Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως πρεπει να δειξει λιγη μετριοφροσυνη και να ακουει και την κριτικη. θα τον βοηθησει να γινει καλυτερος παικτης και να βοηθαει την ομαδα του να κερδιζει. αλλα αμα δεν γουσταρει γιατι ετσι, τοτε να μην γκρινιαζει για toxicity.

ναι το γνωριζουμε οτι η Blizzard ειναι τσιρκο στην καταπολεμηση των throwers,griefers,leavers κτλ και οτι το report system ειναι ενα ανεκδοτο. αυτο τονιζουμε τοσο καιρο.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισως πρεπει να δειξει λιγη μετριοφροσυνη και να ακουει και την κριτικη. θα τον βοηθησει να γινει καλυτερος παικτης και να βοηθαει την ομαδα του να κερδιζει. αλλα αμα δεν γουσταρει γιατι ετσι, τοτε να μην γκρινιαζει για toxicity.

ναι το γνωριζουμε οτι η Blizzard ειναι τσιρκο στην καταπολεμηση των throwers,griefers,leavers κτλ και οτι το report system ειναι ενα ανεκδοτο. αυτο τονιζουμε τοσο καιρο.

Το οποιο δεν κανεις ποτε εσυ, ποτε δεν ακουσες την κριτική, σου εχουν μιλησει καλύτεροι παίχτες τι να βελτιωσεις και τι οχι τους εγραψες ολους και ειπες "φταίνε οι συμπαίκτες, η blizzard η w/e" και τελος. Οκ άποψη σου και δεκτη αλλα ειναι καπως ειρωνικο να πας να κανεις μαθήματα σε ενα ραντομα ενω εσυ ο ιδιος δεν τα δεχεσαι απο ατομα που είχαν καθε καλη πρόθεση στο φόρουμ που γράφεις.

Η κατάσταση ειναι απλη, οταν εχεις μια ομαδα απο ραντομ τυπους ο μονος τροπος να σε ακούσουν σε κάτι ειναι να δημιουργείς καλο κλιμα με το να εισαι chill απο την αρχη και να δειχνεις οτι και να χασουμε δεν τρεχει τιποτα, με τον τροπο το δικο σου δεν υπαρχει περίπτωση να ακούσει ποτε κανείς τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Παντως δεν ειναι καλη τακτικη να κανεις throw γιατι σου την ειπε ενας random player..
Mute και τελος.
Eχουμε ηδη τα trolls και τους salty που καθοριζουν το game, ας μην το επιδεινωνουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Το οποιο δεν κανεις ποτε εσυ, ποτε δεν ακουσες την κριτική, σου εχουν μιλησει καλύτεροι παίχτες τι να βελτιωσεις και τι οχι τους εγραψες ολους και ειπες "φταίνε οι συμπαίκτες, η blizzard η w/e" και τελος. Οκ άποψη σου και δεκτη αλλα ειναι καπως ειρωνικο να πας να κανεις μαθήματα σε ενα ραντομα ενω εσυ ο ιδιος δεν τα δεχεσαι απο ατομα που είχαν καθε καλη πρόθεση στο φόρουμ που γράφεις.

Η κατάσταση ειναι απλη, οταν εχεις μια ομαδα απο ραντομ τυπους ο μονος τροπος να σε ακούσουν σε κάτι ειναι να δημιουργείς καλο κλιμα με το να εισαι chill απο την αρχη και να δειχνεις οτι και να χασουμε δεν τρεχει τιποτα, με τον τροπο το δικο σου δεν υπαρχει περίπτωση να ακούσει ποτε κανείς τίποτα. 

κανεις λαθος. παντα ακουω την σωστη κριτικη και προσπαθω να διορθωσω τα λαθη μου. μαλιστα εδω στο forum ακολουθησα συμβουλες και βελτιωσα το παιξιμο με τον soldier και διορθωσα την αντιληψη μου που ειχα για το damage spamming του junkrat. αυτα ειναι γεγονοτα.

και γιατι ειναι κακο να δινεις μαθημα; οταν ζητας ενα τανκ; η οταν εξηγεις στον Rein οτι μπορει να μπλοκαρει τo DVA ult με την ασπιδα του; δεν θες να μαθεις και να γινεις καλυτερος; πηγαινε τοτε παιξε qp. οχι comp.

ναι, ναι, κανε tryhard σε καθε παιχνιδι, και στην 20η συνεχομενη ηττα να δουμε ποσο chill θα παραμεινεις. αυτο ειναι μεγαλο προβλημα.

αλλα φαινεται δεν ειναι προβλημα να κανεις throw το παιχνιδι γιατι θιχτηκες επειδη καποιος ειχε το "θρασος" να σου κανει μια υποδειξη. βεβαια.

Δημοσ.

Παντως δεν ειναι καλη τακτικη να κανεις throw γιατι σου την ειπε ενας random player..

Mute και τελος.

Eχουμε ηδη τα trolls και τους salty που καθοριζουν το game, ας μην το επιδεινωνουμε.

Ναι οκ δεν είναι και το καλύτερο αλλά δεν μου πάει να δώσω win σε ηλίθια toxic παιδάκια για κανένα λόγο τι να κάνω. :P Δεν ειναι με το που μου τη λεει ενας random player συνηθως ειναι τυποι που δεν σταματανε να σχολιαζουν απο πριν ξεκινησει το game, για τα picks τα dps κτλπ. Εχεις τον αλλο yoloheardt ας πουμε να σε αφήνει μονο σου συνέχεια με τα ηλιθια charges του και να μην σταματαει απο την αρχη να κραζει τα dps και οταν του λες "παρε εσυ και σκοτωσε τους" σου απανταει "i main tank", τι θα κανεις θα παιξεις καλυτερα για να παρει το win και αυτος? Οχι θα κατσω να χασουμε δεν με ενδιαφέρει..

κανεις λαθος. παντα ακουω την σωστη κριτικη και προσπαθω να διορθωσω τα λαθη μου. μαλιστα εδω στο forum ακολουθησα συμβουλες και βελτιωσα το παιξιμο με τον soldier και διορθωσα την αντιληψη μου που ειχα για το damage spamming του junkrat. αυτα ειναι γεγονοτα.

και γιατι ειναι κακο να δινεις μαθημα; οταν ζητας ενα τανκ; η οταν εξηγεις στον Rein οτι μπορει να μπλοκαρει τo DVA ult με την ασπιδα του; δεν θες να μαθεις και να γινεις καλυτερος; αν οχι, πηγαινε παιξε qp. οχι comp.

ναι, ναι, κανε tryhard σε καθε παιχνιδι, και στην 20η συνεχομενη ηττα να δουμε ποσο chill θα παραμεινεις. αυτο ειναι μεγαλο προβλημα.

αλλα φαινεται δεν ειναι προβλημα να κανεις throw το παιχνιδι γιατι θιχτηκες επειδη καποιος ειχε το "θρασος" να σου κανει μια υποδειξη. βεβαια.

Παντα σε θυμαμαι να αντιδρας με στυλ "τι να κανω εγω οταν η ομαδα.." καπως ετσι, δεν εχω δει ποτε να λες οτι καποιος εχει δικιο η θα δουλεψεις το Χ κομματι του παιχνιδιου για να γινεις καλυτερος, η οτι μπορει να φταις και εσυ σε ενα χαμένο game η losestreak, αν τελικα τα ακους ολα αυτα και βελτιώνεσαι οκ..

Το παιχνιδι το κανω throw οταν κρινω εγω οτι πρεπει γιατι δεν γουστάρω υποδείξεις και γκρίνια απο κανέναν ραντομα, αυτος για εμενα με το mentality που έχει αξίζει να χάσει όπως είπα και παραπάνω. Αλλα χαλαρώστε προφανώς είναι και ο τρόπος που το λες και ο τρόπος που κυλάει το game δεν παει αυτόματο throw σε όποιον πει το παραμικρό είπαμε.. :P Επίσης δεν κανω tryhard ποτε στο ow ειναι ενα παιχνιδι που θελω να παιζω chill αν θελω τετοια φαση θα παω cs που πιστεψε με ειναι 1000x οι toxic players και θα το ευχαριστηθώ καλύτερα.

Δημοσ.

Εχεις τον αλλο yoloheardt ας πουμε να σε αφήνει μονο σου συνέχεια με τα ηλιθια charges του και να μην σταματαει απο την αρχη να κραζει τα dps και οταν του λες "παρε εσυ και σκοτωσε τους" σου απανταει "i main tank", τι θα κανεις θα παιξεις καλυτερα για να παρει το win και αυτος? Οχι θα κατσω να χασουμε δεν με ενδιαφέρει..

Επίσης δεν κανω tryhard ποτε στο ow ειναι ενα παιχνιδι που θελω να παιζω chill αν θελω τετοια φαση θα παω cs που πιστεψε με ειναι 1000x οι toxic players και θα το ευχαριστηθώ καλύτερα.

Εφοσον το βλεπεις chill, δεν απορω γιατι κανεις ευκολα throw.

Ομως για να απολαμβανεις λιγο πιο ποιοτικα games θα πρεπει να κουβαλησεις τον yolohardt και να tryhardαρεις μιας και 

αυτος θα παραμεινει στο rank που αξιζει ασχετα αν του εκανες δωρο 25SR ενω εσυ σταδιακα θα απομακρυνεσαι απο τους ομοιους του.

Φυσικα αυτο ισχυει οταν δεν το βλεπεις χαλαρα και θελεις να βελτιωθεις στο game κτλ.

Απο την αλλη ομως, μου γεννιεται το εξης ερωτημα: Τα plays που αναφερεις γινονται συνεχεια στο qp, γιατι δεν πας να κανεις throw εκει? Τουλαχιστον δεν θα "τιμωρησεις" τον αλλον που το παλευει πραγματικα, διοτι το να αποφασιζεις και να κρινεις εσυ το ποτε θα χαραμισεις τον χρονο και τον κοπο των αλλων 4-5 συμπαικτων επειδη δεν σηκωνεις πολλα πολλα, ειναι το λιγοτερο εγωιστικο και το μονο που κανεις ειναι να feedαρεις το σαπιο part του community.

/justmy2c

• Like 3
Δημοσ.

Εφοσον το βλεπεις chill, δεν απορω γιατι κανεις ευκολα throw.

Ομως για να απολαμβανεις λιγο πιο ποιοτικα games θα πρεπει να κουβαλησεις τον yolohardt και να tryhardαρεις μιας και 

αυτος θα παραμεινει στο rank που αξιζει ασχετα αν του εκανες δωρο 25SR ενω εσυ σταδιακα θα απομακρυνεσαι απο τους ομοιους του.

Φυσικα αυτο ισχυει οταν δεν το βλεπεις χαλαρα και θελεις να βελτιωθεις στο game κτλ.

Απο την αλλη ομως, μου γεννιεται το εξης ερωτημα: Τα plays που αναφερεις γινονται συνεχεια στο qp, γιατι δεν πας να κανεις throw εκει? Τουλαχιστον δεν θα "τιμωρησεις" τον αλλον που το παλευει πραγματικα, διοτι το να αποφασιζεις και να κρινεις εσυ το ποτε θα χαραμισεις τον χρονο και τον κοπο των αλλων 4-5 συμπαικτων επειδη δεν σηκωνεις πολλα πολλα, ειναι το λιγοτερο εγωιστικο και το μονο που κανεις ειναι να feedαρεις το σαπιο part του community.

/justmy2c

Γιατι μαζευω για gold gun(νομιζα οτι θα το παρω στην προηγουμενη season αλλα δεν..), παντα σε ολα τα παιχνιδια οταν υπηρχε gold gun/armor w/e grind το εκανα, οποτε κανω τα placements και τελος. Μην αγχώνεστε είναι εξαιρετικά μικρές οι πιθανότητες να με βρείτε μπροστά σας.. :P

Κοιτα συνήθως επειδη ειναι ενας αυτος που χαλαει το παιχνιδι πολλες φορες και οι αλλοι παιχτες το βλεπουν ετσι σε φαση fuck this game πάμε στο επόμενο δεν νομίζω μόνος μου να έχω χαλάσει το παιχνίδι των υπολοίπων τουλάχιστον στη συχνότητα που φαντάζεσαι.

Δημοσ.

Και ενα αρθρο σχετικο με την κουβεντα εδω μεσα: https://www.vg247.com/2017/12/04/overwatchs-toxic-community-is-killing-the-game-can-it-ever-be-fixed/amp/

Δάκρυσα σχεδόν διαβάζοντας το, περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ πως έχει η κατάσταση στις κονσόλες.

Εγώ πλέον το παραδέχομαι ξεκάθαρα ότι είμαι TOXIC. Όσο βλέπω τρολς δε μπορώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου, είναι στιγμές που η κατάσταση ξεφεύγει. Παίζω με ένα φίλο μαζί, κάθε μέρα, 4-5 ματς. Κρατάμε ένα στατιστικό, πόσα είναι τα φυσιολογικά games που παίζουμε. Το τελευταίο τετραήμερα έχουμε παίξει 15 games. Από αυτά τα 15, στα 8(..........) είχαμε leavers. Τα μισά games. Και η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Πλέον έχω απηυδήσει τόσο πολύ που σε κάθε report που κάνω κάθομαι και γράφω κείμενο. Και στη κονσόλα χωρίς πληκτρολόγιο είναι πολύ δύσκολο να γράψεις κείμενο :P

• Like 2
Δημοσ.

εγω παλι αρχισα να μην δινω σημασια. σπαζομαι σιγουρα αλλα δεν ασχολουμαι. το πολυ πολυ να γραψω στα ελληνικα ενα της μανας σου και να νιωσω καλυτερα  χωρις να γινω κακος :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την στιγμη που φταινε οι υπολοιποι, ναι αυτους θα τους κατηγορησω. εχτες εχασα δυο παιχνιδια. στο ενα ειχαμε τρεις heals και το μοναδικο dps ημουν εγω. παρακαλαγα για δευτερο dps και με γραφανε. στο αλλο ειχαμε torbjorn/bastion στην αμυνα και mei/symmetra στην επιθεση. oι αντιπαλοι ειχαν 222 compo και στα δυο. εγω ειχα 40-50 kills με 4 golds και objective time. φταιω εγω που χασαμε; 

δεν κανεις tryhard αλλα παιζεις competitive για να παρεις το golden gun. ωραια. οι υπολοιποι ομως που το παιρνουν σοβαρα και κανουν tryhard, τι φταινε να χανουν επειδη δεν μπορουν να βασιστουν στον εκτο παικτη τους, και ακομη χειροτερα μπορει και να τους σαμποταρει σκοπιμα επειδη "το κρινε αυτος για throw";

μου λες εσυ γιατι κατηγορω παντα τους αλλους. οριστε. μολις τωρα μου ειπες οτι δεν με νοιαζει το comp, οι υπολοιποι κοψτε το κεφαλι σας. αλλα φταιω εγω γιατι χασαμε; 

αυτο ειναι το βασικο προβλημα με το παιχνιδι, ειναι σχεδιασμενο γυρω απο την ομαδικη συνεργασια, αλλα η νοοτροπια των παικτων ειναι του εγω. για αυτο υπαρχει θεμα με την τοξικοτητα, το matchmaking, κοκ.και η Blizzard δεν κανει το παραμικρο να βελτιωσει την κατασταση, θα μπορουσε να βαλει τα χρυσα οπλα στο qp/arcade ωστε να ειμαστε και εσυ του chill και εμεις του tryhard ευχαριστημενοι. αυτο φωναζουμε τοσο καιρο.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Ενταξει δεν πληρώνομαι για να παιξω μαζι σου η με οποιοδήποτε αλλο που το παιρνει σοβαρά, αλλα κινητρα εχει ο καθενας, μπορει να θελω να κανω σκόπιμα derank για να πετυχαινω ez games για να μαζευω points ευκολοτερα η οτιδήποτε αλλο. Δυστυχως δεν νιωθω την υποχρεωση να παιξω φυσιολογικά βρέξει χιονίσει επειδη υπαρχουν αλλοι 4-5 που θελουν να κερδίσουν, αν το παιχνιδι ειναι normal και chill(υπαρχουν και τετοια ναι) τοτε ok αν αρχισουν οι γκρινιες και τα flame απλα δεν με νοιαζει πλεον. :P

Συμφωνω οτι θα επρεπε να βαλει τα gold guns στο qp/arcade και γενικα οτι αλλο reward για τον completionist, στο competitive θα πρεπει να ειναι μονο το rank απο πισω, ετσι δεν θα το ακούμπαγα και εγω καθολου παρα μονο αν ηθελα να κανω tryhard για rank και θα ήμασταν ολοι ευχαριστημενοι.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν παιζεις πολυ καλυτερα απο τους συμπαικτες σου ειτε ειναι stats ειτε gamesense, θα ανεβεις μακροπροθεσμα....
Αυτα συμβαινουν σε ολα τα ranks, δεν υπαρχει λογος για qq.

Ουτε υπαρχει λογος να συνεχιζεται το conflict με τον ADHD οταν το περιστασιακο throwing αφορα τα 10 Placement Matches οπως ο ιδιος ανεφερε.

• Like 1
Δημοσ.

Και ενα αρθρο σχετικο με την κουβεντα εδω μεσα: https://www.vg247.com/2017/12/04/overwatchs-toxic-community-is-killing-the-game-can-it-ever-be-fixed/amp/

Διαβάζω λοιπόν, βρίσκω πως τα σχόλια του αρθρογράφου για την κατάσταση στα MOBAs υποτιμούν πολύ την πραγματικότητα (minorities κλπ) και πέφτω πάνω σε αυτό.

From friends who play on PC, I’ve been assured it is a much healthier platform

Αν μια μαζική βάση παικτών στο PC είναι αυτή που είναι τέλος πάντων, για να λέει ο τύπος ότι είναι "πολύ καλύτερη" από αυτή της κονσόλας, πόσο χάλια είναι τα πράγματα στις κονσόλες???

Και πιο σημαντικό, υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από το γνωστό υποτιμητικό "οι κονσόλες είναι για παιδάκια και casual peasants"? Τι ισχύει? Γιατί αν πάρω τα επιχειρήματα του τύπου περί voice chat, απουσία written chat κλπ, ε δε στέκει κιόλας, στο LoL όλοι με chat restriction είναι ή mute γιατί κάνουν report εθιμοτυπικά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Θα περίμενα να μην υπήρχε τόσο θέμα στο Overwatch σαν εξωτερικός παρατηρητής γιατί η αγορά από μόνη της είναι ένα πρώτο σκαλοπάτι - ο επαγγελματίας ούγκανος στο Dota 2 δε θα τα σκάσει εύκολα για να μπει, και η Blizzard δε φημίζεται για της εκπτώσεις της.

Επιπλέον, κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητηθεί ( συζητήσουμε ) με κάποια ειλικρίνεια και επιχειρήματα γιατί ή πλειοψηφία των ανταγωνιστικών online κοινοτήτων αποτυγχάνουν παταγωδώς ενώ κάποιες άλλες, όπως του Planetside 2 ή τώρα του Warframe, ανθούν και δημιουργούν πολύ ευχάριστο κλίμα. Είναι η στόχευση της ανώριμης casual μάζας με casual gameplay και casual επιβραβεύσεις? Είναι η δημιουργία κλειστών ελιτίστικων κλαμπ τύπου Heroes of Newerth που με το που έμπαινες σε σκυλοβρίζανε? Είναι το συνηθισμένο "we listen to the community" που ο καθένας το καταλαβαίνει διαφορετικά, τόσο από το κοινό όσο και από developers?

\discuss

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...