pseira Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγώ το πήρα πριν 1,5 μήνα, origins edition key, στα 31 ευρώ Το ίδιο μαγαζί πλέον 46 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγώ το πήρα πριν 1,5 μήνα, origins edition key, στα 31 ευρώ Το ίδιο μαγαζί πλέον 46 Εμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Hype Hype Hype απο που είναι το mail αυτό? με ποιους μίλησες δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω κάνει προπαραγγελία στο Gamestation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το πλαίσιο έβγαλε και τον collectora από την σελίδα του, lolz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Για να δούμε ελπίζω να το πάρουμε το collector στις 23 και οχι 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 hype train..τσαφ τσουφ το τραίνο περνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μετά το launch θα ανέβει η τιμή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μετά το launch θα ανέβει η τιμή του; λογικα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν και μάλλον τα παιδιά παραπάνω τρολάρουν γιατι να ανέβει η τιμή που το έχετε δει αυτο να ανεβαίνει η τιμή ενος παιχνιδιού αφότου κυκλοφορήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αρκετά χαμηλότερες τιμές όσον αφορά στην ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, ειδικά από ανεπίσημους μεταπωλητές ωστόσο τώρα που πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι τιμές έχουν ανέβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δυστυχώς όταν ήταν σε open beta δεν πρόλαβα να παίξω καθόλου λόγω δουλειάς. Μου αρέσει ό,τι έχω δει σε video και reviews, ήμουν και πάντα blizzard fanboy αλλά τα fps είναι τα χειρότερά μου. Σκέφτομαι αν θα το κάνω prepurchase ή όχι (θα περίμενα λίγο καιρό αλλά είναι και τα collectibles), εσείς πιστεύετε ότι θα κρατήσει το game; Έχει θέμα με replayability μέχρι στιγμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δυστυχώς όταν ήταν σε open beta δεν πρόλαβα να παίξω καθόλου λόγω δουλειάς. Μου αρέσει ό,τι έχω δει σε video και reviews, ήμουν και πάντα blizzard fanboy αλλά τα fps είναι τα χειρότερά μου. Σκέφτομαι αν θα το κάνω prepurchase ή όχι (θα περίμενα λίγο καιρό αλλά είναι και τα collectibles), εσείς πιστεύετε ότι θα κρατήσει το game; Έχει θέμα με replayability μέχρι στιγμής; Είναι competitive online game οπότε εξαρτάται από το πώς θα το πάρει το community. - Μπορεί να είναι το next big thing και να παίζετε για χρόνια από εκατομμύρια κόσμο. - Μπορεί να έχει τη τύχη του Heroes of the Storm και να ψοφήσει σε ένα 6μηνο. Καλώς η κακώς αυτά τα παιχνίδια είναι ψιλοrandom αν θα πετύχει ή όχι και όχι τόσο θέμα quality. Counterstrike και LoL κλασσικά παραδείγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν αφορά μόνο στο Οverwatch, αλλά σε όλο το Battle.net, επειδή όμως δίνεται με αφορμή το launch του Overwatch, το postάρω εδώ: Όποιος θέλει να αλλάξει BattleTag στο battle.net, μπορεί να πλέον να το κάνει (οδηγίες και η είδηση εδώ) Το δοκίμασα στο λογαριασμό μου και όντως υπάρχει κουμπί [change] δίπλα στο BattleTag. Δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει, όποιος έχει μετανιώσει για το όνομα που διάλεξε ας σπεύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ουτως ή αλλως στο Battle net μπορεις να βαλεις οποιο ονομα θες στην αρχη λογω του id αλλα απο το τιποτα καλο ειναι να υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις