basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 κόλλησα στο 2600-2700 για 3 εβδομαδες επειδη αλλαζα sens, mouse, mousepad και ειχα χαθει τελειως. πιο πολύ ομως ηταν απλα οτι μου κανανε throw. τωρα ειμαι παλι στο diamond και μαλιστα σε career high 3200. απιστευτο παιχνιδι... δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 βλεπει κανεις twitch.tv το overwatch channel? καθεται ο αλλος στο τζακι για ωρες 35k online wtf 1
sistah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 10 ωρες streaming...Νο fucking way(ειναι looped) 3
Zus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί το matchmaking. Στα ματς κατάταξης όταν το ξεκίνησα πήγα σχετικά καλά με Soldier και με έβαλε Gold με 2220. Από εκείνη τη στιγμή και μετά με βάζει αντίπαλο με κάτι τύπους που δεν προλαβαίνω ούτε να τους δω, ενώ το δικό μου team συνήθως παίρνει 5 dps (πρωτότυπο ε?) και αναγκάζομαι να πάρω εγώ κανένα tank ή κανέναν healer μπας και σώσω ό,τι μπορώ. Έχω κατρακυλήσει Bronze στο 1400 (και ακόμη χαμηλότερα τις προηγούμενες ημέρες) σε μόλις 15 μέρες και πραγματικά επανερχόμαστε στο θέμα των συμπαικτών. Γιατί αν επιλέγεις συνεχώς να βάζεις εμένα που είμαι και νέος στο game να κάνω carry άλλους 5 κακομαθημένους νουμπάδες που μάλιστα δεν έχουν τη διάθεση να τανκάρουν ή να healάρουν, κάτι πάει πολύ λάθος. Ειδικά όταν ο άλλος επιλέγει Hanzo ή Widow ξέρω ότι το παιχνίδι είναι gg πριν καν αρχίσει.
Agon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Κάπως έτσι ένιωθα στην αρχή αλλά είδα πως σε βάζει εκεί που περίπου είσαι. Και γω έπεσα στο 1500 αλλά το ανέβασα τώρα 2300.και σε άλλο λογαριασμό που έπαιξα απτην αρχή πήγα έως 2950. Γενικά κάνε απτην πλευρά σου ότι καλύτερο μπορείς και θα ανέβεις. Μπορει να σπάσουν τα νεύρα σου αλλα θα γίνει. Και στους αντιπάλους συμβαίνουν ότι και σε σένα,δεν είσαι η εξαίρεση 3
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί το matchmaking. Στα ματς κατάταξης όταν το ξεκίνησα πήγα σχετικά καλά με Soldier και με έβαλε Gold με 2220. Αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενες κουβεντες το πρωτο σου matchmaking στο competitive επειδη δεν υπαρχουν προφανως στοιχεια απο προηγουμενες season,μετραει κυριως το win rate που εχεις απο το quick play και ενα μερος απο τα 10placements φυσικα. Κοινως τα 2220 που σε εβγαλε ειναι μια χαρα. Τωρα για το αλλο που γραφεις δυστηχως ειναι ενα προβλημα. Εγω πχ πετυχαινω τα αλλα ακρα. Να παιρνουν μεν support/healers,αλλα να πηγαινουν μπροστα απο τα τανκς. Βλεπω πχ χτες ο αλλος παιρνει την Moira σε Lijiang tower.Τον βλεπω με το που ξεκιναει το παιχνιδι και κανει charge μονος του μπροστα απο τον Rein και ψοφαει προφανως σε 3 δευτερα. Ειναι που ειναι και τελος της season σε 3-4 μερες εχει και το event αρα καταλαβαινεις ποση ορεξη εχουν να ακουσουν αυτα που τους γραφεις. Βεβαια δεν κραζω 100% το overwatch γιατι και σε αλλα online παιχνιδια βλεπω αντιστοιχες καταστασεις οπως πχ στα mmo παιχνιδια να καθονται οι αλλοι πανω στις φωτιες και να ψοφανε και παει λεγοντας. 2
Zus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εκνευρίστηκα πολύ χθες, καθότι ήμουν ο μόνος που προσπαθούσε να παίξει support και έβλεπες όλους τους άλλους με τα ρημαδοdps τους να μην τους καίγεται καρφί για το objective. Κάποια στιγμή τους έκραξα στο chat και γυρίζει ο άλλος και μου κάνει: Το πρόβλημα είσαι εσύ που πήγες από gold, bronze και έτσι εξηγείται γιατί χάνουμε... Του τρίβεις τα μούτρα στο πληκτρολόγιο του συγκεκριμένου ή δεν του τα τρίβεις?
najinblue3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 10 ωρες streaming... Νο fucking way (ειναι looped) δεν ειναι λουπα, ειχε συγκεκριμενα timestamps που ετρωγε κουλουρακια
basilis_k6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενες κουβεντες το πρωτο σου matchmaking στο competitive επειδη δεν υπαρχουν προφανως στοιχεια απο προηγουμενες season,μετραει κυριως το win rate που εχεις απο το quick play και ενα μερος απο τα 10placements φυσικα. Κοινως τα 2220 που σε εβγαλε ειναι μια χαρα. Τωρα για το αλλο που γραφεις δυστηχως ειναι ενα προβλημα. Εγω πχ πετυχαινω τα αλλα ακρα. Να παιρνουν μεν support/healers,αλλα να πηγαινουν μπροστα απο τα τανκς. Βλεπω πχ χτες ο αλλος παιρνει την Moira σε Lijiang tower.Τον βλεπω με το που ξεκιναει το παιχνιδι και κανει charge μονος του μπροστα απο τον Rein και ψοφαει προφανως σε 3 δευτερα. Ειναι που ειναι και τελος της season σε 3-4 μερες εχει και το event αρα καταλαβαινεις ποση ορεξη εχουν να ακουσουν αυτα που τους γραφεις. Βεβαια δεν κραζω 100% το overwatch γιατι και σε αλλα online παιχνιδια βλεπω αντιστοιχες καταστασεις οπως πχ στα mmo παιχνιδια να καθονται οι αλλοι πανω στις φωτιες και να ψοφανε και παει λεγοντας. εγω οταν πηρα τον αλτ έπαιζα μονο tracer. Στα qp/arcade περίμενα άπειρη ωρα για παιχνίδια στο queue (τοσο που δεν έκανα ουτε τα κουτάκια μου γιατι βαριομουν να περιμένω 10 λεπτά για παιχνιδι) λόγω του οτι ημουν νέος λογαριασμος με ψηλο mmr. Επαιζα απεναντι σε high diamond/master παιχτες. Ο βασικος μου τοτε ηταν low diamond. Τα placements με βγάλανε 2650 νομίζω. Καμια σχέση δηλαδη... Δεν εχω ιδεα τι κάνει το matchmaking αλλα σιγουρα κάτι δεν κάνει σωστα.
sistah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειναι λουπα, ειχε συγκεκριμενα timestamps που ετρωγε κουλουρακια Oχι μονο αυτο, ανοιξε και δωρο αλλα 10 ωρες δεν εκατσε.. Ηταν max 45 λεπτα footage που το κανανε loop. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλοδεχουμενα τα δωρεαν 5 lootbox για τις γιορτες αλλα ουτε ενα legendary δυστηχως
basilis_k6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Killbill-21551 στο γράφημα δεν φαινετε οτι στις 9/12 έφτασα μέχρι το 2530 σε κάποια φάση. Μιλάμε δηλαδη για σχεδόν gold! Παίζω 2 σεζον στο low diamond και δεν μπορούσα να φυγω απο το 2650-2700. Θα σας συνιστούσα να μην παιζετε καθόλου comp σολο αν θελέτε να ειστε εκει που σας αξιζει. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Killbill-21551 στο γράφημα δεν φαινετε οτι στις 9/12 έφτασα μέχρι το 2530 σε κάποια φάση. Μιλάμε δηλαδη για σχεδόν gold! Παίζω 2 σεζον στο low diamond και δεν μπορούσα να φυγω απο το 2650-2700. Θα σας συνιστούσα να μην παιζετε καθόλου comp σολο αν θελέτε να ειστε εκει που σας αξιζει. Πρεπει να ανεβασεις το win rate σου με Tobjorn,δεν ειναι πραγματα αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις