basilis_k6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να ανεβασεις το win rate σου με Tobjorn,δεν ειναι πραγματα αυτα ειμαι απο αυτους που αμα δούνε τρολ πικ κάνουν ινσταθροου. ο τορμπ ειναι το όπλο μου!
Agon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Πρώτον χρόνια πολλά σε όλους. Δεύτερον έχω τύχει άπειρα τρολ πικς που έσπερναν! Και πλέον δεν λέω τίποτα μέχρι να τελειώσει ένας γύρος ! Γιατί βγαίνω και μακακας στο τέλος 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εdit: Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
Edel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 "Εορταστικό τετραήμερο" άδεια από τη δουλειά και στο smurf έγινα MASTERS. Επιτέλους δικαίωση!!!!! Με πολύ υπομονή και προσοχή έφτασα 3548! Φοβερό το συναίσθημα, τρελή κατηγορία. βέβαια με πιάνει ταχυπαλμία όταν παίζω σε αυτό το rank και δε μπορώ παραπάνω από 2-3 το πολύ παιχνίδια. Έχουν απίστευτη ένταση και ρυθμό. Ο main κατάφερε να ξελασπώσει από το gold και τον πήγα και αυτόν κοντά στο diamond, 100sr μου μένουν για εκεί. Αυτό που πλέον πάντως είναι ξεκάθαρο για μένα για το παιχνίδι είναι ότι άμα είσαι skilled θα ανέβεις ΑΛΛΑ οι συμπαίκτες παίζουν βασικότατο ρόλο. Αν σου κάθονται τρολς και λίβερς ότι και να κάνεις θα αργήσεις να ανέβεις. Στο μέιν ίδρωσα για να το ανεβάσω ενώ με τον άλλο κάλπαζα! Masters? masters? πριν 2 μήνες αρχή της σεζόν ούτε που θα το φανταζόμουν. Άλλο συμπέρασμα που έβγαλα είναι το εξής. Ότι μετά από κάποιο ρανκ, θα έλεγα μέση diamond μάλλον κάποια πικς είναι άχρηστα. Πχ reapper δε μπορώ να παίξω. υπάρχουν κάτι φονιάδες tracer, Genji, Macree, Pharah που δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τον Reaper, Και επειδή δε μπορώ να τους παίξω αυτούς έχω περιοριστεί σε Mercy, Zen και mei σε ειδικές περιπτώσεις. Τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο στους επίσημουν αγώνες Reaper η Doomfist πχ δεν είδα πουθενά. Ο pro Genji και ο ο pro tracer εκμηδενίζουν όλους τους άλλους. Λίγο άδικο μου φαίνεται αυτό 7
Silverage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να κάτσω σήμερα να κάνω τα placements. Αν με βγάλει platinum θα πάρω δεύτερο χρυσό όπλο. Είχα και καιρό να μπώ να παίξω και χθες που έκατσα λίγο να παίξω quick play δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να κάτσω σήμερα να κάνω τα placements. Αν με βγάλει platinum θα πάρω δεύτερο χρυσό όπλο. Είχα και καιρό να μπώ να παίξω και χθες που έκατσα λίγο να παίξω quick play δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα. Τα εκανα εγω χτες και πραγματικα τι το θελα?Ολα τα μπουμπουκια μεσα ηταν. Reinhart να κανουν charge μονοι τους για να φανε τους αλλους(και φυσικα να ψοφανε...),Widow που δεν τρωγανε τιποτα(1ulti σε καθε γυρο ολη και ολη),Doomfist(που στην ουσια ειναι doomed η ομαδα που τους εχει γιατι δεν κανουν τιποτα στα elo αυτα,και παρα μα παρα πολυ junkrat(σχεδον 2 σε καθε παιχνιδι).Α και στα τελευταια 4 παιχνιδια ειχα και ενα leaver λογω γιορτιων ημερων. Απο κατι τετοια ειναι που το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να ασχοληθω με το competitive του ow γιατι δεν αξιζει αφου ειναι πιο πολυ σπασιμο νευρων,ουτε εχει και τιποτα rewarding για να σε τραβηξει και φυσικα τοσα παιχνιδια εχουν βγει(και single player κιολας)που αξιζουν περισσοτερο. Μια φορα ετυχε και εγραψα στο chat σε 2 παιχνιδια που και στα δυο(defend hanamura/gibraltar)ορισμενοι συμπαικτες χωνονταν μπροστα μονοι τους να φανε τους αλλους,ψοφαγαν και χαναμε το point σε χρονο dt.
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλα που θύμησες τα placement, αλλα 4 μου μενουν και δεν εχω παρει ακομα κανενα χρυσο οπλο, οτι και να με βγαλει νομιζω το παίρνω τωρα ικανοποιώ το OCD μου κλείνει το collection και μάλλον παει για uninstall.. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλα που θύμησες τα placement, αλλα 4 μου μενουν και δεν εχω παρει ακομα κανενα χρυσο οπλο, οτι και να με βγαλει νομιζω το παίρνω τωρα ικανοποιώ το OCD μου κλείνει το collection και μάλλον παει για uninstall.. Θα το κανεις Uninstall?Και πως θα κοιμασαι το βραδυ?
basilis_k6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 "Εορταστικό τετραήμερο" άδεια από τη δουλειά και στο smurf έγινα MASTERS. Επιτέλους δικαίωση!!!!! Με πολύ υπομονή και προσοχή έφτασα 3548! Φοβερό το συναίσθημα, τρελή κατηγορία. βέβαια με πιάνει ταχυπαλμία όταν παίζω σε αυτό το rank και δε μπορώ παραπάνω από 2-3 το πολύ παιχνίδια. Έχουν απίστευτη ένταση και ρυθμό. Ο main κατάφερε να ξελασπώσει από το gold και τον πήγα και αυτόν κοντά στο diamond, 100sr μου μένουν για εκεί. Αυτό που πλέον πάντως είναι ξεκάθαρο για μένα για το παιχνίδι είναι ότι άμα είσαι skilled θα ανέβεις ΑΛΛΑ οι συμπαίκτες παίζουν βασικότατο ρόλο. Αν σου κάθονται τρολς και λίβερς ότι και να κάνεις θα αργήσεις να ανέβεις. Στο μέιν ίδρωσα για να το ανεβάσω ενώ με τον άλλο κάλπαζα! Masters? masters? πριν 2 μήνες αρχή της σεζόν ούτε που θα το φανταζόμουν. Άλλο συμπέρασμα που έβγαλα είναι το εξής. Ότι μετά από κάποιο ρανκ, θα έλεγα μέση diamond μάλλον κάποια πικς είναι άχρηστα. Πχ reapper δε μπορώ να παίξω. υπάρχουν κάτι φονιάδες tracer, Genji, Macree, Pharah που δε μπορείς να κάνεις τίποτα με τον Reaper, Και επειδή δε μπορώ να τους παίξω αυτούς έχω περιοριστεί σε Mercy, Zen και mei σε ειδικές περιπτώσεις. Τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο στους επίσημουν αγώνες Reaper η Doomfist πχ δεν είδα πουθενά. Ο pro Genji και ο ο pro tracer εκμηδενίζουν όλους τους άλλους. Λίγο άδικο μου φαίνεται αυτό μπραβο καταρχην. Εντυπωσιακη διαφορά όμως ο ενας με τον αλλον.
Edel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 600sr. Γι αυτό λέω ότι θες και τύχη για ν' ανέβεις με τους συμπαίχτες που θα κάτσουν. Και επίσης στο μικρό σε 2 σερί ήττες όσο έβλεπα ότι ανέβαινα, σταμάταγα. Στο μέιν παίζω και τιλταρισμένος και κουρασμένος και απ όλα. Δεν έχω "σύστημα". Αν το παίξω κι αυτόν το ίδιο σοβαρά πιστεύω θα το κάνω κι αυτό.
sistah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τα εκανα εγω χτες και πραγματικα τι το θελα?Ολα τα μπουμπουκια μεσα ηταν. Reinhart να κανουν charge μονοι τους για να φανε τους αλλους(και φυσικα να ψοφανε...),Widow που δεν τρωγανε τιποτα(1ulti σε καθε γυρο ολη και ολη),Doomfist(που στην ουσια ειναι doomed η ομαδα που τους εχει γιατι δεν κανουν τιποτα στα elo αυτα,και παρα μα παρα πολυ junkrat(σχεδον 2 σε καθε παιχνιδι).Α και στα τελευταια 4 παιχνιδια ειχα και ενα leaver λογω γιορτιων ημερων. Απο κατι τετοια ειναι που το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να ασχοληθω με το competitive του ow γιατι δεν αξιζει αφου ειναι πιο πολυ σπασιμο νευρων,ουτε εχει και τιποτα rewarding για να σε τραβηξει και φυσικα τοσα παιχνιδια εχουν βγει(και single player κιολας)που αξιζουν περισσοτερο. Μια φορα ετυχε και εγραψα στο chat σε 2 παιχνιδια που και στα δυο(defend hanamura/gibraltar)ορισμενοι συμπαικτες χωνονταν μπροστα μονοι τους να φανε τους αλλους,ψοφαγαν και χαναμε το point σε χρονο dt. Εαν νομιζεις οτι θα δεις ωραια plays και φυσιολογικα compositions στο gold/plat με την Mercy, γελιεσαι. Πρεπει να παρεις την κατασταση στα χερια σου με ενεργο ρολο που κανει impact, ειτε dps ειτε tank και ισως να πας duo με καποιον που εμπιστευεσαι και κανεις synergy. Σαφως και ανεβαινεις με Mercy αλλα θαρρω πως θα σου παρει πολυ περισσοτερο χρονο και νευρα. Προσωπικα οταν πηρα αλλους heroes περα απο τη Mercy, ανεβηκα πιο γρηγορα. Στο λεω γιατι και εσυ και εγω παιζουμε πολυ Mercy.. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εαν νομιζεις οτι θα δεις ωραια plays και φυσιολογικα compositions στο gold/plat με την Mercy, γελιεσαι. Πρεπει να παρεις την κατασταση στα χερια σου με ενεργο ρολο που κανει impact, ειτε dps ειτε tank και ισως να πας duo με καποιον που εμπιστευεσαι και κανεις synergy. Σαφως και ανεβαινεις με Mercy αλλα θαρρω πως θα σου παρει πολυ περισσοτερο χρονο και νευρα. Προσωπικα οταν πηρα αλλους heroes περα απο τη Mercy, ανεβηκα πιο γρηγορα. Στο λεω γιατι και εσυ και εγω παιζουμε πολυ Mercy.. Δεν εγραψα αυτο το πραγμα ουτε εχω τιποτα απαιτησεις για υψηλα ranks μιας και δεν ασχολουμαι σοβαρα με το competitive. Απλα σχολιασα καποια σκηνικα που μου προκαλεσαν αρνητικη εντυπωση οχι επειδη ετυχε και εχασα παιχνιδια που εν μερη κλειν κιολας,αλλα πιο πολυ γιατι οσο να ναι ειναι κριμα να γινονται τετοια plays σε gold/plat. Πιο πολυ δηλαδη με αυτα που βλεπω λυπαμαι για το επιπεδο που υπαρχει σε αυτα τα ranks που επρεπε να ειναι εστω λιγο καλυτερο. Ειδικα αυτο το πραγμα οταν κανουμε defense που πανε και χωνονται μπροστα ποτε δεν το καταλαβα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 κάτω απο το 3100 ειναι πανω κατω ιδια παιχνιδια. χαλι μαυρο δηλαδη. 1
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 και εμενα μολις περασει η φυματιωση, θα ξεκινησω τα placements για την επομενη σεζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις