Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο χρήστης najinblue3 είπε:

αυτο πες το στο μεγαλυτερο e-sport game που υπαρχει με το μεγαλυτερο κοινο μαζι με dota2, και τι επιτυχια γνωρισε, εκει βεβαια το προτεινανε οι pros κυριως, αλλα για μενα η blizz ποτε δε θα βελτιωσει το ranking γτ απλα δεν το κατεχει και προτεραιοτητα ειναι τα κουτια, αργει τοσο πολυ με patches - new heroes - new maps που το αποδικνυει περιτρανα

αν σου αρεσει το θεμα εγω ειμαι μαζι σου, αλλα πιστευω θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια να εχεις pre-picked ρολο 

επειδη ειναι ν1 δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο. μην μπερδευουμε την βουρτσα με την οδοντοβουρτσα

Με το τεραστιο player base του ομως μπορεις να καταλαβεις αν πετυχε μια ιδεα. Ουτε στο LoL ειχε το role lock και υπηρχαν παρομοια προβληματα. Το δοκιμασε στην beta, επειτα το εκανε roll out σε μικρη μεριδα (κυριως high elo), μαζεψε feedback και το εκανε release. Μαλιστα αφησε και τα 2 modes για λιγο καιρο μεχρι που καταργησε το old γιατι προφανως μαζεψε αραχνες..

Ειμαι και εγω υπερ, η καθε κλαση εχει αρκετους heroes που θα μπορουν να αλλαζουν οποτε θελουν. Εαν το κανανε οπως στο LoL που επιλεγεις 2 ρολους (ακομα και fill μπορεις να κανεις), τοτε το queue θα μειωνοταν σε αντιθεση του να επιλεγεις μονο ενα role.

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, αν θυμάμαι καλά, στο LoL μπορούσες να μπεις σε queue δηλώνοντας "any role" ή εν πάσει περιπτώσει να σε βάλει με άλλα χυμεία που δεν ήθελαν να ασχοληθούν με ρόλους. Πάει καιρός οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Το αποτέλεσμα ήταν όντως θετικό και βελτίωσε αρκετά πράγματα. Όσον αφορά το queue, πάντως, κόλλαγε στο ότι δεν υπήρχαν αρκετά δηλωμένα support. Εγώ έβρισκα σε δευτερόλεπτα, όσες φορές όμως ήθελα να παίξω κάτι άλλο περίμενα αρκετά παραπάνω.

Το role pick είναι από τις καλές ιδέες, αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει team comps, ρόλους κλπ υπάρχει το custom/ skirmish ή το premade.

Δημοσ.

Μονο που στο Overwatch και γενικα στα moba παιχνιδια δεν μπορεις να αλλαξεις ηρωα(και ρολο) in game αυτη ειναι η τεραστια διαφορα.

Στην περιπτωση του παραδειγματος της φωτογραφιας του killik απο προσφατο παιχνιδι,αν αποφασιζε καποιος καποια στιγμη να αλλαξει σε healer μπορουσε να το κανει οποιαδηποτε στιγμη του παιχνιδιου,αλλα κλασσικα δεν το κανε κανεις.

Αυτες τις νοοτροπιες δυστηχως ειναι που δεν μπορει κανενας μηχανισμος να τις φτιαξει.

Εμενα ουτως ή αλλως ισα ισα που με βολευει αν γινει ποτε κατι οπως το παραπανω που αναφερει η Sistah.(επισης μην ξεχναμε ποσα χρονια ειναι στην αγορα το lol και ποσα χρονια τους πηρε να το βαλουν αυτο στο παιχνιδι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι σε εμποδιζει να αλλαξεις ηρωα στον ρολο που εχεις δηλωσει; καθε κατηγορια εχει ποικιλια ηρωων που μπορουν να αξιοποιηθουν εστω και περιστασιακα. αν βλεπεις πχ οτι δεν μπορει να σπασει το barrier choke point, γιατι να μην αλλαξεις απο soldier σε sobra και να ριξεις στα γρηγορα ενα EMP? και ο ρολος σου διατηρειται και την ομαδα βοηθας. θες να το πας πιο παραπερα; αμοιβαια ανταλλαγη ρολων, βλεπω οτι ως DPS δεν κανω δουλεια, ζηταω αλλαγη και παιρνω την θεση του support και το support παιρνει την θεση μου ως DPS αν συμφωνει. κατι τετοιο ηδη συμβαινει συχνα στα διαλειμματα μεταξυ των γυρων. ας εφαρμοστει και κατα την διαρκεια τους. just a thought.

οι devs εχουν το PTR. μπορουν να πειραματιστουν εκει με ιδεες ωστε να δημιουργησουν ενα συστημα ωστε και τους προεπιλεγμενους ρολους να προωθει και το in-game switch να τιμαει. τροποι υπαρχουν. θεληση δεν υπαρχει. ουτε καν μια συγκεκριμενη πολτιικη, κρινοντας απο τον χαμο

που εχει γινει με το ban του one trick torbjorn τις τελευταιες μερες. 

οσο αφορα την νοοτροπια, οχι δεν αλλαζει αλλα μπορει να ελεγχθει. γιαυτο μπαινουν κανονες. απο την στιγμη ομως που οι ιδιοι κανονες αφορουν τα qp/comp, δηλαδη ενα mode που απευθυνεται στους παικτες που δεν παιρνουν το παιχνιδι τοσο σοβαρα, και ενα mode για τους παικτες που το παιρνουν τελειως σοβαρα, ε εδω κατι δεν παει καλα. γιαυτο εχουμε καταστασεις τυπου "αλλα κλασσικα δεν το κανε κανεις."

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Εγώ σε αυτή τη σεζόν έχω σπάσει ήδη ένα ζευγάρι ακουστικά και το κουτί του ow από πέταμα στο τοίχο. Από μια νίκη για diamond που έφτασα ξεκίνησε μια τρελή κατρακύλα και έχω φτάσει 2300.

Μείον 700sr σε δύο βδομάδες. Το κομπετιτιβ είναι κωμωδία, με ανθρώπους που δε το παίρνουν στα σοβαρά, εγωιστές που δε διαβάζουν καθόλου το παιχνίδι και τις ανάγκες της κάθε παρτίδας. Το ριπορτ σιστεμ είναι αστείο, μπαίνουν κλόουν με συνδέσεις Ουγκάντας, άνθρωποι χωρίς μικρόφωνα για επικοινωνία. Αν η μπλιζαρντ δε σφίξει τα λουριά το παιχνίδι θα φτάσει στο σημείο που θα κάνει τους παίκτες του να πετάξουν.

Ξεκινάει παρτίδα στο ιλιος και οι πέντε της '' ομάδας'' επιλέγουν χανζο γουιντοου νάνο σόμπρα μει. Τι πρέπει να πάρω; Χιλ; τανκ; Ντι πι ες; ο χανζο σε μια κολόνα πάνω απλά πέταγε βέλη και πέθαινε. Παρτίδα χαμένη από τα πικς.

Δε θεωρώ καζουαλ τον εαυτό μου. Παίζω πάρα πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Και το παίρνω σοβαρά το παιχνίδι. Το θεωρώ άδικο να παίζω με παίκτες που το βλέπουν playground.

• Like 2
Δημοσ.

Δεξια στην οθονη στο character select εχει καποιες οδηγιες/πληροφοριες ακριβως για να υπενθυμιζει τι δεν εχει η ομαδα σαν tip οπως πχ

low dmg,no support,no tank κλπ

άνθρωποι χωρίς μικρόφωνα για επικοινωνία.

ουτε εγω χρησιμοποιω πλεον μικροφωνο και γενικα ακουστικα και για ποιο λογο?Για να ακουω τους αλλους την μουσικη που βαζουν ή να τσακωνονται ή να κανουν σαν τρελοι στα team fights?

Μεγα λαθος απο μερους μου το ξερω αλλα εχω δυστηχως κακη προιστορια/εμπειρια οσον αφορα την επικοινωνια.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά τι ping έχετε συνήθως? Ρωτάω γιατί σε βάζει συνήθως με άτομα παρόμοιου ping, οπότε μήπως έχει σχέση το ping για τους teammates που σας κάθονται.
Ποτέ δεν έχω κλείσει το chat και σπάνια έχω ακούσει τραγούδια και καραγκιόζηδες να γκαρίζουν.

Ping 65ms. 2500-2800 rating

Δημοσ.

Ρητορικό ήταν το ερώτημα μου ως προς τι να διαλέξω..... Λες να μη ξέρω τι λείπει; το ποιντ μου είναι άλλο.....

• Like 2
Δημοσ.

Άσχετο αλλά τι ping έχετε συνήθως? Ρωτάω γιατί σε βάζει συνήθως με άτομα παρόμοιου ping, οπότε μήπως έχει σχέση το ping για τους teammates που σας κάθονται.

Ποτέ δεν έχω κλείσει το chat και σπάνια έχω ακούσει τραγούδια και καραγκιόζηδες να γκαρίζουν.

Ping 65ms. 2500-2800 rating

δεν ειναι συχνο, αλλα τυχαινει να παιζουν μουσικη η να φωναζουν. θυμαμαι παλια στο Xbox Live ειχα πεσει και σε τυπο που πηδιοταν με την κοπελα του...

• Like 4
Δημοσ.

δεν ειναι συχνο, αλλα τυχαινει να παιζουν μουσικη η να φωναζουν. θυμαμαι παλια στο Xbox Live ειχα πεσει και σε τυπο που πηδιοταν με την κοπελα του...

lmao  :lol:

Δημοσ.

Εγώ σε αυτή τη σεζόν έχω σπάσει ήδη ένα ζευγάρι ακουστικά και το κουτί του ow από πέταμα στο τοίχο. Από μια νίκη για diamond που έφτασα ξεκίνησε μια τρελή κατρακύλα και έχω φτάσει 2300.

Μείον 700sr σε δύο βδομάδες. Το κομπετιτιβ είναι κωμωδία, με ανθρώπους που δε το παίρνουν στα σοβαρά, εγωιστές που δε διαβάζουν καθόλου το παιχνίδι και τις ανάγκες της κάθε παρτίδας. Το ριπορτ σιστεμ είναι αστείο, μπαίνουν κλόουν με συνδέσεις Ουγκάντας, άνθρωποι χωρίς μικρόφωνα για επικοινωνία. Αν η μπλιζαρντ δε σφίξει τα λουριά το παιχνίδι θα φτάσει στο σημείο που θα κάνει τους παίκτες του να πετάξουν.

Ξεκινάει παρτίδα στο ιλιος και οι πέντε της '' ομάδας'' επιλέγουν χανζο γουιντοου νάνο σόμπρα μει. Τι πρέπει να πάρω; Χιλ; τανκ; Ντι πι ες; ο χανζο σε μια κολόνα πάνω απλά πέταγε βέλη και πέθαινε. Παρτίδα χαμένη από τα πικς.

Δε θεωρώ καζουαλ τον εαυτό μου. Παίζω πάρα πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Και το παίρνω σοβαρά το παιχνίδι. Το θεωρώ άδικο να παίζω με παίκτες που το βλέπουν playground.

αυτά τα έλεγα πριν 6 μήνες. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει καλή κατηφόρα. Ούτε καν οι m/gm/t500 δεν θέλουν να παιζουν ranked. Το matchmaking είναι απαράδεκτο και λογικό ειναι αφού κάνεις group για boosting/smurfing/derank κτλ. role selection δεν πιστευω να γίνει και δεν πρεπει imo, δεν ειναι τέτοιο παιχνιδι. Αρχικά πρέπει να χωρίσουν solo με group. Μετά να φτιάξουν συγκεκριμένο comp με team rank για 6 άδες. Να τραβήξουν κόσμο να κάνει group και να μην φοβάται οτι θα χάσει το ρανκ του. Να ξυλώσουν τα χρυσά όπλα επιτέλους απο το comp, να ανεβάσουν τις ποινές για αυτούς που μπαίνουν για το χαβαλές τους ωστε στα 40-50 report να χαιρετάς τη σεζόν μια και καλή και να αναθεωρήσουν λίγο το balance ανάμεσα στους low skill χαρακτήρες. Αυτα τα καραγκιοζιλίκια με plat mercy που σε 2 season πήγε gm ειναι απαράδεκτα. 

• Like 4
Δημοσ.

δεν προκειται να κανουν τιποτα. προτεραιοτητα τους ειναι να πουλησουν σκινς και αδειες.

εδω τα bugs του Doomfist τα πηρανε χαμπαρι μετα απο 5 μηνες...

Δημοσ.

Και εγώ βάζω την δικιά μου να τρολάρει λίγο ενω περιμενουμε το game να ξεκινήσει.
Σκανε add και γεμιζουμε σάλια,μέχρι να μιλήσω εγώ και να ξενερώσουν.
:lol:

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...