Edel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Najin ναι, εννοείται! Στο χω πει πόσο καιρό! Έτσι κι αλλιώς τρελαίνομαι για παιχνίδι με γνωστούς και όχι ραντομάδες 1
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Aπο Πέμπτη λογικα, θα σου στείλω πμ να συνεννοηθούμε 1
Edel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και δεν έχει qm. Κάνε τέτοια μόνος σου να ζεσταθείς. Grinding στο comp μαζί μου. Έχω και κάτι φίλους goldαδες μια χαρά θα μας κάτσει!
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Edel είπε Και δεν έχει qm. Κάνε τέτοια μόνος σου να ζεσταθείς. Grinding στο comp μαζί μου. Έχω και κάτι φίλους goldαδες μια χαρά θα μας κάτσει! ε οχι και goldas, πλατ χαλαρα παω 1
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Edel είπε Κατ' εμέ ο πιο άχρηστος είναι ο Doomfist. Δε παίζει να υπάρχει χειρότερο DPS. Και μη βλέπετε βίντεο του chipsa. Δε μετράει αυτός. but, but, he proves that Doomfist is viable.
Edel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Από έναν pro αποδεικνύεται αυτό ή από το μέσο όρο των παικτών? Γιατί πλέον βλέπω ότι όποιος παίρνει doomfist είναι στα όρια του να χαρακτηριστεί thrower. Και όσο ow έχω παίξει από το καλοκαίρι που βγήκε ο εν λόγω χαρακτήρας, δε θυμάμαι ΜΙΑ φορά να έπεσα σε κάποιον που να κουβάλησε έστω και λίγο. Σε αντίθεση με Hanzo και Widow που μια χαρά έχω δει κουβαλήματα σε όλα τα ranks.
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 αυτο ειναι το μονιμο επιχειρημα που χρησιμοποιει μερος της κοινοτητας, οταν γινεται κριτικη για την βιωσιμοτητα καποιου ηρωα μεσα στο κανονικο παιχνιδι. οτι εφοσων τον χρησιμοποιουν οι pro, ειναι balanced και δεν χρειαζεται κανενα buff, και πως φταινε οι υπολοιποι που δεν εχουν μαθει να τον παιζουν σωστα. imho ο Doomfist εχει εξαιρετικο CC toolkit, αλλα οπως και με την Sombra, τον εχουν πετσοκοψει τελειως. και νομιζω το μεγαλο του νερφ στο PTR δεν ειχε γινει; θα τρομαξανε μην κανει ζημια στο dive meta τους..
Edel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τι να σου πω, τη βρίσκω λάθος αυτή τη λογική, ότι ο pro τον παίζει τέλεια άρα είναι πρόβλημά σας αν δε μπορείτε να τον παίξετε. και γω κλοτσάω τη μπάλα και ο messi τη κλοτσάει αλλά συγκρινόμαστε? Ακόμα και το toolkit που έχει, λίγο σπίρτο να σαι αποφεύγεις εύκολα τις μπουνιές του. Με απλές κινήσεις. Ακόμα και το special που φάτσα φόρα σου δείχνει που θα κατέβει μπορείς να το αποφύγεις εύκολα. εκτός αν υπάρχει η Zarya
basilis_k6 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτο ειναι το μονιμο επιχειρημα που χρησιμοποιει μερος της κοινοτητας, οταν γινεται κριτικη για την βιωσιμοτητα καποιου ηρωα μεσα στο κανονικο παιχνιδι. οτι εφοσων τον χρησιμοποιουν οι pro, ειναι balanced και δεν χρειαζεται κανενα buff, και πως φταινε οι υπολοιποι που δεν εχουν μαθει να τον παιζουν σωστα. imho ο Doomfist εχει εξαιρετικο CC toolkit, αλλα οπως και με την Sombra, τον εχουν πετσοκοψει τελειως. και νομιζω το μεγαλο του νερφ στο PTR δεν ειχε γινει; θα τρομαξανε μην κανει ζημια στο dive meta τους.. το νερφ εγινε γτ ηταν broken του κερατα. μια χαρα ειναι τωρα απλα θέλει ενα μπαφάκι η (κατ εμε) ενα πλήρες rework γιατι εχει μονο επιθετικές κινήσεις και ολες με cc. Τραγικο design
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ναι, αλλα μειωσανε υπερβολικα το hitbox του και τωρα ολοι ξεφευγουν ευκολα τις γροθιες του, οπως ειπε και ο Edel παραπανω. δεν νομιζω να ξανασχοληθουν με τον Doomfist, περα απο τα bug fixes του. ξεκινησε το OWL και θα εστιασουν πλεον εκει.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ποτε ειναι τα games killik? υπαρχει καπου προγραμμα ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου άρεσε πολύ ο DF πάντως. 1
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Τι να σου πω, τη βρίσκω λάθος αυτή τη λογική, ότι ο pro τον παίζει τέλεια άρα είναι πρόβλημά σας αν δε μπορείτε να τον παίξετε. και γω κλοτσάω τη μπάλα και ο messi τη κλοτσάει αλλά συγκρινόμαστε? εννοειται οτι ειναι λαθος η λογικη. απο την στιγμη που τα metrics δειχνουν οτι ενας ηρωας εχει τα χειροτερα pickrate/winrate σε ολα τα ranks/modes, σημαινει οτι εχει προβλημα και πρεπει να κοιταχτει. και γιαυτο ειπα πιο πανω στον sistash , οτι το προβλημα με το meta δεν αφορα μονο το ενδιαφερον του κοσμου για το League. το OW δεν ειναι μονο esports. υπαρχει και το κανονικο παιχνιδι με τα διαφορα modes, οπου θες να παιξεις κατι διαφορετικο, το οποιο ομως να ειναι και αποτελεσματικο. εστω στα χαμηλα και μεσαια ρανκς. ο φιλος μου με τον οποιο παιζω comp, του αρεσει πολυ ο Doomfist και τον παιζει συνεχεια στο DM/ΤDM. αλλα στο gold που ειμαστε τωρα, δεν τον αφηνω να τον διαλεξει. γιατι οσες φορες το δοκιμασε, τον τσακισανε. ενω ειναι καλος με τον DF, στο DM/TDM κερδιζει συχνα. αν ομως δεν μπορει να βοηθησει καθολου την ομαδα στο comp οπου το παιχνιδι γινεται πιο σοβαρο, καπου υπαρχει προβλημα με τον ηρωα, και οχι με τον παικτη. ποσο μαλλον οταν αυτο συμβαινει και σε πολλους αλλους DF mains. και η συνεπεια αυτου ειναι οτι ο φιλος μου χανει μερος της διασκεδασης του απο το παιχνιδι, γιατι υποχρεωνεται να παιξει κατι αλλο που δεν θελει. αυτο ειναι προβλημα. 12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ποτε ειναι τα games killik? υπαρχει καπου προγραμμα ? εδω και μια βδομαδα εχει ξεκινησει: https://overwatchleague.com/en-us/ το προγραμμα επισης στο βγαζει το battle.net app, στην top bar εχει το σχετικο κουμπι. αλλα και το ιδιο το παιχνιδι στο κεντρικο μενου του εχει κουμπι για το προγραμμα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από KilliK 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οτι ξεκινησε το ξερω, το προγραμμα που βρηκα ηταν αλλα ντι αλλων ομως, thx Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3 1
Edel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 @KilliK Παρασκευή/ Σάββατο κάθισα και παρακολούθησα τα ξημερώματα κάποια ματσάκια. Έχεις δίκιο μέχρι ένα βαθμό για τα ίδια games. Τα ίδια picks με κάποιες εξαιρέσεις με reaper/ Ana/ Moira/ Pharah να εμφανίζονται ως γκεστ. Αλλά το παιχνίδι διαφωνώ ότι θα χαθεί και θα κάνει το κόσμο να χάσει το ενδιαφέρον του λόγω dive meta. γιατί αν παρακολουθήσεις pro streamers sto twich εκεί τους βλέπεις όλους τους χαρακτήρες σε δράση. Πχ Jardio είναι top 100 και παίζει φανατικά Mei. Η ο Chipsa μόνο Doomfist. Dafran soldier. Tα παραδείγματα αρκετά. Στο league που ο σκοπός είναι το κέρδος μόνο, οκ θα είναι η εποχή του Winston/DVA/tracer/Genji/Mercy/Zen. Αλλά στα στριμς βλέπεις διάφορα κομποσίζιονς από τοπ παίκτες που έχουν αρκετό ενδιαφέρον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις