Agon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Είναι καθαρά για βελτίωση του στόχου με την μει νομίζω. Γιατί τίποτα άλλο δεν προσφέρει.
akpe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ακυρίλα, αλλά νέα μόδα αυτό;! https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2123731487879489/ Είπα να δοκιμάσω να τα φτιάξω 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ακυρίλα, αλλά νέα μόδα αυτό;! https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2123731487879489/ Είπα να δοκιμάσω να τα φτιάξω θέλει πολύ δουλεια και τελικά ειναι ενα fingerfood. θα το δοκίμαζα άνετα παντως! καντο και πες μου πως ειναι.
akpe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 θέλει πολύ δουλεια και τελικά ειναι ενα fingerfood. θα το δοκίμαζα άνετα παντως! καντο και πες μου πως ειναι. Way ahead of ya! Αν και μου βγήκε ο κώλος να τρίβω πατάτες, και τελικά βγήκαν καμιά 20ρια tater tots αλλά σχεδόν σε διπλάσιο μέγεθος απ΄ότι περίμενα/έπρεπε. Πρωτάρης γαρ. Ένα που δοκίμασα βγήκε τούμπανο, αλλά αρκετά μαλακό στο κέντρο, δεν ξέρω αν έτσι είναι αυτό το φαγητό ή αν φταίει που έβαλα μισή πατάτα στο καθένα Περιμένω να γυρίσει η γυναίκα και θα ορμήξουμε Εντωμεταξύ, από τα κορυφαία σχόλια: "and with that, thousands of stay at home wives and husbands were exposed to overwatch via a recipe page. destroying home productivity for years to come" 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ακυρίλα, αλλά νέα μόδα αυτό;! https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2123731487879489/ Είπα να δοκιμάσω να τα φτιάξω I came for the gameplay, I stayed for the cooking. 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 η σαλτσα παντως φαινετε πολύ τουμπανη!! ταιριάζει και με κρεας η κατι αλλο?
akpe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εχω πεθάνει στο γέλιο γιατί θα μπει κανένας να δει τα τελευταία για κανένα ptr ή hero update και θα ψάχνεται ...για εμένα άνετα πάει με κρέας αν και εγώ είμαι λίγο ανώμαλος στο φαγητό, σίγουρα δένει άριστα με λουκάνικα και πατάτες, αν γκουγκλάρεις currygewürzketchup θα βρεις και άλλες παραλλαγές 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εχω πεθάνει στο γέλιο γιατί θα μπει κανένας να δει τα τελευταία για κανένα ptr ή hero update και θα ψάχνεται ...για εμένα άνετα πάει με κρέας αν και εγώ είμαι λίγο ανώμαλος στο φαγητό, σίγουρα δένει άριστα με λουκάνικα και πατάτες, αν γκουγκλάρεις currygewürzketchup θα βρεις και άλλες παραλλαγές σαν τη σαλτσα που κανουν οι γερμανοι με το currywurst? το εχω φαει δεν τρελλάθηκα...
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το νεο mode hunter vs yeti σκετη αποτυχια.... γιατι το λες; Ακυρίλα, αλλά νέα μόδα αυτό;! https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2123731487879489/ Είπα να δοκιμάσω να τα φτιάξω βγαλανε και δευτερη συνταγη για την Μει με παγωτο https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2158009464451691/
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 γιατι το λες; Γιατι ειναι ανουσιο. Απο την μια εχεις την Ulti της mei που ζητημα 1 στα 10 παιχνιδια να καταφερει καποιος απο την ομαδα να την χρησιμοποιησει σωστα και δεν προλαβαινεις κιολας . Απο την αλλη εχεις τα ζωα που ψοφανε απο τον Winston επειδη πανε και παιζουν μαπες οταν αυτος ειναι στην ασπιδα(λες και δεν εχουν μαθει τιποτα τοσο καιρο που παιζουν το παιχνιδι).... Και φυσικα το κορυφαιο ειναι ο ιδιος ο Winston. Καταρχας ας μας πει και μας ο φιλτατος ο Kaplan,ξερει πολλα yeti να κανουν αλματα σαν τον winston,που υποτιθεται οτι ηθελε να το κανει και θεματικο τρομαρα του? Επισης στο mode αυτο ειναι καργα op. Γινεται πιο δυσκολα freeze,εχει τεραστιο health και εν μερη δεν χρειαζεται καν να μαζευει το κρεας οπως ειπα αφου τρωει ανετα της Mei και χωρις αυτο.
sistah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχαχα, ελεος ρε συ Fulgore fun mode ειναι και ειναι βασισμενο στο Evolve.Tι σημασια εχει αν ειναι ντυμενος yeti? Το christmas skin του βαλανε για να ταιριαξει με το σκηνικο και το meat hunting.Επισης η mei δεν εχει το blizzard ως ulti αλλα traps σαν αυτα του junk.Το charging της ειναι σαφως γρηγοροτερο απο καθε normal ulti αρκει να παγωνεις και να βαρας που και που.To οτι (ισως) μπορει να φαει 5 mei πρωτου πεθανει χωρις το rage mode δεν το καθιστα λιγοτερο fun διοτι στα modes ακολουθειςτην ιδεα οπου στην προκειμενη περιπτωση ειναι:1) coordinate με τις Mei ωστε να καθυστερησεις τον Winston να μπει σε rage mode και να του ριξεις το hp2) να κρυβεσαι οταν ειναι σε rage mode3)να βαζεις traps και να προσπαθεις να επιβιωσεις μεχρι να τον φατε 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχαχα, ελεος ρε συ Fulgore fun mode ειναι και ειναι βασισμενο στο Evolve. 1) coordinate με τις Mei ωστε να καθυστερησεις τον Winston να μπει σε rage mode και να του ριξεις το hp 2) να κρυβεσαι οταν ειναι σε rage mode 3)να βαζεις traps και να προσπαθεις να επιβιωσεις μεχρι να τον φατε Που το ειδατε το fun mode χωρις το fun ειναι το θεμα. Στην θεωρια εχεις απολυτο δικιο οτι ετσι πρεπει να δουλευει το mode. Στην πραξη ομως 1)προφανως δεν υπαρχει ο συντονισμος οταν μπαινεις με ραντομαδες(που ο καθενας παει δεξια και αριστερα και επειδη ακριβως ειναι fun mode σιγα μην κατσουν να ακουσουν κιολας) 2)Εγω θα κρυβομαι οταν ειναι σε rage mode αλλα οι ζωες που εχεις ειναι ομαδικες.Αρα αν ψοφανε οι υπολοιποι επειδη προσπαθουν να τον κανουν freeze οταν ειναι σε rage mode....και του χρονου... 3)Το θεμα ειναι ποτε να προλαβεις να βαλεις την trap στο κρεας. Μια εχρι να σου γεμισει,μια μεχρι να καταφερεις να προλαβεις να βαλεις τις trap και να πατησει πανω τους παει τελειωσε το game. Και τα παραπανω δεν τα εγραψα επειδη εχασα 1-2παιχνιδια και ξεσπαω.Ηθελα να κανω τα 2 τελευταια παιχνιδια του arcade και μπηκα σε αυτο το mode και εφαγα στο καπακι 8 συνεχομενες ηττες απο τα παραπανω περιστατικα που ανεφερα μεχρι που αναγκαστικα επαιξα μετα το snowball γιατι μονο πλακα δεν εσκαγα με το εν λογω Mode.
sistah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Που το ειδατε το fun mode χωρις το fun ειναι το θεμα. Στην θεωρια εχεις απολυτο δικιο οτι ετσι πρεπει να δουλευει το mode. Στην πραξη ομως 1)προφανως δεν υπαρχει ο συντονισμος οταν μπαινεις με ραντομαδες(που ο καθενας παει δεξια και αριστερα και επειδη ακριβως ειναι fun mode σιγα μην κατσουν να ακουσουν κιολας) 2)Εγω θα κρυβομαι οταν ειναι σε rage mode αλλα οι ζωες που εχεις ειναι ομαδικες.Αρα αν ψοφανε οι υπολοιποι επειδη προσπαθουν να τον κανουν freeze οταν ειναι σε rage mode....και του χρονου... 3)Το θεμα ειναι ποτε να προλαβεις να βαλεις την trap στο κρεας. Μια εχρι να σου γεμισει,μια μεχρι να καταφερεις να προλαβεις να βαλεις τις trap και να πατησει πανω τους παει τελειωσε το game. Και τα παραπανω δεν τα εγραψα επειδη εχασα 1-2παιχνιδια και ξεσπαω.Ηθελα να κανω τα 2 τελευταια παιχνιδια του arcade και μπηκα σε αυτο το mode και εφαγα στο καπακι 8 συνεχομενες ηττες απο τα παραπανω περιστατικα που ανεφερα μεχρι που αναγκαστικα επαιξα μετα το snowball γιατι μονο πλακα δεν εσκαγα με το εν λογω Mode. 1) Οτι γινεται και στο comp/qp. Check. 2) Oτι γινεται και στο comp/qp. Double check. Μερικα σολο που επαιξα ηταν ομολογουμενως πιο δυσκολα να κερδηθουν απο οταν μπηκαμε full squad αλλα ενταξει, αμα δεν σου κανει κλικ το mode δεν θα σε πεισω για το αντιθετο. Μια αλλη εναλλακτικη ειναι να εισαι εσυ το yeti αντι για Mei, εξαλειφεις τα 3 παραπανω προβληματα που ανεφερες.
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, έχω τη τεράστια απορία. Θέλω βοήθεια. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Είχα γράψει πριν 1 βδομάδα ότι με το smurf έγινα diamond. Πλέον το diamond το έφτασα 3391. θέλω 109sr για masters!!!!!!!! Όλα καλά, στα παιχνίδια πλέον έχει απίστευτη ένταση και με πιάνει αρκετό άγχος, πάνω από 2 συνεχόμενα δε μπορώ να παίξω με τίποτα. Όλα καλά, βλέπω μέχρι 31 Δεκέμβρη να το πιάνω. Αλλά.... O main έχει γαμωκολλήσει άσχημα στο Gold. Ότι και να κάνω δε μπορώ να το ξεκολλήσω με τίποτα!!!!!!! Και μιλάμε τώρα για κόλλημα άσχημο. Χτες βράδυ το έκανα plat για 5η φορά μέσα στη σεζόν και καπάκι 5 σερί ήττες και 2400. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Και παίζω τα ίδια που έπαιξα και στο smurf που κοντεύει masters. reapper, Mercy, Zen και Mei. Και η συνέχεια η εξής. Ο κολλητός μου στα τάρταρα ήταν 1603 και μου λέει να του το ανεβάσω. Μου δίνει κωδικούς και σε 2 μέρες του το πήγα 2100. και αυτό ανέβηκε. Ο Main γιατί μου έχει κολλήσει? Τόσο κολόφραδος ήμουν με το άλλο και δε με βάζει ποτέ με τρολλσ? Και το θέμα είναι ότι τον main θέλω ψηλά γιατί έχει έχω όλα τα gold weapons τα skins κλπ κλπ, 530 lvl γαρ Έγραψα το πόνο μου και ηρέμησα 2
xaroulisx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τι τραβάς ρε άνθρωπε! χαχαχα Ολα αυτά στο PS4 ή στο PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις