα μας τα δώσουν. αυτά για το plaisio πάντα. Εάν σε είπαν / ξέρεις κάτι διαφορετικό feel free to share

http://www.gamespot.com/articles/overwatch-heads-to-retail-a-day-early-but-only-so-/1100-6439857/

το ειχα αναφερει πιο πισω 7 περιπου σελιδες. Τωρα τι θα κανουν σε μας τους μπακαληδες εδω δεν ξερω. Τα μικροτερα μαγαζια παντως συνηθιζουν ουτως ή αλλως να φερνουν παιχνιδια πιο νωρις απο την ημερα κυκλοφοριας τους για τους μεγαλους οπως Πλαισιο και public δεν γνωριζω. 

ναι ρε το ξέρω αυτό, αλλά ελλάδα είσαι... και που τους το λες δεν μπορούν να καταλάβουν τι ενοεις. άσε που ο gamer είναι στιγματισμένος στην ελλάδα και σε αντιμετωπίζουν ως 5 χρονών. τεσπα, να δούμε τι θα γίνει σήμερα. εάν παραλάβει κανένας από μεγάλη αλυσίδα ας το πει εδώ

Όσον αφορά κλειδάδικα , εγώ το είχα πάρει από instant-gaming. Έχω πάρει αρκετά από εκεί σε πολύ καλές τιμές κατά καιρούς.

ναι ρε το ξέρω αυτό, αλλά ελλάδα είσαι... και που τους το λες δεν μπορούν να καταλάβουν τι ενοεις. άσε που ο gamer είναι στιγματισμένος στην ελλάδα και σε αντιμετωπίζουν ως 5 χρονών. τεσπα, να δούμε τι θα γίνει σήμερα. εάν παραλάβει κανένας από μεγάλη αλυσίδα ας το πει εδώ

Κοιτα να δεις τις περισσοτερες φορες ουτως ή αλλως για κουτατα παιχνιδια προφανως και προτιμαω σκρουτζομαγαζα(γιατι εχουν παντα αξιοσημειωτη διαφορα τιμων απο τις μεγαλες αλυσιδες και δεν παω για collector)και σχεδον παντα φερνουν τα γνωστα παιχνιδια τουλαχιστον 1 μερα πιο πριν.

Οι μεγαλες αλυσιδες δεν φημιζονται για αυτο το πραγμα.Βεβαια εσυ(ή γενικα οποιος πηρε απο αλυσιδα) που τα εσκασες στην μεγαλη αλυσιδα πηρες κωδικο για early access, ενω εγω που ρωτησα στο consoleclub συγκεκριμενα 3-4μερες για αυτο δεν ηξεραν τι τους ελεγα και μου λεγανε να ξαναπαρω την Τεταρτη(που προφανως και θα ειχε περασει η early access αρα δεν θα αξιζε).

Για τα περι στιγματισμου τα εχουμε πει αρκετες φορες ,και εν μερη δεν τους αδικω αν κρινω απο τι ηλικια βλεπω περισσοτερο σε public και Πλαισιο στο τμημα παιχνιδιων.

Όσον αφορά κλειδάδικα , εγώ το είχα πάρει από instant-gaming. Έχω πάρει αρκετά από εκεί σε πολύ καλές τιμές κατά καιρούς.

Απο κλειδαδικο αν δεν σου εχει ηδη ερθει ο κωδικος λογικα μεχρι το βραδυ πρεπει να σου ερθει.Απο το Dark Souls 3 που ειχα αγορασει τελευταια μου ειχε ερθει καλες 8 με 9 το βραδυ της προηγουμενης μερα αρα υπομονη :)

Απο το πλαίσιο μου ειπαν και καλά οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμα και αύριο θα ειναι διαθέσιμο .... έλεος δηλαδή

Κοιτα να δεις τις περισσοτερες φορες ουτως ή αλλως για κουτατα παιχνιδια προφανως και προτιμαω σκρουτζομαγαζα(γιατι εχουν παντα αξιοσημειωτη διαφορα τιμων απο τις μεγαλες αλυσιδες και δεν παω για collector)και σχεδον παντα φερνουν τα γνωστα παιχνιδια τουλαχιστον 1 μερα πιο πριν.

Οι μεγαλες αλυσιδες δεν φημιζονται για αυτο το πραγμα.Βεβαια εσυ(ή γενικα οποιος πηρε απο αλυσιδα) που τα εσκασες στην μεγαλη αλυσιδα πηρες κωδικο για early access, ενω εγω που ρωτησα στο consoleclub συγκεκριμενα 3-4μερες για αυτο δεν ηξεραν τι τους ελεγα και μου λεγανε να ξαναπαρω την Τεταρτη(που προφανως και θα ειχε περασει η early access αρα δεν θα αξιζε).

Για τα περι στιγματισμου τα εχουμε πει αρκετες φορες ,και εν μερη δεν τους αδικω αν κρινω απο τι ηλικια βλεπω περισσοτερο σε public και Πλαισιο στο τμημα παιχνιδιων.

Απο κλειδαδικο αν δεν σου εχει ηδη ερθει ο κωδικος λογικα μεχρι το βραδυ πρεπει να σου ερθει.Απο το Dark Souls 3 που ειχα αγορασει τελευταια μου ειχε ερθει καλες 8 με 9 το βραδυ της προηγουμενης μερα αρα υπομονη :)

ποιος πήρε κωδικό για early access? Oo ήταν πάσχα και ξέχασαν να στείλουν . ή σε εμένα δεν έστειλαν 

Μεγαλη βλακεια αν ισχυει αυτο κυριως για οσους ειναι απο επαρχια που ισως τους παει για μεθαυριο δηλαδη.

ποιος πήρε κωδικό για early access? Oo ήταν πάσχα και ξέχασαν να στείλουν . ή σε εμένα δεν έστειλαν 

Ο Spank που περιμενει απο Πλαισιο πηρε κανονικα κωδικο το ειχε γραψει και εδω :P

• Like 1

Να παραλάβουν σήμερα το παιχνίδι αποκλείεται τελευταία στιγμή το εχουν στις αποθήκες και απλα δεν το εχουν βγάλει ακόμα να πάει στα καταστήματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...