Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Ακόμα και χωρίς κανένα από τα βαρίδια σου φαίνεται βαρύ;

ειναι σαν το παλιο μου που ηταν βαρυ. το εχει ενας φιλος και σιγουρα δεν ειναι ελαφρυ. εξαρτατε τι θες. εγω ηθελα να παω σε ελαφρυ πλεον γτ παιζω κατι 7ωρα σερι και ποναγε καρπος

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειναι σαν το παλιο μου που ηταν βαρυ. το εχει ενας φιλος και σιγουρα δεν ειναι ελαφρυ. εξαρτατε τι θες. εγω ηθελα να παω σε ελαφρυ πλεον γτ παιζω κατι 7ωρα σερι και ποναγε καρπος

Καλά ναι θέμα συνήθειας είναι. Προσωπικά μου αρέσει που είναι ελάχιστα πιο βαρύ (του έχω βάλει και 2 βαρίδια) για να το κοντρολάρω καλύτερα και να μη μου φεύγει εύκολα όταν παίζω.

Δημοσ.

Μόλις μπήκε το πατς!!!!! Αλλάζει πλέον εντελώς το σκηνικό, θα παίξω κάμποσο σήμερα και αύριο θα γράψω εντυπώσεις περί Μέρσι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εδώ κοντεύω να φτάσω gm με Mercy και τώρα μου τα αλλάζει τα σχέδια. Προπόνηση Moira και ξερό ψωμί τώρα!

(205 ώρες με δαυτη)

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μακαρι να εξαφανιστει η μερσυ εντελως

To nerf ειναι αστειο, ειναι ο μοναδικος ηρωας που κουβαλαει τοσο ασχημα, delete ress ειναι το σωστο νερφ

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Είστε υπερβολικοί πάντως. Το ρεζ δεν αφορά μόνο τους αντιπάλους αλλά και την ομάδα σας. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί τόσο μίσος. Διαθέσιμη και στις 2 ομάδες είναι!

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Edel είπε

Είστε υπερβολικοί πάντως. Το ρεζ δεν αφορά μόνο τους αντιπάλους αλλά και την ομάδα σας. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί τόσο μίσος. Διαθέσιμη και στις 2 ομάδες είναι!

γτ δε θελουν ολοι να παιζουν ενα bot, και αν δεν υπηρχε προβλημα δε θα τη νερφαρανε 100 φορες απο τοτε που εγινε release το παιχνιδι

η λυση ειναι μια, τη γυρνανε στο αρχικο της state χωρις το res, ουτε αλλα νερφς ουτε τιποτα

του junkrat δεν μου αρεσε, πρεπει να του κοψουν την αποσταση που ριχνει τα mines

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παίξει 3 games και πράγματι τη νιώθω αρκετά underwhelming.

Σίγουρα για να έχει impact στα teamfights το βάρος πέφτει πλέον πολύ περισσότερο στα judgement calls που θα κάνει αυτός που παίζει. Δεν είναι πλέον αυτό το faceroll που ήταν πριν. :'(

Δημοσ.

Επιτέλους.. Δεν εχω ακουμπήσει το μειν ακόμα. Η μερσυ ήταν τραγική αλλά ο τζανκ ηταν χειρότερος. Να γυρίσουν τωρα στο μπρονζ οι αχρηστοι να γουστάρω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τέτοια αναρχία και τόσα πτώματα δεν έχω ξαναδει στο OW.......

Σα να πάιζεις deathmatch είναι η κατάσταση

Επεξ/σία από Edel
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...