Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν προκειται να την επαναφερουν, κανεις δεν θα θελει να παραδεχτει μια τετοια μεγαλη γκαφα.

και οι συγκεκριμενοι εχουν θεμα ανασφαλειας, σε ολα τα patch notes και στα σχολια τους στο φορουμ, παντα τονιζουν οτι ειναι ευχαριστημενοι με το rework της. τοσο ευχαριστημενοι, που συνεχιζουν να την νερφαρουν ασταματητα εδω και μηνες.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα, οσο οι "mercy mains btw" κλαιγονται, οι high elo mains συμφωνουν πως ηθελε ενα tuning στην παρουσα φαση.

Vale [top 21 mercy main]:
"I think the Mercy nerfs are very significant and too severe.
Don't worry - while the nerfs are bad and have to flex more, I still plan on maining Mercy. She won't be a throw pick (just no longer meta).
The nerf should, and likely will be adjusted before they go live."

Jayn3 [top 500 mercy main]:
Valkyrie:
-No longer makes Resurrect instant ---> Fair-ish.
-No longer grants a bonus charge of Resurrect--->Also fair.
-The speed boost that Guardian Angel receives has been decreased by 50%---> Awesome, didn't expect them to change it I'm glad they did.
-Duration reduced from 20 seconds to 15 seconds---> I'm not so happy that they reduced it to 15 seconds, 12 would've been good.

"At first, I thought that instant res should've been kept but now that I'm thinking about it , I like that there's counterplay to a Valkyrie Mercy.
Mercy is still gonna be a must pick with these stats."

Aυτα, γιατι το πολυ blizz forum καιει εγκεφαλους.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

συμφωνουν με οτι λεγαμε οι υπολοιποι εδω και καιρο, οτι τα rez και η διαρκεια του ult ηταν υπερβολικα και επρεπε να νερφαριστουν.

η Mercy θα παραμεινει must pick, εχει το καλυτερο healing και ability στην κατηγορια της. αυτο που φοβαμαι ειναι οτι η Moira θα ειναι το δευτερο must pick και το meta θα μονιμοποιηθει σε 

Mercy/Moira combo παραγκωνιζοντας τα υπολοιπα supports για τα καλα. 

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι παίζουν όλοι οι χιλερς αρκετά σε αυτή τη φάση της σεζόν.σιγουρα Μέρσι μοίρα πιο πολύ αλλά κέρδισα και παιχνίδια μόνο με ζεν Λούσιο η μοιρα ανα. Είναι πολύ καλύτερα από ότι 2 σεζόν πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Agon είπε

Εγώ αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι παίζουν όλοι οι χιλερς αρκετά σε αυτή τη φάση της σεζόν.σιγουρα Μέρσι μοίρα πιο πολύ αλλά κέρδισα και παιχνίδια μόνο με ζεν Λούσιο η μοιρα ανα. Είναι πολύ καλύτερα από ότι 2 σεζόν πίσω.

θα κερδιζατε και χωρις χιλ. προφανως οι αλλοι ηταν τελειως αχρηστοι. εκτος αν παιζατε dive και το κανατε τοσο καλα που σας αξιζει μεταλλιο.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

τα πιο ωραια δεν βαζεις ρε ghost..

DS-s1mxU0AApIp6.jpg

αν κάποιος δε βαριέται δε βάζει και ποιος είναι ποιος? :D

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xvipes είπε

αν κάποιος δε βαριέται δε βάζει και ποιος είναι ποιος? :D

Winston, Hanzo, Torbjorn, notsureτοπερίεργοβλέμμα, Zenyatta, Roadhog.

Κάτω, Mei και Symmetra.

• Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδιά, παίζει κανείς από εδώ Γκέντζι? Μου φαίνεται εξωφρενικά δύσκολος χαρακτήρας. Βλέπω τους pro και μου τρέχουν τα σάλια, έβαλα qp να παίξω και δε μπορούσα να σταυρώσω ούτε damage!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Edel είπε

ρε παιδιά, παίζει κανείς από εδώ Γκέντζι? Μου φαίνεται εξωφρενικά δύσκολος χαρακτήρας. Βλέπω τους pro και μου τρέχουν τα σάλια, έβαλα qp να παίξω και δε μπορούσα να σταυρώσω ούτε damage!

Healing ζήτησες? :P

Είναι ο πιο δύσκολος και πιο mechanical χαρακτήρας στο game.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Edel είπε

Πρέπει να καταλάβεις τις δυνατότητες του χαρακτήρα για αρχή και πότε να χρησιμοποιήσεις τι.

Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο yt που τα εξηγούν ωραία.

My 2 cents.

γενικά ο ρόλος του συνήθως είναι να κάνει harass την αντίπαλη ομάδα και λιγότερο carry. 

• Όταν κάνεις ντου στους άλλους πάντα να έχεις ένα escape plan(συνήθως με το dash). φρόντισε να το έχεις σε cd πριν χωθείς.
  • Το δεξί κλικ είναι πιο lethal(περισσότερο dps) και είναι μανούλα σε melee range. όταν εισαι σε melee range προσπάθησε να ρίχνεις και μπουνιά.
  • Το αριστερό κλικ είναι από τα πιο δύσκολα για να μαστερέψεις οπότε μην του δώσεις και πολύ σημασία στην αρχή, μια γενική συμβουλή πάντως είναι να ρίχνεις με λίγο arc (δύσκολο να το περιγράψω αλλά σκέψου όταν το πατάς να κουνάς το ποντίκι λίγο προς την πλευρά που πάει ο αντίπαλος ώστε να ρίξει με "φάλτσο" τα αστεράκια)
  • Μάθε τα combo του. π.χ όταν είσαι κοντά στον άλλον κάνε δεξί κλικ και dash και αν μπορείς σημάδεψε κεφάλι στο δεξι κλικ. Αν κάνεις dash από μακριά όταν landareis ρίξε μπουνιά και μετά δεξί κλικ(κλασικό)
  • Το reflect κυρίως είναι για να σε σώζει ή στα choke points και όχι για να σκοτώσεις κάποιον. φρόντισε να το έχεις σε cd πριν χωθείς.
  • Μάθε καλά τις πίστες για να ξεφεύγεις ή να κάνεις harass από πίσω. To wall climb και το double jump να τα χρησιμοποιείς συνέχεια.
  • Προσπάθησε να σκοτώνεις τους healers και μην κάτσεις πολύ ώρα για να φας τον lucio.
  • Μάθε να φεύγεις αν δεν σου βγει κάποιο combo. Χωρίς τα cd του δε μπορεί να ζήσει και πολύ ο genji.
  • Μην περιμένεις heal ειδικά αν είσαι soloQ και χρησιμοποίησε τα health packs.
  • Στα tanks μην κάθεσαι melee range, αριστερό κλικ και ότι σου κάτσει. δεν είναι ο ρόλος σου να φας εσύ τα tanks.
  • Hanzo και Widow είναι λουκουμάκια, θα αγαπήσεις το reflect με αυτούς :D
  • Το ulty μην το λυπάσαι, και μην ξεχνάς πως μετά από κάθε kill κάνει refresh το dash σου. Πρώτα target οι healers.

Γενικά έχει μεγάλο learning curve και είναι από τους πιο δύσκολους dps για να παίξεις αλλά και με το μεγαλύτερο fun imo :D

Λιώσε στο dm :ph34r:

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Edel είπε

Βλέπω τους pro και μου τρέχουν τα σάλια, έβαλα qp να παίξω και δε μπορούσα να σταυρώσω ούτε damage!

Σκεψου απλα ποσες ωρες εχεις εσυ με Genji και ποσες οι pro και θα σου φυγει η απορια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, KilliK είπε

τα πιο ωραια δεν βαζεις ρε ghost..

DS-s1mxU0AApIp6.jpg

ρε αυτη γτ χωνεται παντου? πλακα πλακα γαμπρο ψαχνει η γεροντοκορη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...