Edel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 sry που στο χαλαω φιλτατε αλλα ειναι απο συμπεριφορες σαν την δικη σου καποιος μπορει να ναι κακος παικτης και να βρεθηκε σε λαθος tier-skill, γτ να του βρισεις τη μανα? πλακα με κανεις τωρα? συμπεριφορες σαν αυτη χαλανε το παιχνιδι, και οχι οι κακοι παικτες Πρόσεξε, άλλο κακός παίκτης, άλλο troll. Ο κακός παίκτης δε με πειράζει, σε όλους συμβαίνει να έχουν κακή παρτίδα. Όταν όμως βλέπεις κάποιον επιδεικτικά ν αλλάζει Hanzo Widow Hanzo Widow-χαρακτήρες που ήδη σηκώνουν πολλή συζήτηση- καταλαβαίνεις ότι πρόκειται περί μεγάλου τρολαρίσματος. 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εννοειται οτι υπαρχουν και αυτοι, αλλα εντελως κλαιν, σιγουρα θα σου χαλασουν το παιχνιδι, σιγουρα θα χασεις sr, αλλα ξερεις πολυ καλα αν αξιζεις να ανεβεις θα ανεβεις, καποιες παραφωνιες θα υπαρχουν δεξια και αριστερα, δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι με "ranking" που να μην εχει trolls, ισως το overwatch ειναι το πιο populated απο αυτα, ισως παραπανω απο το league of legends αν ξεσπας ομως και νευριαζεις ευκολα, τοτε αστο να coolareis λιγο, και παιζεις αργοτερα, γενικα το εκανα παλια αυτο αλλα δεν κερδιζεις τιποτα, ποσο μαλλον να του βρισεις τη μανα 1
Aruil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ιδεολογικά μιλώντας συμφωνώ ότι δεν πρέπει αν τον είχε βρίσει. Αλλά αυτό είναι μόνο αν μιλάμε για ουτοπικά πράγματα. Κάποια στιγμή κάθε άνρωπος σπάει. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μόνη σωτηρεία που έχω παρατηρήσει προσωπικά είναι να είσαι με φίλους και να κάνετε χαβαλέ και να σε χαλαρώσουν με αυτόν τον τρόπο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα μάλλον, ο αναμάρτητος υμών πρώτος το λίθον βαλέτω. Κοινώς, αμφιβάλλω να υπάρχει έστω και ένας από αυτούς που κρίνουν τον Edel να έχει κρατήσει την ψυχραιμία του για όλα τα χρόνια που είναι ζωντανός. 2
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ιδεολογικά μιλώντας συμφωνώ ότι δεν πρέπει αν τον είχε βρίσει. Αλλά αυτό είναι μόνο αν μιλάμε για ουτοπικά πράγματα. Κάποια στιγμή κάθε άνρωπος σπάει. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μόνη σωτηρεία που έχω παρατηρήσει προσωπικά είναι να είσαι με φίλους και να κάνετε χαβαλέ και να σε χαλαρώσουν με αυτόν τον τρόπο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα μάλλον, ο αναμάρτητος υμών πρώτος το λίθον βαλέτω. Κοινώς, αμφιβάλλω να υπάρχει έστω και ένας από αυτούς που κρίνουν τον Edel να έχει κρατήσει την ψυχραιμία του για όλα τα χρόνια που είναι ζωντανός. εγω πλεον την κραταω, παλια δεν αντεχα και το κλεινα και πηγαινα για ενα τσιγαρο τωρα που δε καπνιζω απλα δεν ασχολουμαι, σκαω ενα χαμογελο και παω παρακατω, καταλαβαινω το βρισιδι και γτ τσατιστικε ο edel εννοειται αλλα δεν εχω φτασει σε σημειο να βρισω με private msg ριξε ενα χαμογελο, βαλε μουσικη και πανε στο επομενο game
Aruil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα από την αλλή από τότε που έκοψα το τσιγάρο μου είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατήσω τα νεύρα μου. Προσωπικά, 9/10 φορές θα αγνοήσω τους διάφορους που με τσαντίζουν. Αλλά είναι μερικές φορές που λόγω συνθηκών, γενικής διάθεσης, του ανάδρομου ερμή κάτι κάνει click και δεν μπορώ να αγνοήσω και χώνω. Δεν βρίζω ποτέ, ευτυχώς έχω αυτό το καλό και μάλλον με χει κρατήσει από το να φαω ban αλλά είναι προφανές ότι τα χώνω στον άλλον. Και για να πω κάτι περισσότερο προς υποστήριξη του edel, δεν με ενοχλούν αυτοί που προσπαθούν και δεν είναι καλοί, δεν με ενοχλούν αυτοί που παίρνουν περίεργα picks, δεν με ενοχλούν αυτοί που κάνουν trash talk, αλλά αν δεν προσπαθείς δεν μπορώ το χάνω. Ειδικά οι κλασικοί τύποι "chill bro, it's just quick play" (που εννοείται ότι 11 στις 10 φορές είναι τα ίδια χάλια και στο ranked). 1
Zus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως να πουμε μπραβο σε τετοιες ενεργειες? Ουτως ή αλλως εντος θεματος κουβεντα ειναι αρα δεν υπαρχει προβλημα. Σιγά, δεν σκότωσε και κανέναν. Αντέδρασε επιθετικά όπως κάνουμε αρκετοί όταν βλέπουμε έναν τύπο να μας πηδάει όλη την προσπάθεια και αντιμετώπισε ορθότατα τις συνέπειες. Ούτε να κλαφτεί για το ban μπήκε ούτε για να βρίσει την Blizzard που τον μπάναρε... Ωχού πρεμούρα λέμε 1
sistah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Overwatch will tell you in-game when your reports result in bans, starting Tuesday. "If you've reported somebody and they've gotten actioned you'll be notified in-game," Jeff Kaplan explained to us at the Fun & Serious Game Festival in Spain last weekend. "We've done a pilot program where we were experimenting sending emails to people. As of that Winter Wonderland patch we'll have the technology to do it directly in the game. Hopefully that restores some of people's faith in the system and then they use it more." This is part of a wider effort against toxicity, which is ongoing but sees its first major efforts in the Winter Wonderland patch. "[Another] feature is that if you've been reported a bunch and you're getting close to an action against your account - meaning a silence, a suspension, or a ban - you're actually going to get a warning now that tells you 'hey, you're kind've behaving poorly. If you don't chill out pretty soon you're gonna get suspended.' We think that warning will help with some of that behaviour." 2
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 χειροτερο ειναι το warning. θα ξερουν τα τρολς ποτε να φτανουν τις αναφορες τους σοτ οριο και μετα θα περιμενουν να γινει reset στην επομενη σεζον.
Edel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 χειροτερο ειναι το warning. θα ξερουν τα τρολς ποτε να φτανουν τις αναφορες τους σοτ οριο και μετα θα περιμενουν να γινει reset στην επομενη σεζον. Ακόμα κι έτσι όμως θα σταματάνε. Μια χαρά είναι οι προειδοποιήσεις. Άντε να δούμε 2
joemod Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 τωρα που δε καπνιζω Εμένα από την αλλή από τότε που έκοψα το τσιγάρο μου είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατήσω τα νεύρα μου. Άσχετο. Συγχαρητήρια που κόψατε το τσιγάρο! 3
najinblue3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πω πω Sombra ana > sombra imho, αν και τα 2 τα θεωρω εντελως επικα Site: more-winter-info 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις