Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουτως ή αλλως στο Battle net μπορεις να βαλεις οποιο ονομα θες στην αρχη λογω του id αλλα απο το τιποτα καλο ειναι να υπαρχει.

Ναι μπορείς να βάλεις ό,τι θες (γιατί του κοτσάρει το id μετά), αλλά μετά δεν αλλάζει.

Τώρα όμως έδωσαν ένα free change σε όλους με αφορμή το launch του overwatch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να βάλουν επιλογή να μπορεις να αλλάξεις και την χώρα.Πριν πολλά χρόνια που είχα φτιάξει το account δεν ξέρω για πιο λογο δεν έβγαζε την ελλαδα και έβαλα UK.Τωρα μου τα βγάζει ολα σε λίρες και δεν με αφήνει να αλλάξω σε ευρω.Για να αλλάξεις χώρα σου ζητάει ταυτότητα με φωτο αλλιώς λέει δεν γινεται.Δεν το σχολιάζω καν!

Γιατι το θεωρώ παράλογο.Σε steam,origin μπορεις να τα αλλάξεις οποτε θελεις μέσω του account που εχεις.Να πάω να βγάλω νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτηρες για να αποδείξω στη blizzard οτι μένω ελλαδα?

Το ότι το Battle.net παίρνει μόνο μέχρι 12 γράμματα στα ονόματα πάντως, με έχει κάψει... T-T

Τι εννοείς GhostRiderLS ;

:-)

• Like 1

Γιατι το θεωρώ παράλογο.Σε steam,origin μπορεις να τα αλλάξεις οποτε θελεις μέσω του account που εχεις.Να πάω να βγάλω νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτηρες για να αποδείξω στη blizzard οτι μένω ελλαδα?

Μπορεις να τους στειλεις και την παλια, την δεχονται κανονικα. Εγω ετσι εκανα και μου αλλαξαν την χωρα απο uk σε ελλαδα.

• Moderators

Τι εννοείς GhostRiderLS ;

:-)

GRLSOV το έχω που είναι το κλασσικό "κοντό" όνομα. Θα μπορούσα να κόψω μερικά και να το έχω "όλο", αλλά και πάλι... :(

Εχει παρει κανεις το serial key απο τα κλειδαδικα ή οπου αλλου το παραγγειλατε?

λογικα αυριο πρεπει να σταλθουν τα κλειδια για να ξεκινησεις το pre load.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...