saxos55 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ουτως ή αλλως στο Battle net μπορεις να βαλεις οποιο ονομα θες στην αρχη λογω του id αλλα απο το τιποτα καλο ειναι να υπαρχει. Ναι μπορείς να βάλεις ό,τι θες (γιατί του κοτσάρει το id μετά), αλλά μετά δεν αλλάζει. Τώρα όμως έδωσαν ένα free change σε όλους με αφορμή το launch του overwatch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πρέπει να βάλουν επιλογή να μπορεις να αλλάξεις και την χώρα.Πριν πολλά χρόνια που είχα φτιάξει το account δεν ξέρω για πιο λογο δεν έβγαζε την ελλαδα και έβαλα UK.Τωρα μου τα βγάζει ολα σε λίρες και δεν με αφήνει να αλλάξω σε ευρω.Για να αλλάξεις χώρα σου ζητάει ταυτότητα με φωτο αλλιώς λέει δεν γινεται.Δεν το σχολιάζω καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γιατί δεν στέλνεις τα στοιχεία που ζητάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γιατι το θεωρώ παράλογο.Σε steam,origin μπορεις να τα αλλάξεις οποτε θελεις μέσω του account που εχεις.Να πάω να βγάλω νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτηρες για να αποδείξω στη blizzard οτι μένω ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το ότι το Battle.net παίρνει μόνο μέχρι 12 γράμματα στα ονόματα πάντως, με έχει κάψει... T-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το ότι το Battle.net παίρνει μόνο μέχρι 12 γράμματα στα ονόματα πάντως, με έχει κάψει... T-T Τι εννοείς GhostRiderLS ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γιατι το θεωρώ παράλογο.Σε steam,origin μπορεις να τα αλλάξεις οποτε θελεις μέσω του account που εχεις.Να πάω να βγάλω νέα ταυτότητα με λατινικούς χαρακτηρες για να αποδείξω στη blizzard οτι μένω ελλαδα? Μπορεις να τους στειλεις και την παλια, την δεχονται κανονικα. Εγω ετσι εκανα και μου αλλαξαν την χωρα απο uk σε ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellinas12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 τελικα τι ωρα ανοιγει ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι εννοείς GhostRiderLS ; GRLSOV το έχω που είναι το κλασσικό "κοντό" όνομα. Θα μπορούσα να κόψω μερικά και να το έχω "όλο", αλλά και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ^ο ghostriderlsov θέλει να αντιγράψει το γαμάτο nickname μου που δεν έχει σύμφωνα --- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ^ο ghostriderlsov θέλει να αντιγράψει το γαμάτο nickname μου που δεν έχει σύμφωνα Είναι μια από τις λύσεις, αλλά φαίνεται κουλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχει παρει κανεις το serial key απο τα κλειδαδικα ή οπου αλλου το παραγγειλατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Είναι μια από τις λύσεις, αλλά φαίνεται κουλό... GHSTRERLSOV ή κάπως έτσι ρε παιδί μου : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχει παρει κανεις το serial key απο τα κλειδαδικα ή οπου αλλου το παραγγειλατε? λογικα αυριο πρεπει να σταλθουν τα κλειδια για να ξεκινησεις το pre load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 GHSTRERLSOV ή κάπως έτσι ρε παιδί μου : p Θα με λένε δυσλεξικό μετά. (no offence σε όσους είναι) Edit: By the way, το 4ο short Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις