Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ps4, pc έχω μείνει κάπου στα 14lvl, δε μπορώ να συνηθίσω το χειρισμό με τίποτα
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 εχω διαβασει την θεωρια οτι το MMR ειναι ετσι φτιαγμενο η οτι η Blizzard δεν κανει τιποτα για να το βελτιωσει, επειδη βγαζουν κερδος απο τους καινουργιους λογαριασμους που αγοραζουν οι παικτες για να ξεκινησουν εκ νεου το climbing οταν εχουν τελματωσει στον αυθεντικο τους λογαριασμο. εισαι το δευτερο προσφατο παραδειγμα οπου με καινουργιο λογαριασμο, ανεβηκες ψηλα ενω στον κανονικο εχεις μεινει στασιμος. αρα something is iffy.
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 πρόσεξε να δεις. Στο ps4 δεν αγοράζεις λογαριασμούς, με το ένα ακάουντ που έχω μπορώ να έχω 4 users, άρα 4 διαφορετικούς παίκτες Ow. Άρα δεν έχει κέρδος με αυτό το πράγμα από εμένα η Blizzard, τουλάχιστον στο ps4. Και επίσης το smurf είναι 141, δεν είναι ότι με το που πήγε 25 έκανα placements και με έβαλε ψηλά. Sto Gold με είχε βάλει. Κάτι με το mm γίνεται και τα πολλά λέβελς αν είσαι, μόνο κάτι τέτοιο βλέπω εγώ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Matchmaking απο τα Lidl Time to carry.
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 3 smurfs με πολυ μεγαλο hidden elo φανταζομαι.. 2
sistah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ΡΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? O gm ειναι σε Placements. Ειναι οι λεγομενοι wintraders. Ειναι 2 duoq στο team του TviQuE που ο σκοπος τους ηταν το ενα duo να ειναι στην αντιπαλη ομαδα ωστε να κανουν throw και να ανεβει το αλλο duo....(γιαυτο και εκανε dodge ενας απο αυτους). Apparently ειναι τακτικη που ομως θα γινει fixed στο Season 8 (group restrictions during placements).
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Άρα τους την έφερε το μμ και τους έβαλε μαζί ?
sistah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Άρα τους την έφερε το μμ και τους έβαλε μαζί ? Οι πιθανοτητες τους την εφεραν. Λογικο ειναι να πεφτουν στο ιδιο team μερικες φορες αν κρινω οτι το ποσοστο των gm/top ειναι χαμηλο.
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 O gm ειναι σε Placements. Ειναι οι λεγομενοι wintraders. Ειναι 2 duoq στο team του TviQuE που ο σκοπος τους ηταν το ενα duo να ειναι στην αντιπαλη ομαδα ωστε να κανουν throw και να ανεβει το αλλο duo....(γιαυτο και εκανε dodge ενας απο αυτους). Apparently ειναι τακτικη που ομως θα γινει fixed στο Season 8 (group restrictions during placements). αυτο δεν το κανανε οι μεξικανοι pro παικτες απο την σεζον 3 και ειχε γινει και ντορος; δεν το εχουν φτιαξει ακομη; Άρα τους την έφερε το μμ και τους έβαλε μαζί ? απο οτι θυμαμαι με τους μεξικανους, παιζανε σε ωρες που ειχε λιγο κοσμο και τους εβαζε συνηθως μαζι.
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 α ωραια ηρθε προειδοποιηση. στο επομενο tilting παμε για ban. 1
Jerok Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ειμαι mercy main, οποιος θελει παρεα για κανα qp ας μου στειλει Ariana#22298
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ειμαι mercy main, οποιος θελει παρεα για κανα qp ας μου στειλει Ariana#22298 ήσουν μάστερ? μπραβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις