KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, najinblue3 είπε εγω χαιρομαι που πλεον 9/10 δε βλεπω μερσυ, επιτελους αλλαξε κατι στο παιχνιδι μετα απο ποσο καιρο να μπαφαρουν df/sombra τωρα, δεν νομιζω να υπαρχει κατι op πλεον, ο hanzo μια χαρα ειναι, αν κυνηγας σε κλειστο χωρο και ψοφας εσυ φταις δε φταιει ο hanzo που ειναι και δυσκολος να μαθεις, δεν ειναι οτι ευκολοτερο να παιξεις hanzo η moira δε βαζει κανενα supp κατω, απλα ειναι καλη στο last hitting τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο το scatter θελει φτιαξιμο ομως. δεν γινεται να σκοτωνει μεχρι ολοκληρα τανκς με το να ριχνει βελη στο εδαφος. ως αμυντικο ability εχει σχεδιασθει, αλλα το χρησιμοποιουν κυριως ως επιθετικο. αυτο πρεπει να σταματησει. Αναφορά σε κείμενο Ειναι δηλαδη σχεδιαστικο λαθος(ή μαλλον παραλογο)να λες οτι η ulti σου κανει empower τα abilities σου,αλλα στο res(που πλεον ειναι ability κανονικο και οχι Ulti)να παραμενει το ιδιο. οχι ακαριαιο, αλλα θα μπορουσε το cooldown του να μειωνεται με γρηγοροτερο ρυθμο οσο ειναι ενεργο το ultimate της. κατι παρομοιο γινεται στο HOTS. απορω γιατι o Jeff δεν παιρνει δοκιμασμενες ιδεες απο κει, αφου MOBA ειναι και τα δυο παιχνιδια. Αναφορά σε κείμενο Εδώ υπάρχει χαρακτήρας που πετάει βέλος στο πάτωμα και μπορεί να σκοτώσει 2-3 άτομα μαζί σεκ λειστό χώρο. Και υπάρχει χαρακτήρας που πετάει μπόμπες στο πουθενά και πέραν του ότι μπορεί να πάρει ότι ραντομ κιλλ του κάτσει γεμίζει και σπέσιαλ ανά 30 δευτερόλεπτα. Δε βλέπω όμως κανένας να λέει διαλύστε τον Χάνζο η τον Τζανκρατ, η επιτομή του δίνω θάνατο από το πουθενά. κανεις λαθος, υπαρχει απο την αρχη του παιχνιδιου κλαψα για το scatter του Hanzo, και γιαυτο ειχε αναφερθει σε αυτο ο Jeff αρκετες φορες επειδη ειναι hot topic. λεει οτι ηδη το κανουν rework. για να δουμε το ιδιο εμγαλη κλαψα υπηρχε και για τον Junk μετα το buff του.και δεν νομιζω να σταματησει μετα το νερφ του, γιατι προσωπικα εγω δεν βλεπω καμια διαφορα.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε οχι ακαριαιο, αλλα θα μπορουσε το cooldown του να μειωνεται με γρηγοροτερο ρυθμο οσο ειναι ενεργο το ultimate της. κατι παρομοιο γινεται στο HOTS. απορω γιατι o Jeff δεν παιρνει δοκιμασμενες ιδεες απο κει, αφου MOBA ειναι και τα δυο παιχνιδια Για το πρωτο που γραφεις και παλι πανω κατω το ιδιο λεμε. Για το δευτερο τι ιδεες να παρει?Εδω θα μπορουσαν και skin της D VA(κατι πολυ πιο απλο δηλαδη) τωρα για τα τελευταια θεματικα skins να εβαζαν απο το αντιστοιχο του Hots το destroyer(θα πηγαινε και με την Symmetra το αντιστοιχο ωραια),αλλα ανταυτου πηγαν και εβαλαν για skin γατουλα με το ρομποτ να εχει...ουρα... Και για να γυρισουμε σε αυτο που ενδιαφερει τους περισσοτερους ανεξαρτητως rank(δηλαδη τα skins :P)το επομενο event τελικα θα βγει την αλλη εβδομαδα 8 του μηνα https://www.polygon.com/2018/2/1/16962038/overwatch-chinese-lunar-new-year-event-2018-start-date Αντε μπας και μαζεψω κανενα coin με το event γιατι τα νεα skins που μπηκαν μονο μεσω αγορων βλεπω να τα παιρνω.
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Quote Όποιος mercy main πει ότι τη γουστάρει περισσότερο τώρα θα ναι παπατζής μεγάλος. Δεν έχει πλέον τίποτα ιδιαίτερο που τη κάνει να βγει μπροστά. Επίσης, όσοι κλαψουρίζανε σε reddit και τέτοια φόρουμ ότι η Μέρσυ είναι μόνο ένα κουμπί πίσω από το τανκ και πας top 500, πας στο Θεό και ακόμα παραπάνω γιατί βολοδέρνουν τότε σε γολδ και πλατ? Ορίστε, πάρτε τη κύριε και ανεβείτε. Και επίσης όταν σε κυνηγάνε 6 άτομα να σε σκοτώσουν, πρώτο στόχο, δε πρέπει να χεις ένα rewarding ultimate? Όσοι λένε ότι είναι γελοία εύκολος χαρακτήρας δε ξέρουν πως είναι να σε κυνηγάει tracer ή Genji με accuracy 40% και να μη ξέρεις πως να κρυφτείς, ούτε να βλέπεις έναν πίθηκο να έρχεται πάνω σου και να πετάς από δω και από κει. Τα αντανακλαστικά που πρέπει να έχει ένας Mercy παίχτης πρέπει να ναι γρηγορότερα και από του Μπολτ. Η καραμέλα παικτών, σα τον Xqc που την έκραζε σα να μην υπήρχε αύριο, είναι απλά για γέλια. Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο! Ειναι ευκολη να την μαθεις αλλα αρκετα δυσκολη να την κανεις master και να εισαι effective περα απο το να εισαι heal bot. Πεφτει λανθασμενα στην ιδια καραμελα-ατακα με τον Winston - no aim, no brain, winston main- ενω ειναι απο τα δυσκολοτερα tanks γιατι θελει να ξερεις τα ορια του, πολυ καλο positioning και game sense. Congrats για το GM! 1
*nenya* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω λογια για το πως εκαναν τη Mercy #@&* νευρα, πολλα νευρα, την κατεστρεψαν, ειδικα με την αλλαγη στο shift. Παει η αγαπημενη μου healer :'( μονο για πιου πιου με το πιστολακι της ειναι πλεον. Καλα που εχω και την Symmetra ακομα για παρηγορια.
Έλεος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί αν πετάξω το pulse bomb με Tracer λίγο πριν με σκοτώσουν το pulse bomb εξαφανίζεται και το % μηδενίζεται; Μου έχει συμβεί 2-3 φορές τώρα και μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Είναι bug ή είναι intended?
Edel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Έλεος είπε Γιατί αν πετάξω το pulse bomb με Tracer λίγο πριν με σκοτώσουν το pulse bomb εξαφανίζεται και το % μηδενίζεται; Μου έχει συμβεί 2-3 φορές τώρα και μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Είναι bug ή είναι intended? Το ίδιο θέμα έχει και η MEi. Διαμαρτύρονται στα φόρουμ αλλά δε λένε να το φτιάξουν. Σκόπιμα είναι έτσι
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Έλεος είπε Γιατί αν πετάξω το pulse bomb με Tracer λίγο πριν με σκοτώσουν το pulse bomb εξαφανίζεται και το % μηδενίζεται; Μου έχει συμβεί 2-3 φορές τώρα και μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Είναι bug ή είναι intended? νομιζω εχει να κανει με το the game favors the shooter. το ιδιο προβλημα εχει και η Sombra αν ριξει το EMP της ελαχιστα πριν σκοτωθει.
Έλεος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μου φαίνεται σωστό το ότι σου ακυρώνει την ult. Αυτό είναι όντως favorable to the shooter και είναι δεκτό. Αυτό που μου κάνει παράλογο είναι ότι δε σου κάνει refund το charge, και έτσι το team σου χάνει άκλαφτα ένα απο τα game-changing abilities του. Πιστεύετε ότι είναι θέμα skill του να αποφεύγεις κάτι τέτοιο;
sistah Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Παλιοτερα εκανε μερικο refund. Μεχρι να το αλλαξουν δεν εχανα τοσες πολλες ulti με την Mei. Η tracer/sombra παει στο διαολο, γεμιζουν την ulti για πλακα, η καημενη η Mei? Θεωρητικα gamesense θελει ωστε να γνωριζεις τα ορια του hero σου και να μην κανεις ulti λιγο πριν πεθανεις aka να κοιτας το hp σου πολυ πιο συχνα. Θαρρω πως εαν κανεις execute το pulse bomb με τον «σωστο» τροπο, ισως βοηθησει λιγο την κατασταση. To pulse bomb εχει ενα μικρο delay μεχρι να γινει το explosion το οποιο μπορεις να εκμεταλλευτεις ωστε να εχεις guarantee stick στον enemy που θες, χωρις να εχει την δυνατοτητα να το κανει dodge. Αυτο προϋποθετει οτι δεν εισαι κουλαδιον στο να κανεις aim τους heroes αντι για τοιχους και πατωματα. Οποτε, εαν εισαι στο effective range (7-8m), πατησεις Pulse bomb και αμεσως μετα κανεις blink πανω σε καποιο και καπακι recall, δεν θα καταλαβει απο που του ηρθε. Τσεκαρε το στο training, στο ακινητο bot.
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποσο μου αρεσει το sleep dart της Ana. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK 2
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 like για τα ωραια sleep darts και το *** skin στο ow, sorry mew-dva you come second 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Mew-D.Va is my fav skin until Ronin Genji. 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Mew-D.Va is my fav skin until Ronin Genji. αυτο της ανα ειναι το αγαπημενο μου με πολυ κοντα τη ψιψινα μονο οι λεπτομερειες που εχει στο οπλο το κανουν worthy για golden 1
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 ναι, αξιζε η αναμονη για αυτο το σκιν, μακραν ενα απο τα καλυτερα στο παιχνιδι. ελπιζω να βγαλουν και αλλα τετοια ιστορικης θεματολογιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις