Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Edel είπε

Κλασσικα πραγματα.Ο ενας που παιζει τον Doomfist ειναι top 23 στην περιοχη του,η υπολοιπη ομαδα του (4απο τους 5)ειναι top 100,και ο τελευταιος ειναι ''μολις'top 250 κοντα.

Και μια μικρο λεπτομερεια που μαλλον δεν θα προσεξες.Την ωρα που αυτος παει να τους τραβηξει απο το point ηδη ο δικος τους maccree εχει φαει τους 2 της αντιπαλης ομαδας.

Οτι δηλαδη πετυχαινουμε και εμεις στα δικα μας παιχνιδια.....

Δημοσ.

O Macree δεν έχει να λέει που έφαγε 2 άτομα.

Ξεκάθαρα εγώ βλέπω έναν τύπο χωρίς φουλ life να πλακώνει στο ξύλο ταυτόχρονα Genji και Hog. Αλλά αυτός ο Doomfist είναι one of a kind. Γι αυτό λέω οι τοπ παίχτες δε πρέπει να ναι σημείο αναφοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Edel είπε

Αλλά αυτός ο Doomfist είναι one of a kind. Γι αυτό λέω οι τοπ παίχτες δε πρέπει να ναι σημείο αναφοράς.

Αυτος ο παικτης που παιζει τον Doomfist μπορει να παιξει και αλλους χαρακτηρες το ιδιο καλα οπως και αρκετοι αλλοι παικτες. Γιαυτο ειπα πιο πανω αλλη κατηγορια γενικα αυτα τα παιχνιδια και οι ιδιοι οι παικτες και αλλη αυτη που παιζει η πλειοψηφια.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Χμμμ, μη το λες, είναι ελάχιστοι αυτοί που παίζουν άλλο παιχνίδι. Και εξηγούμαι. Χτες στο twich πέτυχα έναν Έλληνα που στρίμαρε, pc, ο οποίος ήταν 4170 grandmaster. Έπαιζε competitve,  και είδα 4-5 παιχνίδια, να δω τι γίνεται. Αρκετά λάθη από τις ομάδες, χρήσεις special στο γάμο του καραγκιόζη και γενικά μια κατάσταση όχι να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όπως στο owl. Μάλιστα είδα 2 games όπου τους πέρασαν από πάνω σα να μην υπήρχαν. 

Γενικά, το παιχνίδι θέλει εξάσκηση. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος που παίζει τακτικά, έχει καλή αντίληψη και αίσθηση μπορεί ν' ανέβει. Δεν είναι τόσο απλησίαστο το mid diamond όπως πίστευα μέχρι πριν κάτι μήνες.

Βέβαια, ναι, παίχτες όπως ο chipsa είναι ταλέντα και προκισμένοι, αλλά όχι όλοι όσοι ανήκουν gm είναι καμία άρια εκλεκτή φυλή.

και τα λέω αυτά ως παίκτης που ξεκίνησα αρχές καλοκαιριού silver και τώρα έφτασα Masters :P Θα κυνηγήσω αυτόν τον ενάμιση μήνα το gm.  

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, KilliK είπε

κοιτα μην πεσεις παλι ομως. ο Jeff δεν συγχωρει λαθη. :P

εγω που αρχισα να παιζω δειλα δειλα μετα απο ενα break, τα placements ειναι απλα τραγικα σαν να μου λεει μην παιζεις, 7/7 με 1 εως 3 leavers, 7 1 l/w so far <_<

ειναι ωρα να παρω 3ο gold weap, που λετε αξιζει περισσοτερο? παιζω πιο πολυ supp/tank, εχω 76, d.va, σκεφτομαι για hog, luc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες πρωτα αν ταιριαζει με το league σκιν που εχεις/θα παρεις.

εμενα το golden gun της Sombra με το Dynasty skin της απλως μαμαει:

So0GwUt.jpg

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

πιο πολυ εχω παιξει lucio/hog που εχω και ολα τα σκινς τους γι αυτο το σκεφτομουνα, σομπρα δεν ειναι ασχημο τωρα που το σκεφτομαι αλλα δε παιζω πολυ <_< μαλλον για χοντρο θα παω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα νεα icons + sprays πολυ καλα as well, pharaoh pharah τρομερο skin

nova widow + butcher hog omg τελεια και τα 2

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...