basilis_k6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 dlc package με league ranked 6v6 only, team rank only. Άσε το comp για το χαβαλίκι μιας και εκει το κατάντησες και στήσε απο την αρχή ένα περιβάλλον για TEAM based pvp. Αλλιώς κάνε ένα reset στα ρανκ, βγάλε τα χρυσά όπλα και τις πίπες, κέρνα all time comp ban σε όποιον έχει πολλά report για throw/troll/toxic/etc ή reputation system με low rep elo. 4
najinblue3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ποτε δε θα δεις σοβαρο competitive στο overwatch γτ απλα δεν ειναι τετοιο παιχνιδι και η εταιρεια ποτε δεν το ειχε, για τη μαμα blizz παντα ηταν ο casual στοχος, οτι hardcore ειχε το εσκισε για τους casuals και αυτους που θελουν απλα να περασουν καλα, να μπεις για πλακα και αυτο ειναι, και εγω χαλιομουνα αλλα σταματησα να παιζω αυτη τη season, το πηρα και στο pc και το μετανιωσα, στο gold 2300 2400 ειναι απλα ενα σκετο σιχαμα οσο επαιξα imho οποιος κανει throw, μενει afk, πρεπει να φαει ban, σε ενα παραλληλο συμπαν 3
KilliK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν μια μαζική βάση παικτών στο PC είναι αυτή που είναι τέλος πάντων, για να λέει ο τύπος ότι είναι "πολύ καλύτερη" από αυτή της κονσόλας, πόσο χάλια είναι τα πράγματα στις κονσόλες??? απο αυτα που διαβαζω στο OW forum, η κατασταση στις κονσολες ειναι πολυ χειροτερη. φανταζομαι επειδη λογω μικροτερου playerbase, ενδιαφερεται και λιγοτερο η Blizz για την πλατφορμα. οσο αφορα γιατι καποιες κοινοτητες ειναι τοξικες και αλλες οχι, νομιζω εχει να κανει με την πολιτικη της εκαστοτε εταιρειας. αν θες να καταπολεμησεις την τοξικοτητα, το βαζεις σκοπο και το υλοποιεις με καθε μεσο χωρις υποχωρησεις. δεν μπορει ομως πχ ο Καπλαν να οδυρεται στα βιντεος του οτι θα παρουν αυστηρα μετρα κατα της τοξικοτητας, και απο την αλλη ο ιδιος να παραδεχεται οτι παικτης εφαγε μονιμο ban μετα απο 10k reports και 2k ωρες suspension..
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εαν παιζεις πολυ καλυτερα απο τους συμπαικτες σου ειτε ειναι stats ειτε gamesense, θα ανεβεις μακροπροθεσμα.... Αυτα συμβαινουν σε ολα τα ranks, δεν υπαρχει λογος για qq. Ουτε υπαρχει λογος να συνεχιζεται το conflict με τον ADHD οταν το περιστασιακο throwing αφορα τα 10 Placement Matches οπως ο ιδιος ανεφερε. Κανενα conflict απο τη μερια μου, την αποψη μου ειπα και απο κει και περα καλη καρδια.. ποτε δε θα δεις σοβαρο competitive στο overwatch γτ απλα δεν ειναι τετοιο παιχνιδι και η εταιρεια ποτε δεν το ειχε, για τη μαμα blizz παντα ηταν ο casual στοχος, οτι hardcore ειχε το εσκισε για τους casuals και αυτους που θελουν απλα να περασουν καλα, να μπεις για πλακα και αυτο ειναι, και εγω χαλιομουνα αλλα σταματησα να παιζω αυτη τη season, το πηρα και στο pc και το μετανιωσα, στο gold 2300 2400 ειναι απλα ενα σκετο σιχαμα οσο επαιξα imho οποιος κανει throw, μενει afk, πρεπει να φαει ban, σε ενα παραλληλο συμπαν Το λεω απο day 1..
KilliK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν υπαρχει conflict ουτε απο τη μερια μου, απλως αν πεσω στην ιδια ομαδα με τον ADHD θα φαει αμεσως αναφορα.
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σεις ειναι καλο παιδι ο Nova! (ακομα και οταν τιλταρει)
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω στο bnet, φανταζομαι δεν εχεις δει τα tilt vids μου.. Θα με εκανες report και ξερεις τι θα εκανε η blizzard για αυτο ετσι.. Ρε σεις ειναι καλο παιδι ο Nova! (ακομα και οταν τιλταρει) Που εχεις χαθει εσυ..
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν τα εχω εγω, ο συκοφάντης bad tiemmate που εκανε record εν αγνοία μου αν θέλει ας τα ποσταρει. 2
Edel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάζω λοιπόν, βρίσκω πως τα σχόλια του αρθρογράφου για την κατάσταση στα MOBAs υποτιμούν πολύ την πραγματικότητα (minorities κλπ) και πέφτω πάνω σε αυτό. Αν μια μαζική βάση παικτών στο PC είναι αυτή που είναι τέλος πάντων, για να λέει ο τύπος ότι είναι "πολύ καλύτερη" από αυτή της κονσόλας, πόσο χάλια είναι τα πράγματα στις κονσόλες??? Και πιο σημαντικό, υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από το γνωστό υποτιμητικό "οι κονσόλες είναι για παιδάκια και casual peasants"? Τι ισχύει? Γιατί αν πάρω τα επιχειρήματα του τύπου περί voice chat, απουσία written chat κλπ, ε δε στέκει κιόλας, στο LoL όλοι με chat restriction είναι ή mute γιατί κάνουν report εθιμοτυπικά μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θα περίμενα να μην υπήρχε τόσο θέμα στο Overwatch σαν εξωτερικός παρατηρητής γιατί η αγορά από μόνη της είναι ένα πρώτο σκαλοπάτι - ο επαγγελματίας ούγκανος στο Dota 2 δε θα τα σκάσει εύκολα για να μπει, και η Blizzard δε φημίζεται για της εκπτώσεις της. Επιπλέον, κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητηθεί ( συζητήσουμε ) με κάποια ειλικρίνεια και επιχειρήματα γιατί ή πλειοψηφία των ανταγωνιστικών online κοινοτήτων αποτυγχάνουν παταγωδώς ενώ κάποιες άλλες, όπως του Planetside 2 ή τώρα του Warframe, ανθούν και δημιουργούν πολύ ευχάριστο κλίμα. Είναι η στόχευση της ανώριμης casual μάζας με casual gameplay και casual επιβραβεύσεις? Είναι η δημιουργία κλειστών ελιτίστικων κλαμπ τύπου Heroes of Newerth που με το που έμπαινες σε σκυλοβρίζανε? Είναι το συνηθισμένο "we listen to the community" που ο καθένας το καταλαβαίνει διαφορετικά, τόσο από το κοινό όσο και από developers? \discuss Στη κάθε κονσόλα ο κάθε κάτοχος του παιχνιδιού μπορεί να χει και 4 ακάουντ διαφορετικά και να παίζει με μία μόνο κόπια του παιχνιδιου. Μόνο από κει καταλαβαίνεις τι γίνεται
najinblue3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Στη κάθε κονσόλα ο κάθε κάτοχος του παιχνιδιού μπορεί να χει και 4 ακάουντ διαφορετικά και να παίζει με μία μόνο κόπια του παιχνιδιου. Μόνο από κει καταλαβαίνεις τι γίνεται το μεγαλυτερο εγκλημα, μετα απο τα παιδακια που τσιρηζουν στο mic και να εχουν despacito στη διαπασων πρωι πρωι
Edel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μπες να πάιξουμε! Είμαι ον τώρα και βριζω δυνατα 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μπες να πάιξουμε! Είμαι ον τώρα και βριζω δυνατα κανε add ειμαι block σοβαρα τωρα, κανω εργασια για το τελευταιο μαθημα στο πτυχιο και εχω deadline αυριο το πρωι στις 9, και λιωνω στο insomnia 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις