Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol μπήκα να παίξω μετά απο καιρό ... τι λέει; να πάρω σειρά για top500 με mercy ή moira; Πολύ μιεχ το παιχνίδι, εκεί που έλεγες δε μπορεί να γίνει χειρότερο σου πετάνε ένα χαρακτήρα που κάνει τα πάντα, dmg,heal,self heal και aoe dmg/heal. Η mercy απλά είναι ανέκδοτο. Ξέρει κανείς καμια εναλακτική χωρίς skills και μπλιμπλίκια; το quake δε μου αρέσει και το lawbreakers πάτωσε πριν καλά καλά βγεί.

Δημοσ.

Παίξε Πόκεμον η πακμαν... Αααα και τετρις ! Αν και καμιά φορά είναι πολύ imbalanced τα κουτάκια... Όλα μας φταίνε τελικά...

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, σημεία και τέρατα στο OW σε μια βδομάδα, δε ξέρω τι έχει συμβεί.

Τετάρτη πρωί εκεί που μαι στη δουλειά μου έρχεται μέιλ από τη sony όπου με κάνει suspend για μια βδομάδα επειδή το προηγούμενο βράδυ είχα στείλει κάτι γαλλικά για τη μάνα ενός συμπαίκτη που τρολαρε αλλάζοντας από Χάνζο σε Γουιντοου και τούμπαλιν. Ο κερατάς με έκανε ριπορτ και με μπάναραν αμέσως.

Οκ, ας παίξω με το smurf, mid gold. Δε με καίει και πολύ και ξεκινάω να παίζω χαλαρός μόνο Mei. Καμία παραχώρηση είτε υπάρχουν healers στην ομάδα είτε όχι, είτε έχουμε τανκ είτε όχι. Στα όρια του Throwing έπαιζα δηλαδή από άποψη πικ. Κάνω εκπληκτικά παιχνίδια με αποτέλεσμα από Τετάρτη βράδυ μέχρι χτες βράδυ έκανα το smurf Diamond!!!!!! Και στο Overbuff ως Mei με έχει νούμερο 137 στο Hero rank!!!!!! Επικές στιγμές!!! Βέβαια κατά τη διάρκεια της διαδρομής όσο έβλεπα επικίνδυνα ότι ανέβαινα έγινα πιο flex αλλά η Mei ήταν το βασικό εργαλείο!

Από αύριο που θα φύγει το ban στο κύριο λογαριασμό θα επιχειρήσω το ίδιο κόλπο. Είμαι χεσμένος από τη χαρά μου!! Για Masters δε θα μιλήσω αλλά θα προσπαθήσω να το πουσάρω όσο μπορώ μέχρι τέλος του χρόνου

• Like 4
Δημοσ.

το προηγούμενο βράδυ είχα στείλει κάτι γαλλικά για τη μάνα ενός συμπαίκτη που τρολαρε αλλάζοντας από Χάνζο σε Γουιντοου και τούμπαλιν. Ο κερατάς με έκανε ριπορτ και με μπάναραν αμέσως.

Εισαι απαραδεκτος και κυριολεκτικα ντροπη να βλεπεις μεγαλους  ηλικιακα ανθρωπους να συμπεριφερονται ετσι. Τρολαρε(οπως λες παντα)επειδη αλλαζε ενα ηρωα ριξτου report και τελος.

Με το να βριζεις την μανα του αλλου σε κανει καλυτερο εσενα ή χειροτερο?

Πολυ καλα σου εκανε που σου εριξε report και για το αμεσο ban.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά!

κρίμα τα πτυχία και τα πανεπιστήμια.

Αλλά είναι ωραίο να σαι τοξικός καμιά φορά. Σε χαλαρώνει

Δημοσ.

Ευτυχώς που έμαθα ότι τα μπινελίκια τιμωρούνται με ban για να τα αποφύγω σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου στα pvp games :P

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι απαραδεκτος και κυριολεκτικα ντροπη να βλεπεις μεγαλους ηλικιακα ανθρωπους να συμπεριφερονται ετσι. Τρολαρε(οπως λες παντα)επειδη αλλαζε ενα ηρωα ριξτου report και τελος.

Με το να βριζεις την μανα του αλλου σε κανει καλυτερο εσενα ή χειροτερο?

Πολυ καλα σου εκανε που σου εριξε report και για το αμεσο ban.

Δεν σε κάνει καλύτερο αλλά εκτονώνεσαι. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.
  • Like 1
Δημοσ.

lol μπήκα να παίξω μετά απο καιρό ... τι λέει; να πάρω σειρά για top500 με mercy ή moira; Πολύ μιεχ το παιχνίδι, εκεί που έλεγες δε μπορεί να γίνει χειρότερο σου πετάνε ένα χαρακτήρα που κάνει τα πάντα, dmg,heal,self heal και aoe dmg/heal. Η mercy απλά είναι ανέκδοτο. Ξέρει κανείς καμια εναλακτική χωρίς skills και μπλιμπλίκια; το quake δε μου αρέσει και το lawbreakers πάτωσε πριν καλά καλά βγεί.

tf2/dirty bomb μου ερχονται στο μυαλο μονο εκτος quake.

Το quake champions δεν ειναι κακο παντως μπορεις να δοκιμάσεις free ειναι.

Δημοσ.

Σωστά!

κρίμα τα πτυχία και τα πανεπιστήμια.

Αλλά είναι ωραίο να σαι τοξικός καμιά φορά. Σε χαλαρώνει

Δεν σε κάνει καλύτερο αλλά εκτονώνεσαι. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Αν θελετε να ξεσπασετε με νευρα παρτε ενα σακο του μποξ για αυτο το λογο.

Η παιξτε με bots και ριξε οσα καντιλια θες σε αυτα.

Το να εκτονωνεσαι εις βαρος του αλλου που δεν σου φταιει τιποτα ειναι απαραδεκτο και αν κατσει καποιος και το αναλυσει αυτο θα φτασει στο συμπερασμα οτι προκυπτουν καποια ψυχολογικα που ωθουν σε αυτη την αντιδραση(το να μπει δηλαδη στον κοπο να γραψει αυτα τα πραγματα σε ενα ατομο που πετυχε σε ενα μονο game).

Δεν παιρνω το μερος του αλλου που επαιρνε hanzo/widow γιατι οντως μπορει να εκανε throw το παιχνιδι ή να τρολλαρε.

Σχολιαζω αποκλειστικα και μονο την συγκεκριμενη ενεργεια αυτη καθαυτη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά νταξ, ωραίο αυτό με τα ψυχολογικά, πιασάρικο, αλλά και γω με τη σειρά μου μπορώ να πω ότι άτομο με 27.512 replies σε ένα φόρουμ θα χει κάποια ψυχολογικά.....

Αλλά ας μη ξεφύγουμε. Τίποτα ψυχολογικό, τίποτα παράλογο. Προσπαθείς και βλέπεις κάποιον άλλο τη δικιά σου προσπάθεια να τη πετάει στα σκουπίδια. Είτε είναι παιχνίδι, είτε δουλειά, είτε αθλητισμός είναι ασέβεια. Τώρα αν η ασέβεια έχει δείκτη μέτρησης, οκ κλάιν μπορεί να μουν εγώ περισσότερο ασεβής. Αλλά όχι αναίτια και από το πουθενά.

Για το report δε το σχολιάζω καν, ξέρεις πόσο τα λογαριάζει η Blizzard. Καλύτερα λοιπόν η αυτοδικία και κοιμήθηκα σα πουλάκι μετά

Δημοσ.

Κάποια άτομα δεν είναι απλά για καντήλια αλλά και για κλωτσίδια.

Έχω πετύχει παίχτες που σμπαραλιάζουν κάθε προσπάθεια συμπαικτών τους και έχω ορκιστεί ότι αν τους πετύχαινα σε κανένα internet cafe δίπλα μου θα τους έτριβα τα μούτρα πάνω στο keyboard...

Δημοσ.

lmao γαλλικα για τη μανα του λεει  :lol:  :lol:

αμα σε χαλαει τοσο πολυ κοψτο οπως το κοψα και εγω, δε θα δεις ποτε χαιρι με αυτο το παιχνιδι 

Δημοσ.

lmao γαλλικα για τη μανα του λεει  :lol:  :lol:

αμα σε χαλαει τοσο πολυ κοψτο οπως το κοψα και εγω, δε θα δεις ποτε χαιρι με αυτο το παιχνιδι 

Μετά από αυτό έγινα Diamond, φυσικά και δε με χαλάει ;P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...