KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 οχι, σημαινει οτι τα dps δεν κανανε σωστα την δουλεια τους. δηλαδη οταν η Pharah κοβει βολτες γυρω απο το point και δεν σκοτωνει τιποτα, πρεπει να της πεις μπραβο; πρεπει να γινει κατανοητο οτι τα (222) compo απο μονα τους δεν παιρνουν παιχνιδια αν δεν νιωθουν οι παικτες. και για να μην υπαρχει παρεξηση στο ποσο καλα επαιξει ο καθενας, ας βαλει επιτελους η Blizzard το ρημαδιασμενο K/D scoreboard για να υπαρχει εστω μια αισθηση της αποδοσης του καθε παικτη. θελω και γω να ξερω προσωπικα πως τα πηγαινω, διοτι υπαρχουν και παιχνιδια οπου σιγουρα υστερουσα, αλλα και για να μην μου τα ζαλιζει ο καθενας με το gold που πηρε με τα 4 kills που εκανε και τα 20 deaths που ειχε..
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 ας βαλει επιτελους η Blizzard το ρημαδιασμενο K/D scoreboard για να υπαρχει εστω μια αισθηση της αποδοσης του καθε παικτη. ισα ισα που ειναι καλυτερο που δεν το εχει βαλει γιατι εκει και αν επεφτε το flame της αρκουδας οπως σε αλλα παιχνιδια. Μονο και μονο απο τα medals καταλαβαινεις που πατας στο παιχνιδι. Επισης να σε ρωτησω ο φιλος σου με τον soldier εκανε τπτ,και αν οχι γιατι να μην παρει αυτος tank?
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 μιλαμε για το competitive, στο οποιο flame υπαρχει ουτως η αλλως. στα περισσοτερα esports υπαρχει scoreboard, γιατι οχι και στο OW? και οι pro που εχω διαβασει σχολια τους, ειναι υπερ της προσθηκης του. ναι εκανε, δουλεψε το συστημα, διαφορετικα θα επαιρνε tank αν δεν εβγαινε. τον εχω υπο εκπαιδευση, μολις μαθει να κανει σωστα και τα ults θα ειναι πολυ καλος. αυτο που εχω προσεξει σε αυτο το παιχνιδι, και ισως ειναι αυτη η μαγεια του, ειναι οτι αν παιξεις εξυπνα και δεν ακολουθεις παντα τους καθιερωμενους κανονες, εχεις impact και κερδιζεις. κατι που φανηκε και στο τελευταιο πρωταθλημα, οπου βλεπαμε play απο ολα τα hero εκτος της symmetra. το θεμα ειναι φυσικα να γνωριζεις ποτε και τι αποφασεις να παιρνεις καθε στιγμη, ωστε να σου βγαινουν. και αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι να μαθεις. ολα αυτα με την προυποθεση φυσικα οτι εχεις και ομαδα..
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλα και μονο ετσι που το ειπες σιγα μην αλλαζε, εισαι toxic και περιμενεις να αλλαξει ο αλλος επειδη το ειπες εσυ lol?? Ουτε εγω παιζει να αλλαζα, βασικα στην πρωτη χαζομαρα που θα ακουσω κανω throw απλα και μονο για να μην κερδισει ο toxic retard. Καλα και μονο ετσι που το ειπες σιγα μην αλλαζε, εισαι toxic και περιμένεις να αλλαξει ο αλλος επειδη το ειπες εσυ lol?? Δεν λειτουργουν ετσι τα multiplayer games δεν θα πετυχεις τιποτα ετσι. Ουτε εγω παιζει να αλλαζα, βασικα στην πρωτη χαζομαρα που θα ακουσω κανω throw απλα και μονο για να μην κερδισει ο toxic τυπος.
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 μα δεν περιμενα να αλλαξει κανεις κατι. τα ζωα δεν καταλαβαινουν τιποτα. γιαυτο και προχωρησα με το συστημα μου. και τι ακριβως ηταν toxic? το we saw how well you did? τοσο ευθραστα μπουμπουκια ειναι οι παικτες του OW? επισης αν υπηρχε στην ομαδα μου thrower, θα ετρωγε αμεσως αναφορα. και θα παρακινουσα και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με μια μονο εικονα στην αρχη του δευτερου γυρου δεν μπορουμε να εχουμε πληρη αποψη απο την στιγμη που οι υπολοιποι δεν γνωριζουμε τι κανανε. Επισης γραφεις στους αλλους οτι δεν κανανε τιποτα στον προηγουμενο γυρο(κοινως τους λες αχρηστους)και μετα απαιτεις κιολας ενας απο αυτους(και οχι ενας απο την ομαδα σου)να παρει tank. Ο Lucio προφανως και δεν μπορουσε να παρει tank γιατι μετα δεν θα ειχατε healer. Τελος το rank αυτο οπως και σε ολα τα παιχνιδια δεν ειναι τυχαιο γιατι θεωρειται ο πατος απο πλευρας κοσμου που μαζευει. Το βλεπεις αυτο μονο και μονο απο το γεγονος που δεν σου απαντησε κανεις στο chat εκτος των αλλων. Για μενα προσωπικα αυτα τα ranks ειναι στο ιδιο επιπεδο και χειροτερα τις περισσοτερες φορες και απο quick play. Δεν αξιζουν καν τον κοπο/χρονο αν καποιος δει οτι δεν μπορει να ανεβει. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2017 από Fulgore 1
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειπα πουθενα οτι ειναι αχρηστοι. εσυ το λες αυτο. επισης στο chat η αναφορα μου ηταν γενικη και απευθυνοταν σε ολη την ομαδα. δεν εκανα καποια εξαιρεση. οπως βλεπεις σε ενα forum εδω μεσα, εχω ηδη ακουσει 100 δικαιολογιες γιατι δεν αλλαξα εγω και γιατι περιμενα να αλλαξουν οι αλλοι. παρολο την ελλειψη της "πληρης αποψης". φαντασου τωρα ποσες ετοιμες δικαιλογιες εχει ο καθενας μεσα στο ιδιο το παιχνιδι, ο οποιος δεν αλλαζει με τιποτα παρολο που και ο ρολος του δεν βοηθαει την ομαδα και ο ιδιος ειναι κακος στον ρολο που εχει επιλεξει. γιαυτο το competitive εχει πιασει πατο. οσο αφορα το rank, δεν ξερω Fulgore. τα ιδια ακουω και για τα πιο ψηλα rank, απλως εκει ειναι λιγο πιο βελτιωμενη η κατασταση. και αν δεν παιξεις comp, τι να κατσεις να παιξεις; το qp οπου εκει ειναι ακομη χειροτερα; καλυτερα να σταματησεις να παιζεις OW τελειως.
Agon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 μην μπερδευεσαι. εσυ εισαι στον πατο... και απορω και τι ακριβως εκπαιδευεις τον αλλο που παιζει μαζι σου... στο να ειναι στενομυαλος ?... ευτυχως σταματησα να παιρνω στα σοβαρα οσα γραφεις... γιατι δεν στεκει τιποτα
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειπα πουθενα οτι ειναι αχρηστοι. δεν τους εγραψες οτι δεν εκαναν τιποτα στον προηγουμενο γυρο?Στην ουσια δεν τους ειπες οτι στον προηγουμενο γυρο ηταν αχρηστοι? Οσο για το τελευταιο που γραφεις στα ranks,καταλαβαινεις γιατι και εγω ο ιδιος πλεον δεν πολυ παιζω overwatch οπως και αρκετος αλλος κοσμος και γιατι περιμενουμε να ερθει το event για να μπουμε. Το ranked γενικα ειναι μια κωμωδια και μιση και σιγα το φοβερο reward που εχει. Τα χρυσα οπλα που τα παιρνεις ανεξαρτητως του rank ή ακομα και αν παιζεις 10 παιχνιδια καθε season(θα σου παρει βεβαια παραπανω σε αυτη την περιπτωση) και για τους top 500 ενα πιο ωραιο spray...
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 οχι, δεν τους ειπα οτι δεν εκαναν τιποτα στον προηγουμενο γυρο. που το ειδες αυτο; μηπως κοιτας αλλη φωτο; εγω παντως ξαναρχισα WOW. οπως λες το ΟW μονο για τα events αξιζει πλεον.
Edel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εκπληκτικό χτεσινοβραδινό σκηνικό Παίζουμε κομπ, νικάμε και μένω ομάδα με ένα παιδί, Έλληνας, diamond. Από τη φωνή καταλαβίνω ότι πρόκειται να μικρή ηλικία. Του πιάνω τη κουβέντα, μπλα μπλα μπλα, μαθαίνω 15 χρονών ότι είναι. Του λέω καλά δεν έχεις σχολείο αύριο και κάθεσαι ξύπνιος ? Ε μου λέει, παίζω λίγο, θα κοιμηθώ σε λίγο κλπ κλπ. Εν τω μεταξύ φαινόταν ότι μίλαγε ψιθυριστά στο μικρόφωνο. Κατά τη 1και15, ανοίγει πόρτα και ακούγεται φωνή αντρική βαριά- προφανώς ο πατέρας (Νίκο τι κάνεις τέτοια ώρα, είσαι σοβαρός???) A player from your team disconnected, στο επόμενο δευτερόλεπτο :D 6
Agon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 καλα αυτα τα εχω ζησει με warcraft 3 και απειρο ladder στο σχολειο και μετα με το wow...τι ωραιες εποχες!!! και τα dc πηγαιναν βροχη 1
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 working as intended Σε αυτη την φωτο αναφερομαι.Εκτος αν το εγραψες με την καλη εννοια αρα λαθος μου(οπως ειπα απο μια φωτο ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση).
suffocater Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fB9Pyg5ggAs"you can never go into a game,with a mindset that you are weaker than your opponent,that will never work".H ψυχολογία του νικητή.Eπίσης,το πιο(folk) black metal (επισημο) βιντεάκι που εχω δει για το overwatch.
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 μα δεν περιμενα να αλλαξει κανεις κατι. τα ζωα δεν καταλαβαινουν τιποτα. γιαυτο και προχωρησα με το συστημα μου. και τι ακριβως ηταν toxic? το we saw how well you did? τοσο ευθραστα μπουμπουκια ειναι οι παικτες του OW? επισης αν υπηρχε στην ομαδα μου thrower, θα ετρωγε αμεσως αναφορα. και θα παρακινουσα και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο. Δεν σε ξερει και δεν τον ξερεις τον αλλο, κανεις δεν γουσταρει κριτική απο εναν ραντομα του ιντερνετ ακομα και αν ειναι ευστοχη και δίκαιη ποσο μαλλον να κανει και αυτο που του λες μετα. Που θα καταλαβεις το throw δηλαδη? Παιδια δεν μπορω να σημαδέψω σορρυ ειμαι σε κακή μέρα/ το mouse μου κατι έπαθε τρωει dc σορρυ και παλι και απλα αραζεις στο game, αντε να βαρεσεις κανα rein shield για ξεκαρφωμα.. Εδω δεν εχει και TK οπως στο cs να φαει το hs και να του πω μετα "ωπ misclick sorry" Δεν εχω φαει ποτε ban για throw και το κανω απειρες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις