Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτω απο το 3100 ειναι πανω κατω ιδια παιχνιδια. χαλι μαυρο δηλαδη.

Κατι το οποιο ειναι παραλογο και αυτο δεν καταλαβαινω.Δηλαδη οκ το να βλεπουμε τους Reinhart να κανουν charge μονοι τους στην αντιπαλη ομαδα να καταλαβω να το δουμε σε quick play,σε bronze/silver αντε μεχρι 2000 δηλαδη αρχη gold(που ο αλλος εχει εξασφαλισει την θεση και δεν τον νοιαζει).Αλλα το να το βλεπεις σε 2300+και platinum(για diamond δεν γνωριζω)ειναι απλα τραγικο.

Ισως φταιει το γεγονος οτι το μονο reward που εχεις στα χαμηλοτερα ranks κατω απο top500 ειναι μονο οι παραπανω(και εν μερη και οι top 500 σιγα το φοβερο reward αλλα τεσπα) ποντοι στο τελος,αρα δεν εχει αρκετο κινητρο ο κοσμος για να σοβαρευτει παραπανω και να το παλεψει περισσοτερο.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

και εμενα μολις περασει η φυματιωση, θα ξεκινησω τα placements για την επομενη σεζον.

Έφτυσες αίμα για να την αποκτήσεις? :P

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

"Εορταστικό τετραήμερο" άδεια από τη δουλειά και στο smurf έγινα MASTERS. Επιτέλους δικαίωση!!!!!

Καταρχας μπραβο που πετυχες τον στοχο που ειχες θεσει,αν και οπως ειχες γραψει και ο ιδιος εφτυσες πολυ αιμα(και πολλα νευρα για να το πετυχεις αυτο.

βέβαια με πιάνει ταχυπαλμία όταν παίζω σε αυτό το rank και δε μπορώ παραπάνω από 2-3 το πολύ παιχνίδια. Έχουν απίστευτη ένταση και ρυθμό.

Για ποιο λογο σε πιανει ταχυπαλμια?Δυστηχως το παιχνιδι παρολο που ανεβηκες αρκετα υψηλα δεν σε ανταμοιβει με κατι ξεχωριστο παρα σου δινει το ιδιο reward με τον bronz α,δηλαδη ποντους για το χρυσο οπλο απλα περισσοτερους.

Κοινως τον στοχο που ειχες βαλει τον πετυχες αρα και να χανεις ποντους και να ξαναπεσεις θα ανεβοκατεβαινεις συνεχεια και υποθετω οτι ηδη εχεις παρει μερικα χρυσα οπλα .

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, ναι πολλά νεύρα και αίμα καλά τα περιγράφεις :P

Ο λόγος που ήθελα και θέλω να ανέβω δεν είναι τα χρυσά όπλα, ναι έχω 4 ήδη και έχω το ποσό και για πέμπτο και δε ξέρω που να το πάρω αλλά δε με νοίαζει καν. Ούτε τα λουμποξιζς. Σκέψου έχω 260 για άνοιγμα.

ο λόγος που ήθελα να ανέβω είναι για τα ποιοτικά παιχνίδια. Επειδή έφαγα σιλβερ και γκολντ με το κουτάλι και είναι όντως κόλαση, παίζοντας σε ψηλότερο επίπεδο βλέπεις την "άγρια ομορφιά" και τη πλήρη έκταση του παιχνδιού. Απλά εδώ το παραμικρό λάθος και η μη συγκέντρωση τιμωρείται. Δε σε παίρνει για λάθη. Εξ ου και η ταχυπαλμία. Δε μπορώ να τον αντέξω τέτοιο ρυθμό συνεχόμενα. 

Γενικά το ρανκ που πέρασα πιο καλά ήταν το Platinum, Οι παίχτες εκεί έχουν γενική ιδέα του παιχνδιού και είσαι και χαλαρός αν χάσεις. ΑΠό diaomnd και πάνω ξεκινάει το άγχος :P

Για το masters δε το συζητάω. 2 παιχνίδια έπαιξα, νίκησα, έφτασα 3548 δε το ακουμπάω μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

@Killik

Σε ξορκίζω, πάρε ps4, πάρε overwatch, παίρνε όποιο dps θες και θα έχεις μόνιμο heal από εμένα! είσαι δικός μου καρκινιάρης toxic :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα τα placements. 4W-6L με έβγαλε 2768, κομπλέ για δεύτερο χρυσό όπλο. Απλά 2 ματσάκια που χάσαμε θα μπορούσαμε να τα είχαμε νικήσει αν κάποιος έπαιρνε healer και με healαρε.

Έπαιξα πιο πολύ McCree αυτή τη φορά παρά Rein και ήμουνα αρκετά καλός πιστεύω. Αφού μου ζήτησαν να αλλάξω απο Rein σε McCree σε ένα ματσάκι αλλά σιγά μην το έκανα, χωρίς ασπίδα στο lunar colony και με bastion απέναντι θα χάναμε ενώ μπήκα με τον Rein, έκοψα κώλους και νικήσαμε.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 2
Δημοσ.

εσυ ακομη παιζεις ? θυμαμαι πως εκραζες μερα νυχτα το παιχνιδι και οτι ολα ηταν χαλια.... αρε τσιπρας που σας χρειαζεται

Δημοσ.

Εγω που κανω μονο placement κατω απο gold δεν με εχει ρίξει ποτέ πάντως ανεξαρτητα με w/l, και παιζω με μουσικη χωρις μικροφωνα τιποτα.. :P Πολυ afk, pick οτι γουσταρω κλτπ.. Παντως πηρα το πρωτο gold gun μετα απο 7 season (θρίαμβος :P) και προτίμησα soldier τελικα, ηθελα mccree αλλα δεν ξεχωριζει τοσο καλα και εχει ενα που μοιαζει νομιζω, στον soldier φαινεται πολυ πιο ωραιο ειδικα με το winter skin ειναι τελειο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...