najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 βρε μακαρι να πας και top3, το θεμα ειναι οταν εισαι με αλλους 5 παντα θα σε χαλαει κατι, τωρα να ξεσπας με private messages...
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλά νταξ, ωραίο αυτό με τα ψυχολογικά, πιασάρικο, αλλά και γω με τη σειρά μου μπορώ να πω ότι άτομο με 27.512 replies σε ένα φόρουμ θα χει κάποια ψυχολογικά..... 1)που κολλαει αυτο με την περιπτωση που σχολιαζουμε παραπανω? 2)θελεις και εσυ να φτασεις αυτο τον αριθμο των post?(btw μονο σε Ελληνικα forum βλεπω τετοιο κολλημα οταν βλεπουν καποιο ατομο με μεγαλο αριθμο post....).Το μονο που χρειαζεται ειναι να συμμετεχεις ενεργα στο forum σε αρκετα θεματα. Δεν φταιω εγω που οι περισσοτεροι στο forum μπαινουν για το μπλα μπλα,τις προσφορες και τις αγγελιες Αλλά ας μη ξεφύγουμε. Τίποτα ψυχολογικό, τίποτα παράλογο. Προσπαθείς και βλέπεις κάποιον άλλο τη δικιά σου προσπάθεια να τη πετάει στα σκουπίδια. Είτε είναι παιχνίδι, είτε δουλειά, είτε αθλητισμός είναι ασέβεια. Που κολλαει η δουλεια με ενα παιχνιδι ranked στο overwatch αγαπητε?Το ιδιο και ο αθλητισμος.Τελειως ασχετα αυτα με την περιπτωση σου. Και στην τελικη ουτε σε προκαλεσε εσενα προσωπικα(να σε βριζει ή να σου γραφει διαφορους χαρακτηρισμους χωρις λογο στο chat)ουτε τπτ. Ξενερωσες μαζι του?Βαλτον block,ριξτου ενα report,περιμενε και 5 λεπτα(μην τον ξαναπετυχεις στο επομενο παιχνιδι)και τελος. Το οτι δεν παραδεχεσαι μαλιστα οτι ησουν λαθος στην συμπεριφορα σου δεν ειναι οτι το καλυτερο. Απο κατι τετοια παραδειγματα γενικα ειναι που εχει βγει κακο ονομα για τα περισσοτερα γνωστα online παιχνιδια(ειδικα στα Moba παιχνιδια),και γιατι αρκετος κοσμος δεν ασχολειται με αυτα σε βαθος χρονου.
Edel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ο διαχωριστικός σύνδεσμος "είτε" που χρησιμοποίησα δε σου ξεκαθαρίζει το παράδειγμα που έφερα περί προσπάθειας και άσεβειας ? Η κακή φήμη που βγαίνει σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι από συμπεριφορές σα τη δική μου. τα trolls και η μη αντιμετώπισή τους από τη μαμά εταιρεία είναι το πρόβλημα. Και όχι δε το μετάνιωσα καθόλου. Τα πα, ξεχαρμάνιασα, ηρέμησα. 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 sry που στο χαλαω φιλτατε αλλα ειναι απο συμπεριφορες σαν την δικη σου καποιος μπορει να ναι κακος παικτης και να βρεθηκε σε λαθος tier-skill, γτ να του βρισεις τη μανα? πλακα με κανεις τωρα? συμπεριφορες σαν αυτη χαλανε το παιχνιδι, και οχι οι κακοι παικτες
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Η κακή φήμη που βγαίνει σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι από συμπεριφορές σα τη δική μου. τα trolls και η μη αντιμετώπισή τους από τη μαμά εταιρεία είναι το πρόβλημα. Η λεξη 'toxic' ποια κατηγορια παικτων του overwatch περιγραφει?
Agon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 μπραβο ρε ψηλε, αντε και τοπ500 και με λιγοτερο μπινελικι
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καθε μανα και ενα division πανω, παπακαλιατης θα γινει οπως παει.. 1
Zus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, χαλαρώστε όμως λίγο με τα μαθήματα ηθικής γιατί τείνει να γίνει το νήμα όπως αυτά με την πειρατία όπου ο καθένας κράζει γράφοντας σεντόνια κατά των κακών πειρατών, ποστάροντας από σπασμένα Windows. 2
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, χαλαρώστε όμως λίγο με τα μαθήματα ηθικής Μηπως να πουμε μπραβο σε τετοιες ενεργειες? Ουτως ή αλλως εντος θεματος κουβεντα ειναι αρα δεν υπαρχει προβλημα.
Edel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Η λεξη 'toxic' ποια κατηγορια παικτων του overwatch περιγραφει? Θρόουερς, λίβερς, σπάμμερς
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Θρόουερς, λίβερς, σπάμμερς Λαθος.toxic ειναι συνηθως αυτοι οι οποιοι παντα κατηγορουν τους αλλους και συνηθως πετανε και κανενα γαλλικο απο τα νευρα τους.
xaroulisx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μην ξενερώνεις ρε αγόρι! Απλά την επόμενη φορά πες το μέσα σου ή έξω σου και όσο φωναχτά θέλεις...έτσι κάνω και αν τα έγραφα θα είχα φάει perm ban Ωραίος για το diamond!!
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Η λεξη 'toxic' ποια κατηγορια παικτων του overwatch περιγραφει? του thrower σιγουρα. και απο την περιγραφη του Edel σιγουρα ηταν τρολακι ο τυπος, ιδιο pattern πετυχαινω συχνα, απο hanzo σε widow μολις πεφτει παρατηρηση για αλλαγη και μετα παλι σε hanzo. δεν ηταν σωστο που εβρισε αλλα ηταν δικαιλογημενη αυτη η αντιδραση. οταν εσυ κανεις μια σοβαρη προσπαθεια για να εχεις τον αλλο να στην σαμποταρει ατιμωρητα, ε καποια στιγμη θα ξεσπασεις. εγω παντως εχω βαλει ενα AHK script που κλειδωνει αυτοματα το chat οταν παιζω OW, και να θελω να βρισω καποιον δεν θα μπορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις