Agon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια αν δεν σας αρεσει παιξτε τιποτα αλλο.πραγματικα και το κραξιμο συνέχεια δεν λεει ...
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 in other news, Mercy's stats this week:Most Picked hero: MercyPick Rate: 11.65% Win Rate: 53.13%
xaroulisx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Killik αφού δεν παίρνει κανείς..πάρε εσύ και κάνε τη διαφορά! 1
Agon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν εσενα δεν σε κοβει να κανεις την διαφορα και ισως να ακολουθησει καποιος δεν φταιει κανενας αλλος. κανεις οτι ακριβως και η υπολοιπη ομαδα. ο ενας βλεπει τον αλλο και ολοι συνεχιζουν την τρολλια του. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2017 από Agon 3
Edel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Είσαι 1κ lvl, βοήθα τον εαυτό σου και πάρε τανκ η χίλερ!!!!!! 1
joemod Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 δεν προκειται να κανουν τιποτα. προτεραιοτητα τους ειναι να πουλησουν σκινς και αδειες. εδω τα bugs του Doomfist τα πηρανε χαμπαρι μετα απο 5 μηνες... Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Προκειμένου να κάνουν οποιαδήποτε balancing αλλαγή, θέλουν να έχουν πάρα πολλά δεδομένα. Είναι δυσκίνητος γίγαντας, όχι κακόβουλος. 1
Agon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Προκειμένου να κάνουν οποιαδήποτε balancing αλλαγή, θέλουν να έχουν πάρα πολλά δεδομένα. Είναι δυσκίνητος γίγαντας, όχι κακόβουλος. οχι οχι κανεις λαθος! κανει τα παντα γιατι θελει το κακο του κιλικ και ολων των υπολουπων παιχτων! θελει να αυτοκαταστραφει μετα λαθη της 1
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Killik αφού δεν παίρνει κανείς..πάρε εσύ και κάνε τη διαφορά! you miss the point. οι αλλοι δεν κανανε kills. τα ults του reaper και soldier σωσανε τον προηγουμενο γυρο. επομενως αν επαιρνα tank στην επιθεση, αχρηστο θα ηταν. το καλο ειναι οτι στον συγκεκριμενο χαρτη εχω βρει ενα συστημα με τον φιλο μου, παμε απο αριστερα πισω, πεφτω στο point με reaper και τρωω τα tanks ενω ο soldier με καλυπτει απο την πανω πλατφορμα. ετσι κερδισαμε και εχτες. το προβλημα ομως ειναι οτι δυο ατομα δεν μπορουν να κανουν συνεχεια carry μια ολοκληρη ανυπαρκτη ομαδα. Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Προκειμένου να κάνουν οποιαδήποτε balancing αλλαγή, θέλουν να έχουν πάρα πολλά δεδομένα. Είναι δυσκίνητος γίγαντας, όχι κακόβουλος. ; τα bugs δεν εχουν να κανουν με balancing. και η διορθωση τους πρεπει να ειναι η πρωτη τους προτεραιοτητα. πεντε μηνες υπηρχε συνεχεια αναλυτικο feedback απο τους παικτες για τα προβληματα του DF, και το παιρνουν χαμπαρι τωρα επειδη το τελευταιο bug report εγινε απο εναν pro παικτη; ενω φτιαχνουν το bug με το skin της Mei που την εδειχνε χοντρη στην μεση, μεσα σε μια βδομαδα; αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα για μια εταιρεια του μεγεθους της Blizzard. καπου διαβασα οτι μετα την συγχωνευση της με την Activision, κλεισανε μεγαλο κομματι απο το support τμημα τους, ισως εξηγει το χαλι με το report system τους και γιατι το feedback δεν φτανει ποτε στους devs. κλαιω https://www.youtube.com/watch?v=xXkjUVvalqE&t=4s&gl=CA https://www.youtube.com/watch?v=t2Yrz9HSZNo&gl=CA
xaroulisx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 you miss the point. οι αλλοι δεν κανανε kills. τα ults του reaper και soldier σωσανε τον προηγουμενο γυρο. επομενως αν επαιρνα tank στην επιθεση, αχρηστο θα ηταν. το καλο ειναι οτι στον συγκεκριμενο χαρτη εχω βρει ενα συστημα με τον φιλο μου, παμε απο αριστερα πισω, πεφτω στο point με reaper και τρωω τα tanks ενω ο soldier με καλυπτει απο την πανω πλατφορμα. ετσι κερδισαμε και εχτες. το προβλημα ομως ειναι οτι δυο ατομα δεν μπορουν να κανουν συνεχεια carry μια ολοκληρη ανυπαρκτη ομαδα. Ποτέ δεν έχω παίξει game στο Overwatch και να μην πάρω αυτό που χρειάζεται η ομάδα γιαυτό και διαλέγω σχεδόν πάντα τελευταίος. Αυτό που σου λέω είναι ότι αφού δεν παίρνουν, πάρε εσύ. Τώρα αν κερδίσατε η όχι αυτό είναι άλλο θέμα. 1
Agon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 αν ειχατε tank η healer μπορει κατι να εκαναν και οι αλλοι... δεν ειναι ολα τα chars σολο καριερα ... αλλα τεσπα μην λεω αλλα αφου τους κανεις carry κατι θα ξερεις παραπανω 1
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν έχω παίξει game στο Overwatch και να μην πάρω αυτό που χρειάζεται η ομάδα γιαυτό και διαλέγω σχεδόν πάντα τελευταίος. Αυτό που σου λέω είναι ότι αφού δεν παίρνουν, πάρε εσύ. Τώρα αν κερδίσατε η όχι αυτό είναι άλλο θέμα. αυτο που λες εχει νοημα μονο αν μπορεις να βασιστεις στους συμπαικτες σου. πχ σκηνικο εχτες σε αλλο παιχνιδι. παιρνω reaper ως τριτο dps. μου λενε απο το mic να αλλαξω σε δευτερο heal. απανταω οτι δεν εμπιστευομαι τα dps τους. το ιδιο λενε και εκεινοι για εμενα. κανενα προβλημα. παιρνω zen. χανουμε το παιχνιδι. εχω 2 golds σε kills, ο μονος με καρτα και potg. με τον zen.
xaroulisx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σε αυτό που λες το φταίξιμο μπορεί να είναι γενικό. Το ότι δεν παίξανε καλά αυτοί δεν σημαίνει ότι δεν κάνανε...πολλά πράγματα μπορεί να φταίξανε. Και εσύ αν έπαιρνες reaper και χάνατε τι θα έλεγες μετά, ότι δεν ήτανε καλό το heal τους ή το tank?
Προτεινόμενες αναρτήσεις