Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 θεωρητικά έχω προ παραγγείλει - δώσει προκαταβολή για 2-3 να μου έρθουν (για 2 σίγουρα και μία δεν έδωσα λεφτά). εάν με το καλό μου έρθει η δικιά μου και θέλει κάποιος άλλος γνωστός μου λέει και του την αγοράζω. απλά το αναφέρω τώρα σε περίπτωση που θέλει κάποιος. ps1: δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά ή κάτι άλλο. ps2: priority θα έχουν πάντα γνωστοί / φίλοι από εδώ μέσα over πιο "αγνώστων" ps3: εάν είναι να παίξει θέμα trustworthy άτομο εάν είμαι etc etc μην ρωτήσετε καν Βαλε βεβαια καλου κακου οτι εισαι και Σαλονικα μερια(αν θυμαμαι σωστα)
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ μια φορά έπαιξα με Atallos που είχε Mercy και έκανε τρελή βοήθεια για την Pharah μου και δεν τον ξαναείδα in-game. Με την γλύκα (no homo ) με άφησε. Haha , δεν ετυχε να ειμαστε ιδιες ωρες Λιγο solo μπηκα μετα και λιγο με την κοπελα . Ειπα να μην αφιερωσω χρονο μιας και δεν θα το παρω , τουλαχιστον ακομα
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Guys noob question, dont judge. Το game το αγοραζεις μονο για το game ή σου δινει και καποιο code για να παιζεις? Δηλαδη, αν εγω ΔΕΝ το αγορασω, μπορω να πηγαινω σε νετ να παιζω μονο με το battlenet acount μου? Και εμεις οι τζαμπατζηδες τι θα κανουμε? Οταν λες net,εννοεις internet cafe????Αν ναι τοτε στο internet cafe δεν θα τρως πολλα παραπανω χρηματα απο οτι κοστιζει το παιχνιδι αυτο καθαυτο?
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Βαλε βεβαια καλου κακου οτι εισαι και Σαλονικα μερια(αν θυμαμαι σωστα) γε, σαλόνικα ind. βέβαια με γενική ταχυδρομική που συνεργάζομαι σε 1 μέρα είναι οπουδήποτε σχεδόν με 3,5-4€ επειδή έχω και κωδικό. το θέμα είναι να τα βρούμε και μην πάρουμε μπάλες και βρεθώ να κόβω βόλτες σε όλη την ελλάδα για να βρω 1 κομμάτι
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 γε, σαλόνικα ind. βέβαια με γενική ταχυδρομική που συνεργάζομαι σε 1 μέρα είναι οπουδήποτε σχεδόν με 3,5-4€ επειδή έχω και κωδικό. το θέμα είναι να τα βρούμε και μην πάρουμε μπάλες και βρεθώ να κόβω βόλτες σε όλη την ελλάδα για να βρω 1 κομμάτι Ξεκινα να χτυπας τηλεφωνα και πες τους αν σου εχουν κλεισει ή οχι την collectors επειδη εχεις κλεισει και απο αλλο μαγαζι και για να μην σε κρεμασουν. Μην δηλαδη ειναι να περιμενεις τελευταια στιγμη και τρεχεις σαν το Βεγγο μετα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ναι, έχει γίνει της μόδας ότι Junkrat = Timon, Roadhog = Pumba. 2
ferongr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας την Δευτέρα θα το έχουμε αλλά θα περιμένετε email παραλαβής για να έρθετε να το πάρετε από το κατάστημα. Ευχαριστούμε Hype Hype Hype
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το hype train για το παιχνιδι εφτασε την τιμη στα 46+ ευρω Omg.Πολλα τα λεφτα παιδια για αυτο το παιχνιδι δεν ξερω γιατι να θελετε καποιοι απο σας να δωσετε τοσα λεφτα εγω στην θεση σας θα περιμενα να πεσει τουλαχιστον 30.Οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου και πολλοι γνωστοι μου που το δοκιμασαν συμφωνησαν μαζι μου οτι οντως για multiplayer Only παιχνιδι θα πρεπει το πολυ να ητανε 30 ευρω για μενα ενα 20αρικο αντε 25 οχι 40+ Μην μου φερετε το παραδειγμα οτι ετσι ενας που χρησιμοποιει cheat θα το σκεφτει για να κλεψει μην τυχον πανε χαμενα τα 40 ευρω.Εδω πληρωνουν 20-30 ευρω το μηνα! για το cheat στα 40 θα κολλησουν για το παιχνιδι?
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το hype train για το παιχνιδι εφτασε την τιμη στα 46+ ευρω Omg.Πολλα τα λεφτα παιδια για αυτο το παιχνιδι δεν ξερω γιατι να θελετε καποιοι απο σας να δωσετε τοσα λεφτα εγω στην θεση σας θα περιμενα να πεσει τουλαχιστον 30.Οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου και πολλοι γνωστοι μου που το δοκιμασαν συμφωνησαν μαζι μου οτι οντως για multiplayer Only παιχνιδι θα πρεπει το πολυ να ητανε 30 ευρω για μενα ενα 20αρικο αντε 25 οχι 40+ Μην μου φερετε το παραδειγμα οτι ετσι ενας που χρησιμοποιει cheat θα το σκεφτει για να κλεψει μην τυχον πανε χαμενα τα 40 ευρω.Εδω πληρωνουν 20-30 ευρω το μηνα! για το cheat στα 40 θα κολλησουν για το παιχνιδι? Εννοειται οτι πλεον αξιζει περισσοτερο κουτατο να το παρεις παρα απο κλειδαδικο. Πριν την beta ομως ειχε 34-36ευρω,μετα την beta ανεβηκε η τιμη του. Τα εχουμε ξαναπει για τις τιμες νομιζω και ισχυει για ολα σχεδον τα παιχνιδια. Αν σου αρεσε το παιχνιδι,ειτε το λενε overwatch,ειτε call of duty(γιατι και αυτα εχουν campaign αλλα οπως και το battlefield για το multiplayer τα παιρνεις)ειτε battlefield,ειτε battlefront ειτε γενικα ολα αυτα τα fps παιχνιδια αν ξερεις οτι θα ασχοληθεις για καιρο(ακομα και 1-2μηνες τα εχει βγαλει τα λεφτα του)τοτε το παιρνεις day one και τελος. Ειδικα αν δεν βγαλει και season pass οπως το Overwatch ακομα καλυτερα. Να και οι τιμες του ανταγωνισμου για φετος στα first person shooter https://www.skroutz.gr/s/9022368/Battlefield-1-PC.html?from=catspan&keyphrase=battlefield+1 https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=call+of+duty+infinite+warfare και βεβαια οπως ειπα χωρις season pass οι παραπανω τιμες. Και εγω εχω φιλο που του αρεσε η Beta αλλα 48ευρω δεν θελει να δωσει για το παιχνιδι μιας και τα θεωρει πολλα(δεν ειναι και πολυ οικονομικα ανετος ουτως ή αλλως)και θα περιμενει Price drop πραγμα απολυτως κατανοητο και σεβαστο.
Anuminas Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πολλα τα λεφτα παιδια για αυτο το παιχνιδι δεν ξερω γιατι να θελετε καποιοι απο σας να δωσετε τοσα λεφτα εγω στην θεση σας θα περιμενα να πεσει τουλαχιστον 30.Οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου και πολλοι γνωστοι μου που το δοκιμασαν συμφωνησαν μαζι μου οτι οντως για multiplayer Only παιχνιδι θα πρεπει το πολυ να ητανε 30 ευρω για μενα ενα 20αρικο αντε 25 οχι 40+ γιατι επειδή δεν εχει single; σαν τους κονσολαδες που ζητάνε απο τα πάντα single "δεν με ενδιαφέρει το multi αλλα το single, προτιμω να δωσω δηλαδη 50 ευρω για τις 10 ώρες του single χωρις να ασχοληθω με τις εκατοντάδες ώρες του multi" Αυτοι θα ζητησουν single και απο το Counter Strike. Σαν τα Battlefield πλέον, που βγάζουν ενα στοιχειώδες single καθαρά επειδή το κυκλοφορούν και σε κονσολες διαφορετικά θα έδιναν ακομη μεγαλύτερη προσοχή στο multi. σκεψου επισης πως στις κονσολες περα απο την ακριβοτερη τιμη εχουν να πληρωσουν και συνδρομη για το αυτονόητο, να μπορούν να παιξουν online. αν αυτο το παιχνιδι θα σε κρατήσει εκατοντάδες ώρες τα 45 ευρώ δεν ειναι υψηλή τιμή, το παιχνιδι θα τα βγάλει και με το παραπάνω, περα απο το γεγονος οτι ειναι πολύ προσεγμένο και τρέχει αέρα. Το παιχνιδι ειναι μεγάλη παραγωγή και φαίνεται.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κοιτα στα περι Single player campaign και εγω συμφωνω οτι καλυτερο ειναι να υπαρχει και αυτο στο παιχνιδι,παρολο που στο Overwatch να πω την αληθεια δεν ξερω πως ακριβως θα μπορουσε να λειτουργησει ενα campaign. Ουτε το Team fortress 2 ειχε story mode/campaign απο οτι θυμαμαι. Γιαυτο το λογο νομιζω οτι βγαζουν και τα βιντεακια των χαρακτηρων στο youtube σαν καποιου ειδους story mode. και εγω παντως συμφωνω οτι αν το παιχνιδι σε κρατησει και παιζεις εστω μεχρι να βγουν τα αλλα παιχνιδια προς χειμωνα μερια(αλλα και σε Update με νεες πιστες/ηρωες κλπ)τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω. Η τιμη της Origins edition ειναι μια χαρα για αυτα που προσφερει.Η τιμη της απλης εκδοσης στα 40ευρω απο το Battle net ειναι βασικα απαραδεκτη.
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δε διαφωνω με αυτα που λες αλλα επειδη η αγορα λειτουργει αναλογως με την ζητηση.Αν πολυς κοσμος εκανε υπομονη και δεν τα εδινε αυτα τα λεφτα τοτε η τιμη αναγκαστικα θα επεφτε.Οσο για τον ανταγωνισμο που λες στα 60 ευρω που ειναι ολα τα παιχνιδια cod bf αν πας να δεις τα καταστηματα που εχουν αυτα τα παιχνιδια 60 ευρω εχουν και το Overwatch 60 παιχνιδι που δεν εχει καν campaign και εκει ειναι το σκεπτικο μου οτι το θεωρω μισο παιχνιδι. Γιατι εγω το bf4 το πηρα 30 ευρω οταν ειχε πεσει η τιμη χωρια οτι μετα με πορωσε και πληρωσα αλλα 20 για season pass αλλα το τερματησα 3-4 φορες το παιχνιδι μιας και επαιξα ολες τις δυσκολιες στο campaign. Και περα απο αυτο εχω 2300 ωρες στο multi οποτε για μενα το παιχνιδι τα εβγαλε τα λεφτα οπως λες στο Online κομματι.Αλλα δεν ειναι κριμα που ενω εχουν δωσει ωραιες ιστοριουλες για τον καθε χαρακτηρα να μην υπαρχει ενα campaign να στο παρουσιασει ολο αυτο εκει?Και τοτε να ελεγα οκ το αξιζει το παιχνιδι θα δουμε και ενα στορυ καλο. Και δεν ειναι οι 10 ωρες παραπανω για να απαντησω στο φιλο πιο πανω απλα αφου δεν πληρωσανε για σχεδιασμο σεναριο και γενικα οτι αλλο χρειαζεται ενα campaign για να φτιαχτει γιατι δεν ειναι κατι φθηνο να φτιαχτει αυτο το 10ωρο. Πιο φθηνα τους βγαινει να φτιαξουν 5-10 maps και να παιζει ξυλο εκει μεσα κοσμος.Θεωρω εφοσον τους βγηκε πιο φθηνα το ολο εγχειρημα τοτε να εχουν κ αναλογη τιμη.Ασχετως αν εγω μετα το λιωσω το παιχνιδι στο multi. Μην ειμαστε ελα μωρε δεν βαριεσαι ολα καλα γιατι με αυτα κ με αυτα φτασαμε να πληρωνουμε τον κουκο αηδονι. Μια ιδεα πως μπορουσε να ειναι το campaign....Πχ να εχει ενα μικρο chapter για καθε χαρακτηρα και στο τελος να βλεπεις τα βιντεακια που βαζουν στο youtube.Να κατι που σκεφτηκα ετσι στο φτερο κατι απλο αλλα ταυτοχρονα θα σου εδινε την αισθηση να δεθεις με καθε χαρακτηρα.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δε διαφωνω με αυτα που λες αλλα επειδη η αγορα λειτουργει αναλογως με την ζητηση.Αν πολυς κοσμος εκανε υπομονη και δεν τα εδινε αυτα τα λεφτα τοτε η τιμη αναγκαστικα θα επεφτε.Οσο για τον ανταγωνισμο που λες στα 60 ευρω που ειναι ολα τα παιχνιδια cod bf αν πας να δεις τα καταστηματα που εχουν αυτα τα παιχνιδια 60 ευρω εχουν και το Overwatch 60 παιχνιδι που δεν εχει καν campaign και εκει ειναι το σκεπτικο μου οτι το θεωρω μισο παιχνιδι. Γιατι εγω το bf4 το πηρα 30 ευρω οταν ειχε πεσει η τιμη χωρια οτι μετα με πορωσε και πληρωσα αλλα 20 για season pass αλλα το τερματησα 3-4 φορες το παιχνιδι μιας και επαιξα ολες τις δυσκολιες στο campaign. Και περα απο αυτο εχω 2300 ωρες στο multi οποτε για μενα το παιχνιδι τα εβγαλε τα λεφτα οπως λες στο Online κομματι.Αλλα δεν ειναι κριμα που ενω εχουν δωσει ωραιες ιστοριουλες για τον καθε χαρακτηρα να μην υπαρχει ενα campaign να στο παρουσιασει ολο αυτο εκει?Και τοτε να ελεγα οκ το αξιζει το παιχνιδι θα δουμε και ενα στορυ καλο. Tο Battlefront που ειναι κυριως multiplayer(οπως εν μερη και το αρχικο destiny) αλλα και τα battlefield που οπως σου ειπα το campaign τα προηγουμενα παιχνιδια τι το χαν τι δεν τον χαν διαφορα δεν.Ουτε το Rainbow Six θυμαμαι να εχει story ουτε το Titanfall και παει λεγοντας. Για το story σου ειπα συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερο να υπηρχε story αλλα δεν νομιζω οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι γινεται να μπει story με τοσους ηρωες ουτως ή αλλως αρα η συγκριση δεν πολυ στεκει.(αφου και το team fortress δεν ειχε story) Αν θα βαλουν κατι αλλο αργοτερα μεσω patch αυτο δεν το γνωριζω. Α και αν θελω πραγματικα να παιξω campaign σε first person παιχνιδι θα παιξω αλλα που φημιζονται για αυτο(βλεπε Bioshock). Στα γνωστα multiplayer παιχνιδια το story τους ειναι ουτως ή αλλως απογοητευση και γιαυτο αλλωστε παιρνεις αυτα τα παιχνιδια για το multiplayer τους. Γενικα δεν μπορω να θυμηθω First person shooter το οποιο να ξεχωριζε για το εθιστικο του multiplayer αλλα και για το campaign του εκτως ισως απο το Halo(ή εν μερη τα killzone στο ps3 ξερω γω),απο το οποιο και αυτο στο τελευταιο 5 πετσοκοψαν το single player και Splitscreen και δωσαν βαση περισσοτερο στο multiplayer. Αρα το παραπανω που γραφεις θα το ανεφερα γενικα σαν προβληματισμο για την βιομηχανια του gaming παρα για το overwatch αυτο καθαυτο.
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι δεν ειναι επιθεση για το συγκεκριμενο παιχνιδι το ιδιο πιστευω και για τα υπολοιπα του ειδους.Battlefront μια απο τα ιδια 30ευρω και πολλα του ειναι.Οσο για rainbow το παιζω το παιχνιδι απο φιλου το λογαριασμο που το εχει παρατησει λογω cheater και στην παρουσα στιγμη με αυτα που βλεπω μονο ενα 20αρικο εδινα.Titanfall τσαμπα μονο...αναρωτιεμαι αν εχει κοσμο να το παιζει ακομη αυτο το παιχνιδι... Αυτα απο εμενα μην βγαινω αλλο off topic δεν ηρθα να κανω κουμαντο σε κανενος την τσεπη απλα ειπα να μοιραστω τις σκεψεις μου δημοσια. Καλο λιωσιμο σε οσους το παρουν τωρα οχι τιποτα αλλο να τα βγαλει το ρημαδι τα λεφτα του
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι δεν ειναι επιθεση για το συγκεκριμενο παιχνιδι το ιδιο πιστευω και για τα υπολοιπα του ειδους.Battlefront μια απο τα ιδια 30ευρω και πολλα του ειναι.Οσο για rainbow το παιζω το παιχνιδι απο φιλου το λογαριασμο που το εχει παρατησει λογω cheater και στην παρουσα στιγμη με αυτα που βλεπω μονο ενα 20αρικο εδινα.Titanfall τσαμπα μονο...αναρωτιεμαι αν εχει κοσμο να το παιζει ακομη αυτο το παιχνιδι... Αυτα απο εμενα μην βγαινω αλλο off topic δεν ηρθα να κανω κουμαντο σε κανενος την τσεπη απλα ειπα να μοιραστω τις σκεψεις μου δημοσια. Καλο λιωσιμο σε οσους το παρουν τωρα οχι τιποτα αλλο να τα βγαλει το ρημαδι τα λεφτα του Δεν ειναι επιθεση το εχουμε ξαναπει και πιο πισω πανω σε αυτο.Δεν νομιζω πχ καποιος(ακομα και εγω προσωπικα)που να του αρεσαν τα προηγουμενα πχ battlefield να μην προτιμησει το νεο battlefield 1 απο το Overwatch Η τιμη στα κλειδαδικα που ανεβηκε παντως μετα την beta και λογω του hype ειναι μεγαλη κοροιδια οπως και να το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις