KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Κανω υπεραναλυση γιατι τιποτα δεν ειναι αυτονοητο, ειδικα με εσενα. Δεν θεωρω οτι ειμαι εκτος θεματος, πρεπει ομως να σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις που στηριζω το "αυτο ειναι το meta". τριχες. χαμπαρι δεν πηρες ποιο ειναι το θεμα μας, γιαυτο και το σεντονι που εγραψες δεν ειχε καμια σχεση με αυτο. Αναφορά σε κείμενο Οπως ειπε και ο @najinblue3, o αριθμος των heroes ειναι τραγικα μικρος για να μπορεσεις να κραξεις δικαιολογημενα το κακο balancing και mirror matching. Δεν βγαινουν τα κουκια τι να κανουμε. δυο σημεια: 1.μικροτερος αριθμος ηρωων, σημαινει οτι το balancing ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο. αυτο δεν το λεω μονο εγω, το εχει πει και ο Jeff. μονο που στην πραγματικοτητα, το balancing που κανει η Blizzard ειναι αργο, ανισο και ενιοτε αποτυχημενο. 2.μικροτερος αριθμος ηρωων σημαινει οτι η ποικιλια στο μετα ειναι περιορισμενη. συμφωνοι. δεν δικαιολογει ομως το γεγονος οτι σχεδον δυο χρονια τωρα εχουμε το ιδιο meta με το ιδιο top pickrate ηρωων, και οτι η Blizzard δεν μπορει να κανει κατι αυτο. μπορει. γιατι οι υπαρχοντες ηρωες ειναι αρκετοι για να το αλλαξουν. σχεδον ολο το defense category, η Sombra, η Symmetra, ο Doomfist,κοκ μπορουν να βαλουν ενα τελος στο dive meta με το CC που προσφερουν, αλλα ειναι στα ταρταρα του pickrate γιατι αρνειται η Blizzard να το κανει viable. και εξηγησα τον λογο παραπανω γιατι κραταει αυτη τη σταση. Αναφορά σε κείμενο Για το story, περυσι τετοια εποχη κυριαρχουσε το triple tank meta με τον Rein να εχει 96% pickrate ακολουθωντας η Zarya, Hog, D.Va, Lucio και Ana. Mε το nerf των Hog και Ana ειχαν δει που παει το πραγμα...στο current dive comp, οποτε δεν βλεπουμε 2 χρονια dragonblades... Tελος, η Orisa πλεον ειναι viable ως anti dive αρα μπαινουν και αλλοι heroes στο pool σιγα σιγα. το dive compo προυπηρχε των νερφ που αναφερεις. στην Κορεα αρχισε να χρησιμοποιειται απο την 2η σεζον, ενω απεδειξε την αποτελεσματικοτητα του απο νωρις: τα nerfs/buffs δεν το δημιουργησανε, μαλλον το επισπευσανε να αντικαταστησει το tritank meta. και αυτο πιστευω ηθελε και η Βlizzard εξαρχης για τον λογο που ειπα. το προβλημα oμως ειναι οτι δεν την βλεπω να θελει να το σταματησει. εξου και η κριτικη. Αναφορά σε κείμενο Κοιταξε τα /r/Competitiveoverwatch και /r/OverwatchUniversity/ μιας και εκει θα βρεις Masters και GM's να συζητανε και κοψε το brainless forum της Blizzard.. δεν καταλαβα, μου δινεις αυτα τα λινκς να διαβασω τι ακριβως; οτι σε 5 χρονια με το ιδιο μετα, δεν προκειται να βαρεθει ο κοσμος; αυτο λενε οι προ; να ακουσω αυτους και οχι την κοινη λογικη; το brainless forum της Blizzard? αυτοι ομως ταιζουν τους προ. χωρις αυτους, δεν θα υπαρχει σαλιο. και χωρις σαλιο, δεν θα υπαρχει esports. μετα πηγαινε και πεστους οτι αυτο ειναι το μετα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δεν βγαινει ακρη, διαφωνουμε σε πολυ basic stuff για να συνεχιστει αυτη η συζητηση. Μην κουραζουμε αλλο το thread με τα γαβγισματα, καλη συνεχεια
suffocater Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παντως,η αληθεια ειναι οτι απ το release εχουμε δει 3(ξεχναω καποιον?) νεους ήρωες. Μου φαινεται πολύ λίγο. Απ την μία σε σπρώχνει να μαθεις καλά κ τους αλλους ήρωες(οταν αρχισεις να βαριεσαι αυτα που παιζεις),αλλά απ την αλλη,αν εβρισκες ενδιαφέρον το gameplay των υπολοιπων θα ειχες ασχοληθει μαζι τους και πριν βαρεθεις αυτα που σου αρέσουν. Νομίζω θα ήθελα τουλ. + 3-4 ήρωες επιπλέον για το διαστημα που τρέχει το παιχνιδι. Προφανώς θα δυσκολευτουν παραπάνω με το balance,αλλα νταξ,blizzard εισαι,στάσου στο υψος σου. 1
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 νέοι χαρακτήρες έχουν μπει απο την αρχή, Ana, Sombra, Orisa, Doomfist.
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sistah είπε Δεν βγαινει ακρη, διαφωνουμε σε πολυ basic stuff για να συνεχιστει αυτη η συζητηση. Μην κουραζουμε αλλο το thread με τα γαβγισματα, καλη συνεχεια
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, suffocater είπε Παντως,η αληθεια ειναι οτι απ το release εχουμε δει 3(ξεχναω καποιον?) νεους ήρωες. Μου φαινεται πολύ λίγο. Απ την μία σε σπρώχνει να μαθεις καλά κ τους αλλους ήρωες(οταν αρχισεις να βαριεσαι αυτα που παιζεις),αλλά απ την αλλη,αν εβρισκες ενδιαφέρον το gameplay των υπολοιπων θα ειχες ασχοληθει μαζι τους και πριν βαρεθεις αυτα που σου αρέσουν. Νομίζω θα ήθελα τουλ. + 3-4 ήρωες επιπλέον για το διαστημα που τρέχει το παιχνιδι. Προφανώς θα δυσκολευτουν παραπάνω με το balance,αλλα νταξ,blizzard εισαι,στάσου στο υψος σου. εμενα πιο πολυ με ανησυχει οτι θα φτασει γρηγορα σε κορεσμο το roster οσο αφορα ποικιλια και μοναδικοτητα. ηδη οι δυο απο τους καινουργιους ειναι mashups προηγουμενων, ενω φημες λενε οτι ο 27 θα δινει shields στην ομαδα (σας θυμιζει κατι;). προσωπικα προτιμω να βγαζουν περισσοτερους χαρτες και κανα mode, παρα ηρωες. και να βελτιωσουν τους παλιους. νομιζω ηταν λαθος του Jeff να βγαλει τοσους πολλους ηρωες μαζεμενους στην κυκλοφορια του παιχνιδιου. ο ιδιος ειπε οτι δεν ηθελε λιγους με το ξεκινημα, γιατι θα το εφερνε σε αμεση συγκριση με το TF2. but still, αν κραταγε μερικους και τους εβγαζε εναν ανα 2 μηνες, ισως θα ηταν καλυτερα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από KilliK
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Silverage είπε 4 νέοι χαρακτήρες έχουν μπει απο την αρχή, Ana, Sombra, Orisa, Doomfist. 1 ώρα πριν, Edel είπε Moira 5ος Σωστά, είναι και η Moira. Απο τους 5 μόνο 3 μου άρεσαν, Doomfist, Sombra και Ana.
Edel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Κατ' εμέ ο πιο άχρηστος είναι ο Doomfist. Δε παίζει να υπάρχει χειρότερο DPS. Και μη βλέπετε βίντεο του chipsa. Δε μετράει αυτός.
Agon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 εμενα παλι ολοι μου αρεσουν. και μετα απο soldier και moira με βλεπω να παιζω Doomfist η Mei ετσι για το γαμωτο. balance δεν υπηρξε ποτε και σε κανενα παιχνιδι... ουτε καν οταν παιζαμε με ταπες... BTW , Εδελ πως πας ???
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KilliK είπε εμενα πιο πολυ με ανησυχει οτι θα φτασει γρηγορα σε κορεσμο το roster οσο αφορα ποικιλια και μοναδικοτητα. Σε κορεσμο φτανουν ολα τα παρομοια esport(πετυχημενα ή λιγοτερο πετυχημενα)παιχνιδια και το Overwatch δεν αποτελει διαφορα. Και στα moba παιχνιδια οχι μονο του Lol αλλα και του Heroes of the storm εν μερη τα ιδια συμβαινουν,γιατι καλως ή κακως υπαρχει αυτο το ρημαδι το ''Meta''που τα καθοριζει ολα.Τα βλεπεις και στο θεμα του Hearthstone που αφορα καρτες παρακαλω οτι τα ιδια συμβαινουν, copy/paste classes και καρτες decks αλλων παιζονται συνεχεια. Μεγαλη μαπα ηταν ο περιορισμος που εθεσαν στις πιστες,επρεπε να ηταν random οι πιστες και να τυχαιναν εκεινη την στιγμη(αρκει να μην επεφτε η ιδια πιστα 2φορες στον ιδιο αγωνα μεταξυ 2 ομαδων). Και αν παραβλεψουμε και το esports,αυτο συμβαινει και για μας τους μη Pro players. Πλεον το μονο ενδιαφερον και σε αυτο το παιχνιδι ειναι κυριως πριν τελειωσει η καθε season του rank για τα χρυσα οπλα και τα lootboxes με τα νεα skin καθε νεου event στο παιχνιδι. Γιαυτο και η συμμετοχη οχι μονο στο παρον θεμα αλλα γενικα στο OW εχει πεσει. Το κατα ποσο viable ειναι πχ ο Doomist για competitive ή η Sombra λιγους τους ενδιαφερει,γιατι λιγοι ασχολουνται πλεον με το παιχνιδι(λιγοι σε σχεση με τις πρωτες μερες παντα). Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
Edel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agon είπε εμενα παλι ολοι μου αρεσουν. και μετα απο soldier και moira με βλεπω να παιζω Doomfist η Mei ετσι για το γαμωτο. balance δεν υπηρξε ποτε και σε κανενα παιχνιδι... ουτε καν οταν παιζαμε με ταπες... BTW , Εδελ πως πας ??? Χτες το βράδυ ο main κλαψ κλαψ Μετά από τόσους μήνες πόνου, νεύρων και κλάμματος ;P Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Edel 2
Agon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε Χτες το βράδυ ο main κλαψ κλαψ Μετά από τόσους μήνες πόνου, νεύρων και κλάμματος ;P ωραιος!!! εγω ειμαι 3100 σχεδον στο ενα και ανεβασα και το δικο μου 2500+. πιστευω οτι μεχρι την επομενη θα χτυπησω και γω 3.5!
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εdel ψήνομαι να ξανά ξεκινήσω αμεσα, ετοιμάσου για qm αν έχεις χρόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις