sistah Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Διαβασα χθες μια ωραια ατακα: Πλεον ο κοσμος πρεπει να μαθει να προστατευεται απο τον εαυτο του διοτι μονο με την ιδεα του rez, κανανε overextend με αποτελεσμα το κακο positioning να διορθωνεται με το insta rez. Και επειδη η διαφορα μιας καλης Mercy με μια κακη ειναι το οτι δεν ακολουθει τα crazy flank routes των brainless DPS, θα δουμε πολλα πτωματα out of position..
Agon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 5παιχνιδια χθες... και ολες οι ομαδες με μερσι εχασαν... δεν ξερω αν ηταν ψυχολογικο η οντως δεν τραβαει πλεον τοσο... ευτυχως δεν μπλεχτηκα ποτε με την παλιογερμανιδα. οσο για ποντικι ειχα το g402 και πλεον παιζω με το g203. οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μαζι με το qck+ pad
Έλεος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Η φάση που pickαρεις Mercy και τρως μεγαλύτερο flame από όταν κάνεις instapick hanzo. 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως βλέπω να παραμένει must pick.κ αν δε βγάλουν την αηδία το res θα συνεχίσει να είναι
Edel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κανένα must pick. Με το ζόρι τη βλέπω κάπου. Και twich ου μπήκα να δω κανεναν προ κανένας σχεδόν δε την έχει
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 μαλιστα. warning γιατι γραψαμε easy μετα απο νικη και τωρα chat ban γιατι γραψαμε -torb -gg. προφανως επειδη ειναι abusive chat. απο την αλλη κατι d#ckheads και n#ggers και suck my d#ck που φαγανε απειρα reports, ποτε δεν πηρα απαντηση για το τι εγινε με αυτους τους κυριους. η πολιτικη της Blizzard και το αυτοματο συστημα αναφορων της ειναι ενα ηλιθιο αστειο.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Edel είπε Κανένα must pick. Με το ζόρι τη βλέπω κάπου. Και twich ου μπήκα να δω κανεναν προ κανένας σχεδόν δε την έχει ειναι ’must pick, εγω λιγο που ειδα στο twitch ειχε παντα μερσυ ο xqc ασε να περασει λιγος καιρος και παλι μερσυ θα βλεπεις παντου 100%, μπορει να ετυχε οταν ανοιξεις twitch ρε κιλλικ και εσυ τι γραφεις easy, οτι χειροτερο μπορεις να γραψεις και σπαστικο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 το ιδιο γραψανε και οι κορεατες οταν πηραν το περσινο κυπελο. δεν ειδα να τρωνε warning ομως.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε το ιδιο γραψανε και οι κορεατες οταν πηραν το περσινο κυπελο. δεν ειδα να τρωνε warning ομως. εγω εκρινευριζομαι αφανταστα οταν διαβασω ez μετα απο ηττα, γινομαι παλι 15χρονω πραγματικα, ειναι πολυ εριστικο για τους κορεατες εχεις proof? δεν το εχω δει αλλα δεν ειναι και περιεργο, εχουν κανει χειροτερα στο lol
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειχε γινει σκηνικο με τους Κορεατες, ειχανε γραψει ez gg oταν κερδισανε τον τελικο. βεβαια συζητηθηκε στην κοινοτητα μονο με την Blizzard να το πνιγει τελειως. προσωπικα αυτο που ενοχλει ειναι οτι τρως ban για αυτες τις βλακειες, ενω κατι αλλοι που σκυλοβριζουν δεν τους αγγιζουν καν. και αυτο ειναι γενικο προβλημα. εστειλα ticket για το ban, λογικα αυτοματο μηνυμα θα παρω με τις γνωστες αερολογιες. ελπιζω μονο να ειναι για το OW, και οχι για το WOW οπως μου στειλανε την αλλη φορα, ενω εχω να παιξω το παιχνιδι εδω και 3 χρονια. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 εχουν ειδικα φιλτρα για γνωστες φρασεις απο εκει την εφαγες, gg nabs ez και τετοια τα βρισκουν αυτοματα γινε πιο δημιουργικος και γραψε κατι αλλο και εσυ
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το easy δεν το χανε σε φιλτρο επειδη ειναι κοινη λεξη. απλως επεσα σε εναν κομπλεξικο που αρχισε να με βριζει στο chat, και μου λεει θα δεις τι θα σου κανω, αλλοι 3 φαγανε ban επειδη γραψανε το ιδιο, κοκ. μετα απο λιγο μου ρθε το warning. η ειρωνια ειναι οτι αυτος με ελεγε dickhead μεσα στο chat. και τωρα τρωω ban επειδη εγραψα -torb -gg. υποψιν στο δικο μας torb το γραψα οταν ξεκιναγε το παιχνιδι, οχι στο main chat. αλλα αυτο ειναι δειγμα των καιρων μας οχι μονο με την Blizzard. η κατασταση με το i am offended θα χειροτερεψει στο σημειο του φασισμου στο μελλον. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, Edel said: Κανένα must pick. Με το ζόρι τη βλέπω κάπου. Και twich ου μπήκα να δω κανεναν προ κανένας σχεδόν δε την έχει O Vale που ειδα χθες και η eeveea μια χαρα Mercy επαιζαν απλα δεν εκαναν instalock πλεον και αλλαζανε ανα περισταση. Επισης ανεφεραν οτι ειναι λιγο περιεργη η φαση και καλο ειναι να αποφευχθει το picking της την πρωτη μερα (βλεπε flaming etc). Νομιζω το αμεσο chat ban εγινε γιατι εχεις ιστορικο και οπως οι περισσοτεροι που τρωνε penalty, μαλλον εχεις ξεχασει να αναφερεις κι’αλλες καφριλες. 1
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 μπα, το χειροτερο που λεω ειναι useless noobs. dickheads και niggers ποτε. αλλα ειναι πιο abusive οι δικοι μου χαρακτηρισμοι.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 δε προκειται να αλλαξει η μερσυ γτ απλα ειναι πολυ ευκολη να παιξεις, πραγματικα ειναι το ευκολοτερο support, το res ειναι το δυνατοτερο σκιλλ σε ολα τα support μην πω σε ολους τους ηρωες με διαφορα το θεμα ειναι οτι ειναι must-pick και η μπλιζ δεν το αλλαζει αυτο, δεν ειναι δυνατον σε παιχνιδι "fps" να υπαρχει must pick ηρωας οι περισσοτεροι που ανεβαινουν ρανκς χρησιμοποιουν μονο μερσυ 99% αυτο και μονο λεει πολλα, κανενα αλλο support δε μπορει να κουβαλησει απο gold σε ψηλα ρανκς χωρις ενα ιδιαιτερο skill improvement παρα μονο η μερσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις