Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρίμα... και ένιωθα πάντα μία σιγουριά με mercy στην ομάδα... για τον junkrat όμως χάρηκα!

Σε άλλα νέα, Diamond!!! :)

• Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους συνοδοιπόρε μου. Μαζί γκρινιάζαμε το καλοκαίρι, μαζί ανεβήκαμε στα ψηλά κλιμάκια :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

soldier  και λιγο moira τελευταια...αφησα το dmg σε κατι ανωμαλους genji που ενιωθαν ασχημα :)

τωρα να μπορεσω να σταθεροποιηθω εδω και να δω αν μπορω κατι παραπανω. αν και πιστευω οτι εδω  πρεπει να μαζεψω εμπειρια

Επεξ/σία από Agon
Δημοσ.

Θα δεις σε αυτά τα rank οι Genjiδες είναι φωτιά και λαύρα, θα σε κάνουν χοντρό carry αν πετύχεις αρμόδιο.

Moira παίζω και γω αυτή τη σεζόν, είναι πολύ δυνατή και πολύ καλό counter για tracer/Genji

Δημοσ.
5 hours ago, Edel said:

Η mercy επίσημα πέθανε. Ξεκινάει επίσημα η εποχή τον περισσοτέρων θανάτων και ίσως και των καθόλου σαπόρτ!

Not really.

Το valkyrie ειναι περισσοτερο initiator και dmg booster. Εαν χρειαστει να κανεις 2 res, σημαινει οτι χανεις το fight ουτως η αλλως. Εαν κανεις valk και δεν κανεις res τοτε εβγαλες μεγαλυτερο value.

Το μονο κακο ισως να ειναι το duration, κατα τα αλλα η Mercy θα συνεχισει να ειναι απαραιτητη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ανοίγεις το valk κάνει τα 2 rez την ώρα που φτάνουν και οι άλλοι και κερδίζεις τη μάχη και κρατάς το payload ή το control point. 

Τα 2 rez με το ulti είναι η δύναμη της mercy. Με το κόψιμό τους, το παιχνίδι πλέον θα περάσει στη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει δει ποτέ. Θα αλλάξει άρδην το σκηνικό. η παρουσία της Mercy έδινε μια ασφάλεια, τώρα στα μεγάλα fights που δε θα υπάρχει η προοπτική του rez θα κυριαρχήσουν οι healers που κάνουν και damage. Zen/Moira κατά κύριο λόγο βλέπω να γίνονται τα πρώτα πικς

Ειδικά η moira που έχει ένα μαζικό heal με τη μπάλα σε συνδυασμό του κάουντερ που μπορεί να κάνει σε Tracer/Genji συν την διαφυγή θα γίνει καραμαστ πικ.

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 10:10 ΜΜ, Έλεος είπε

Έχω μια απορία. Είμαι πολύ χαμηλό rank (1700-1800, 2200Career High) και έχω κωλοψηθεί με τη Sombra. Έβαλα και είδα βιντεάκια, διάβασα guides, και ναι μεν έχω καταλάβει αρκετά το gameplay της, αλλά την έχω παίξει μόνο 1 ώρα στο Quick play.

Και εδώ είναι το δίλημμά μου. Να συνεχίσω στο quick play για practice ή να μπώ αντρίκια competitive και να την μάθω εκεί;

ΞΕΚΑΘΑΡΑ,να μπεις comp για να μαθεις το game.
Στο qp δεν θα μαθεις τι χρειάζεται για να κερδίσεις,και η δομή των ομάδων ειναι γτπ.
ΜΗΝ ξεκινησεις με sombra.
Χρειάζεται γνωση του παιχνιδιου για να γινει αποδοτική(χάρτες,προτεραιότητα στόχων,counters) που ειναι λογικο να μην κατέχεις ακόμα.
Τα πιο safe bets για να ξεκινήσεις ειναι s76(dps),rein(tank),mercy(heal).
Oσο και να/αν suckάρεις σε αυτά,παντα θα έχεις μια σεβαστή μινιμουμ  αποδεκτη συνεισφορά.
Στη θεση σου,θα αφιέρωνα χρόνο και στους 3 αυτους ήρωες για να καταλάβεις τι παίζει.
Πχ,Να δεις οτι ενα τανκ δεν θα ζησει πολύ χωρις σωστα heals ή αν τα dps σου βαράνε αέρα,το dps δε μπορει να δουλέψει αν το tank το παιζει τσολιας και ορμαει χωρις να κρατάει την ασπίδα ψηλά,και ο healer δεν μπορει να κανει πολλά αν βουτάνε πισω απ τα enemy lines και φωναζουν "need healing" απ την αλλη ακρη του map(ενδεικτικά)
Οταν καταλάβεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας,θα ξερεις τι να μην κάνεις εσύ-->profit.

• Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, Edel said:

Η ανοίγεις το valk κάνει τα 2 rez την ώρα που φτάνουν και οι άλλοι και κερδίζεις τη μάχη και κρατάς το payload ή το control point. 

Τα 2 rez με το ulti είναι η δύναμη της mercy. Με το κόψιμό τους, το παιχνίδι πλέον θα περάσει στη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει δει ποτέ. Θα αλλάξει άρδην το σκηνικό. η παρουσία της Mercy έδινε μια ασφάλεια, τώρα στα μεγάλα fights που δε θα υπάρχει η προοπτική του rez θα κυριαρχήσουν οι healers που κάνουν και damage. Zen/Moira κατά κύριο λόγο βλέπω να γίνονται τα πρώτα πικς

Ειδικά η moira που έχει ένα μαζικό heal με τη μπάλα σε συνδυασμό του κάουντερ που μπορεί να κάνει σε Tracer/Genji συν την διαφυγή θα γίνει καραμαστ πικ.

Το θεμα με την Mercy ειναι οτι ειναι must pick λογω του kit της σε σχεση με τα αλλα support. Αυτο προπσπαθουν να balancaρουν.

Εφοσον το valkyrie ειναι λογος να χαλασουν ulties οι αντιπαλοι ωστε να καταφερουν να την φανε, παραμενει must pick. Aλλωστε τα 2 res δεν ειναι παντα εφικτα εαν εχει κανει το ενα λιγο νωριτερα. Εκτος και αν αυτος που παιζει την Mercy κανει braindead res  οντας exposed, συνεχιζει να ειναι δυνατο το res σαν ability. Σαφως πιο δυσκολο τωρα αλλα αυτοι που ξερουν να κανουν εξυπνα res θα παραμεινουν με την Angela.

Δημοσ.
16 minutes ago, Edel said:

Πέραν του Rez της κόψανε και ταχύτητα αλλά και τη διάρκεια! Nerf μεγατόνων

Θα δειξει το meta εαν και ποσο θα αλλαξει τα πραγματα το nerf.

Ενημερωτικα, μειωθηκε το valkyrie speed boost στο GA, οχι γενικα.

Απο 40ms/s παει στα 30ms/s.

https://gfycat.com/SinfulLawfulHummingbird

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, suffocater είπε

ΞΕΚΑΘΑΡΑ,να μπεις comp για να μαθεις το game.
Στο qp δεν θα μαθεις τι χρειάζεται για να κερδίσεις,και η δομή των ομάδων ειναι γτπ.
ΜΗΝ ξεκινησεις με sombra.
Χρειάζεται γνωση του παιχνιδιου για να γινει αποδοτική(χάρτες,προτεραιότητα στόχων,counters) που ειναι λογικο να μην κατέχεις ακόμα.
Τα πιο safe bets για να ξεκινήσεις ειναι s76(dps),rein(tank),mercy(heal).
Oσο και να/αν suckάρεις σε αυτά,παντα θα έχεις μια σεβαστή μινιμουμ  αποδεκτη συνεισφορά.
Στη θεση σου,θα αφιέρωνα χρόνο και στους 3 αυτους ήρωες για να καταλάβεις τι παίζει.
Πχ,Να δεις οτι ενα τανκ δεν θα ζησει πολύ χωρις σωστα heals ή αν τα dps σου βαράνε αέρα,το dps δε μπορει να δουλέψει αν το tank το παιζει τσολιας και ορμαει χωρις να κρατάει την ασπίδα ψηλά,και ο healer δεν μπορει να κανει πολλά αν βουτάνε πισω απ τα enemy lines και φωναζουν "need healing" απ την αλλη ακρη του map(ενδεικτικά)
Οταν καταλάβεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας,θα ξερεις τι να μην κάνεις εσύ-->profit.

Ναι μεν είμαι χαμηλό rank, αλλά παίζω σποραδικά απο το 16' οπότε έχω κάποια βασική γνώση και εμπειρία στο game (το οτι παίζω σαν ανάπηρος και το ότι το σκέφτομαι πριν μπω comp με χαρακτήρες που δεν ξέρω καλά, είναι άλλο θέμα). :lol:

Πολύ εκτιμώ όμως τη βοήθεια και ταυτόχρονα παίρνεις και bonus πόντους επειδή έχεις βιντεάκι του Hitchens στην υπογραφή σου. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Έλεος είπε

Ναι μεν είμαι χαμηλό rank, αλλά παίζω σποραδικά απο το 16' οπότε έχω κάποια βασική γνώση και εμπειρία στο game (το οτι παίζω σαν ανάπηρος και το ότι το σκέφτομαι πριν μπω comp με χαρακτήρες που δεν ξέρω καλά, είναι άλλο θέμα). :lol:

Πολύ εκτιμώ όμως τη βοήθεια και ταυτόχρονα παίρνεις και bonus πόντους επειδή έχεις βιντεάκι του Hitchens στην υπογραφή σου. ;)

Ο,τι θες,εδώ είμαστε.
Νομίζω η διαφορά του 2k  που εισαι με τα 2,5κ δεν ειναι τόσο θέμα ικανότητας(aim/αντανακλαστικων),αλλα μυαλών.
Γρήγορα θα platιασεις με κάποιες βασικές αρχές.

Yγ thx,όταν βρω χρόνο,έχω στην λίστα να υποτιτλίσω κ άλλα. :D

Επεξ/σία από suffocater
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...