Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και μάλλον τα παιδιά παραπάνω τρολάρουν γιατι να ανέβει η τιμή που το έχετε δει αυτο να ανεβαίνει η τιμή ενος παιχνιδιού αφότου κυκλοφορήσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αρκετά χαμηλότερες τιμές όσον αφορά στην ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, ειδικά από ανεπίσημους μεταπωλητές ωστόσο τώρα που πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι τιμές έχουν ανέβει

Δυστυχώς όταν ήταν σε open beta δεν πρόλαβα να παίξω καθόλου λόγω δουλειάς. Μου αρέσει ό,τι έχω δει σε video και reviews, ήμουν και πάντα blizzard fanboy αλλά τα fps είναι τα χειρότερά μου. Σκέφτομαι αν θα το κάνω prepurchase ή όχι (θα περίμενα λίγο καιρό αλλά είναι και τα collectibles), εσείς πιστεύετε ότι θα κρατήσει το game; Έχει θέμα με replayability μέχρι στιγμής;

Δυστυχώς όταν ήταν σε open beta δεν πρόλαβα να παίξω καθόλου λόγω δουλειάς. Μου αρέσει ό,τι έχω δει σε video και reviews, ήμουν και πάντα blizzard fanboy αλλά τα fps είναι τα χειρότερά μου. Σκέφτομαι αν θα το κάνω prepurchase ή όχι (θα περίμενα λίγο καιρό αλλά είναι και τα collectibles), εσείς πιστεύετε ότι θα κρατήσει το game; Έχει θέμα με replayability μέχρι στιγμής;

Είναι competitive online game οπότε εξαρτάται από το πώς θα το πάρει το community.

- Μπορεί να είναι το next big thing και να παίζετε για χρόνια από εκατομμύρια κόσμο.

- Μπορεί να έχει τη τύχη του Heroes of the Storm και να ψοφήσει σε ένα 6μηνο.

Καλώς η κακώς αυτά τα παιχνίδια είναι ψιλοrandom αν θα πετύχει ή όχι και όχι τόσο θέμα quality. Counterstrike και LoL κλασσικά παραδείγματα.

• Like 3

Δεν αφορά μόνο στο Οverwatch, αλλά σε όλο το Battle.net, επειδή όμως δίνεται με αφορμή το launch του Overwatch, το postάρω εδώ:

Όποιος θέλει να αλλάξει BattleTag στο battle.net, μπορεί να πλέον να το κάνει (οδηγίες και η είδηση εδώ)

Το δοκίμασα στο λογαριασμό μου και όντως υπάρχει κουμπί [change] δίπλα στο BattleTag.

Δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει, όποιος έχει μετανιώσει για το όνομα που διάλεξε ας σπεύσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...