Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις τοξική συμπεριφορά και πως επηρεάζει την ομάδα . Είμαι με ανα σε lunar μόνος healer και να έχω δύο φλανκερς στην ομάδα  ... Οι δύο από αριστερά οι υπόλοιποι πανε από δεξιά .. και αρχίζουν δεν έχω heal δεν έχω heal κτλ πεθαίνω και να λένε die bitch (Ana και καλά ) . 

Swithed to hanzo και έγινε της πουτανας στο chat lol 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Aztec είπε

Σήμερα μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις τοξική συμπεριφορά και πως επηρεάζει την ομάδα . Είμαι με ανα σε lunar μόνος healer και να έχω δύο φλανκερς στην ομάδα  ... Οι δύο από αριστερά οι υπόλοιποι πανε από δεξιά .. και αρχίζουν δεν έχω heal δεν έχω heal κτλ πεθαίνω και να λένε die bitch (Ana και καλά ) . 

Swithed to hanzo και έγινε της πουτανας στο chat lol 

A typical day in Overwatch φάση

Επεξ/σία από Έλεος
Δημοσ.

Τί γνώμη έχετε για τα νέα OWL skins και τις τιμές τους; Εμένα μου φαίνονται πανάκριβα. Είναι δυνατόν να κοστίζει 5€ ένα skin; Αν είχε 0,99€ να πώ εντάξει αλλά τώρα ξεφτίλα. Και τα πιο πολλά είναι χάλια, ειδικά εκείνα τα κόκκινα-κίτρινα. Ούτε ένα σωστό recolor δεν κάνανε, στον Rein που πρόσεξα π.χ. σε ένα είναι μπλέ το κεφάλι και μπλέ τα μάτια και φαίνεται σαν σκατά.

Δημοσ.

ε ενταξει, κλασικη Βlizzard, και απο την μυγα ξιγκι παει να βγαλει.

και ναι ολα τα σκινς μαπα ειναι. αντε να ερθουν τα μονιμα και του year of the dog να παρουμε τιποτα της προκοπης

Δημοσ.

Γιατι μαπα?Αφου αρκετοι οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι(ακομα και reviewers)αυτο ειχαν ζητησει.Δηλαδη skins να μπορεις να αγορασεις με χρηματα παρα κουτια και οτι σου κατσει μεσω rng.

Δημοσ.

Πως πάει η σεζόν? Χάλια σε μένα, χάλια, από masters το smurf έπεσε στα 3250 και το main από platinum που τελείωσα και δε ξεκόλλαγα πήγε 3150. Η απόλυτη ισορροπία. Αλλά ήθελα το masters :( :( δε μου κάθονταν καλά ματς με τίποτα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Silverage είπε

Τί γνώμη έχετε για τα νέα OWL skins και τις τιμές τους; Εμένα μου φαίνονται πανάκριβα. Είναι δυνατόν να κοστίζει 5€ ένα skin; Αν είχε 0,99€ να πώ εντάξει αλλά τώρα ξεφτίλα. Και τα πιο πολλά είναι χάλια, ειδικά εκείνα τα κόκκινα-κίτρινα. Ούτε ένα σωστό recolor δεν κάνανε, στον Rein που πρόσεξα π.χ. σε ένα είναι μπλέ το κεφάλι και μπλέ τα μάτια και φαίνεται σαν σκατά.

Με μεγάλο ενθουσιασμό πήρα το κοκκινο-κίτρινο Dragons για την Dva. Είναι πολύ Ironman το meka τώρα.

To Mayhem για την Widow έχει πλάκα επίσης. Φέρνει λίγο σε bride απο Kill Bill.

5 ευρώ για skin όμως είναι ξεκάθαρο no-go.

Δημοσ.

Νομιζω πως η σεζόν είναι καλύτερη από προηγούμενες. Ίσως τα ban να άρχισαν να πιάνουν τόπο. Στα 3χιλιαρικα είμαι στο ένα και πλησιάζω τα 2.5 στο παλιό. Θα είχα φτάσει αν δεν είχα κάτι παιδάκια δημοτικού να παίζουν 5dps.  Αλλά νομίζω σύντομα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...