Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 We now proactively seek out social media sites, like YouTube for example, and look for incidents of very toxic behavior and track down the accounts that are participating and action them. Often times before they have even been reported." Τρεμε Killik
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) level design, the Jeff Kaplan way. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε τα φωτα σας χριστιανοι: εγω πήρα το μεγαλο kingston pad και το zowie ec2a. ευχαριστημένος.
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε τα φωτα σας χριστιανοι: λogitech g series παρε κατι το g502 το εχει ο κολλητος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος mousepad qck + edit νομιζa ηθελες και keyboard Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 no money gia keyboard, το αφηνω για αργοτερα.
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 100-150 μονο για μouse k mousepad ειναι οverkill imho, δες απο κοντα για να αποφασισεις, τα logitech τα εχει στα public να τα τσεκαρεις μαλλον γτ απο εκει το πηραμε εμεις αν και το καλοκαιρι και τα steelseries sensei πολυ καλα αν και προτιμω logi λογω εγγυησης και καθεται καλα σε μετριο προς μεγαλο χερι
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 απιθανο mouse pad to extended mm300 corsair. αν δεν ηταν τοσο λεπτο στο υψος η δεν επαιζα με χαμηλο σενς δεν θα το αλλαζα ποτε. το εχω ακομη βεβαια αλλα δεν νομιζω να ξαναμπει σε χρηση. τσεκαρε το
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε no money gia keyboard, το αφηνω για αργοτερα. δινεις 10-15ευρω για mousepad,γυρω στα 60ευρω για ποντικι,τσιμπας και αυτο(ή καποιο φθηνο μηχανικο μεχρι 50-60ευρω μιας και δεν χρειαζεσαι ακριβοτερο για fps παιχνιδια)και σου μενουν και 20-30ευρω για σουβλακια https://www.skroutz.gr/s/11945744/Patriot-Viper-730.html Τωρα απο γνωστα ποντικια εχουμε Razer Deathadder Logitech g502,g403 Steelseries rival/sensei Corsair vengeance,sabre σαν πιο γνωστα 2
sistah Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνω απολυτα με Fulgore, απλα ειπε πως θελει μπολικα buttons, ελπιζω να του φτανουν τα 2 στο πλαι ή 4 εαν αφαιρεσει το dpi up/down default function.
Arwindan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Έχω το G502 εδώ και αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αρκετά κουμπιά τα οποία παραμαμετροποιείς όπως θες και έρχεται με αρκετά βαρίδια για να ρυθμίσεις το βάρος του ποντικιού όπως σε βολεύει. Με αυτό παίζω Siege και PUBG.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μπολικα buttons με την κυριολεκτικη εννοια χρειαζονται μονο στα mmo παιχνιδια τυπου wow για να βαζεις πανω τα διαφορα skills που εκει ειναι οντως πολλα. Βεβαια γιαυτο και ανεφερα αρκετα ποντικια για να δει ποιο του τραβαει περισσοτερο την προσοχη. Για παραδειγμα στο Overwatch αντε να βαλει 2-3skill που εχουν οι περισσοτεροι χαρακτηρες.
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπολικα buttons με την κυριολεκτικη εννοια χρειαζονται μονο στα mmo παιχνιδια τυπου wow για να βαζεις πανω τα διαφορα skills που εκει ειναι οντως πολλα. Βεβαια γιαυτο και ανεφερα αρκετα ποντικια για να δει ποιο του τραβαει περισσοτερο την προσοχη. Για παραδειγμα στο Overwatch αντε να βαλει 2-3skill που εχουν οι περισσοτεροι χαρακτηρες. και στα moba γτ ο κιλλικ παιζει και hots
sistah Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Fulgore said: Μπολικα buttons με την κυριολεκτικη εννοια χρειαζονται μονο στα mmo παιχνιδια τυπου wow για να βαζεις πανω τα διαφορα skills που εκει ειναι οντως πολλα. Βεβαια γιαυτο και ανεφερα αρκετα ποντικια για να δει ποιο του τραβαει περισσοτερο την προσοχη. Για παραδειγμα στο Overwatch αντε να βαλει 2-3skill που εχουν οι περισσοτεροι χαρακτηρες. Δεν διαφωνω μαζι σου απλα ανεφερε αυτο: Quote 3.Θελω να εχει μπολικα, customizable κουμπια για να τα χρησιμοποιησω και σε νορμαλ εργασια στο PC Aλλωστε θα πρεπει να παει σε naga αν θελει ΤΟΣΑ πολλα Προσωπικα εχω το G402 σε προσφορα του amazon το 2016 στα 22e. λολ, τιμιοτατο δεν χρειαζεται καν να γκρινιαξω για κατι με τετοια τιμη. Απλα η μεταβαση απο το Deathadder σε mouse οπως τα g502/403/402 θελει λιγο συνηθεια μιας και απο palm grip πηγα σε πιο fingertip/claw style λογω της μορφολογιας του. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από sistah
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 to 502 ειναι βαρυ σαν τουβλο. τα περισσοτερα φπσ ειναι πλεον κοντα στα 95γρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις