KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 αυτα ειναι τα μονιμα σκιν η του νεου εβεντ;
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτα ειναι τα μονιμα σκιν η του νεου εβεντ; μονιμα απο 23 του μηνου 1
sistah Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Για επιπλεον 100 token μπορειτε να κανετε signup στο site του OWL. Sign up for the official Overwatch League email newsletter with the same email account as your Blizzard Battle.net account between now and January 31st 2018 and you'll receive 100 League Tokens. Please note it may take several days for the League Tokens to appear in your account. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 https://playoverwatch.com/en-us/blog/21353116 the official launch of this update on PC, PlayStation 4, and Xbox One on January 23.
KilliK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 17 Φεβρουαριου διαβαζω για το Lunar Year event. εχουμε καιρο.
KilliK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 τα νερφ των junk/mercy ποτε θα γινουν λαιβ;
Edel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Αργούν. Υποθέτω πως όσο παίζει η λίγκα δε θα γίνουν γιατί θα αλλάξει ο σχεδιασμός των ομάδων, πράγμα που ίσως κανείς δε το θέλει
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 ; αφου η λιγκα θα κρατησει μεχρι τον Νοεμβριο οποτε γινεται και ο τελικος της σεζον. δεν θα βγαλουν τα νερφ μεχρι τοτε;;
Agon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 τα τρολλακια δεν τελειωνουν ποτε... και τεραστιο λαθος που επαιξα κομπ το ΣΚ... 2900 και παλεψα να μην παω πιο κατω... πρεπει να βρει μια λυση η μπλιζ 2
Edel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, KilliK είπε ; αφου η λιγκα θα κρατησει μεχρι τον Νοεμβριο οποτε γινεται και ο τελικος της σεζον. δεν θα βγαλουν τα νερφ μεχρι τοτε;; Α τόσο κρατάει η λίγκα? Τι να σου πω τότε, δε ξέρω. Ίσως και να μη βγουν ποτέ στο live. Ήδη είναι αρκετό καιρό στο ptr. Και μάλλον πρέπει να υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις. Ειδικά προς τη Mercy. Εμένα μου φαίνεται ύποπτο που αύριο θα έχει πατς το νέο χάρτη και τα σκινς αλλά όχι τις αλλαγές. Το σκέφτονται πάρα πολύ μάλλον. @Agon και γω το ΣΚ έκανα κάτι σερί αρνητικά, ασανσέρ πήγα πάνω κάτω
sistah Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δεν γινεται να μην βγουν μεχρι τον Νοεμβριο nerfs η buffs..... Ειτε θα παιζουν ενα patch πισω στο OWL για να εχουν χρονο να προετοιμαστουν, ειτε θα παιζουν με το live.. Το αυριανο patch αφορα προγραμματισμενο release του blizzworld map αλλα και πολλα skins/cosmetics, δεν ειναι απαραιτητο να pushαρουν και τα nerfs αν δεν ειναι ετοιμα. Λογικα θα τους παρει κανα 2βδομαδο με μηνα.
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παραειναι αρκετο καιρο στο PTR. και μαλιστα οταν προκειται για απλες αλλαγες σε stats και οχι για rework. ισως θελανε να κανει πρεμιερα το OWL οσο smoothly γινοταν, οποτε και το καθυστερησαν. το θεμα ειναι αν τρωμε ενα μηνα καθε φορα για να γινει tweak σε ενα-δυο ηρωες, δεν προκειται να φτιαξουν τιποτα απο τους παλιους, αχρηστους ηρωες. εξου και το προσφατο σχολιο του Καπλαν οτι ολοι οι ηρωες ειναι balanced. πολυ απλα δεν ασχολουνται μαζι τους. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
Edel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 ΚΑλοί οι Γκέντζιδες και οι Τρέισερ αλλά νομίζω ότι ο τύπος είναι απλά ο καλύτερος..... Μου φαίνονται άφταστα αυτά που κάνει και εξαιρετικά δύσκολα.... https://www.youtube.com/watch?v=2zh0kKhaFZE 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Blizz really wants me back. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις