Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η owl παιζει το ιδιο πατς μεχρι να αποφασισουν κατι αλλο. λογικα θα τελειωσει ετσι η 1η σεζον. εμεις θα παρουμε κανονικα το πατς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη θα τελειωσει με dive meta; για δευτερη φορα; :D

7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

take your time. μονιμα σκιν ειναι, οποτε μπορεις να τα παρεις οποτε θες. 

8 ώρες πριν, Edel είπε

ΚΑλοί οι Γκέντζιδες και οι Τρέισερ αλλά νομίζω ότι ο τύπος είναι απλά ο καλύτερος..... Μου φαίνονται άφταστα αυτά που κάνει και εξαιρετικά δύσκολα....

https://www.youtube.com/watch?v=2zh0kKhaFZE

κανει εξαιρετικη χρηση του CC του. στο μικρο διαστημα μεταξυ του knockback και την αντιδραση του αντιπαλου, αυτος τον εχει στοχευσει, επιτεθει και σκοτωσει.

παρα πολυ καλος, και αν και δεν μου αρεσει προσωπικα το playstyle του συγκεκριμενου ηρωα, ειναι απολαυση να βλεπεις τον DF να σκοτωνει tracer/genji.

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

με το Ping τι παίζει; Δοκίμασα με Mudfish που το χρησιμοποιουσα σε άλλο παιχνίδι και με έριχνε 20-30ms περίπου αλλά στο Overwatch  δεν βλέπω να έχει καμία διαφορά;

Συνήθως είμαι στο 75-80 (Aθήνα - Wind) και το θεωρώ πολύ υψηλό για FPS και ειδικά για Competitive. Υπάρχει κάποια πρόταση;

Εχει δοκιμάσει κάνείς wtfast/pingzapper κτλ και αν ναι, τι βελτίωση έχει δεί;

Επεξ/σία από panosp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-

11 ώρες πριν, panosp1 είπε

Καλησπέρα,

με το Ping τι παίζει; Δοκίμασα με Mudfish που το χρησιμοποιουσα σε άλλο παιχνίδι και με έριχνε 20-30ms περίπου αλλά στο Overwatch  δεν βλέπω να έχει καμία διαφορά;

Συνήθως είμαι στο 75-80 (Aθήνα - Wind) και το θεωρώ πολύ υψηλό για FPS και ειδικά για Competitive. Υπάρχει κάποια πρόταση;

με το WTFast πιανω 60, οσο μου δινει και η κανονικη Wind. περιοχες ζωγραφου/ραφηνα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Μπραβο στην Blizzard(για να λεμε και τα καλα)που τα νεα skin και πολυ ωραια,θεματικα και πετυχημενα ειναι και κυριως που κοστιζουν μολις 1000 coins.

• Like 1
Δημοσ.

Χαμός γινόταν ψες το βράδυ, μπήκα να παίξω κανένα παιχνίδι και με είχε σε ουρά και δε με άφηνε να μπω καν στην αρχική οθόνη!

Δημοσ.

οταν ελεγα οτι gold και platinum ειναι το ιδιο, κατι ηξερα..

57 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπραβο στην Blizzard(για να λεμε και τα καλα)που τα νεα skin και πολυ ωραια,θεματικα και πετυχημενα ειναι και κυριως που κοστιζουν μολις 1000 coins.

και ενα μπραβο στο rng των loot boxes της, μονο voice lines και sprays μεχρι στιγμης... :angry:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

οταν ελεγα οτι gold και platinum ειναι το ιδιο, κατι ηξερα..

και ενα μπραβο στο rng των loot boxes της, μονο voice lines και sprays μεχρι στιγμης... :angry:

??????? 

τι έπαθες?

Δημοσ.

Εγώ 2 χιλιάρικα είχα.

Το ένα Κ έγινε D.va skin Catforce, και το άλλο έγινε Widow skin επειδή Nova <3 <3 <3

Εντυπώσεις για το καινούριο map πέρα απο το ότι ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα πως να κάνει defend και οι attackers έχουν πάντα πλεονέκτημα;

Εμένα δε με συγκίνησε τόσο όσο περίμενα σαν themed map.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, panosp1 είπε

Καλησπέρα,

Καταρχας,είσαι σε fastpath?
Αυτο ειναι το πρώτο βήμα,πριν οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

μην κλαις Killik! σταματα το και θα δεις ποσο καλυτερος θα γινεις. κοιτα τα χαλια σου και ασε τους αλλους και θα παρεις μπρος... αν παλι οχι... ε και σιλβερ καλα ειναι :D

Δημοσ.
45 minutes ago, Agon said:

μην κλαις Killik! σταματα το και θα δεις ποσο καλυτερος θα γινεις. κοιτα τα χαλια σου και ασε τους αλλους και θα παρεις μπρος... αν παλι οχι... ε και σιλβερ καλα ειναι :D

Ειναι οξυμωρο να δηλωνει καποιος κατι τετοιο οταν με το ζορι εχει φτασει στο gold. Φυσικα αυτο ισχυει σε ολα τα ranks οποτε τζαμπα το σαλιο σου :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...