KilliK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ROFL Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2017 από KilliK
opterios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Θα υπάρξει stream / recorded video να δούμε; Why not participate?
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να προσθέσω ότι η χρήση μικροφώνου και Discord είναι υποχρεωτική. Επίσης, το mode των matches θα είναι κανονικό competitive mode. Θα προσφέρετε και free coaching σε pc gold μακρηδες? 2
suffocater Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Για την διευκoλυνση του εγχειρηματος, δημιουργησαμε μια φορμα Mερακλής! ><
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Why not participate? Because I don't play the game anymore.
basilis_k6 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Θα προσφέρετε και free coaching σε pc gold μακρηδες? τι να μάθεις δλδ? μονο αιμ θελει αντε και λιγο positioning
KilliK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 πεντε μηνες αργοτερα.. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759527400?page=1 τι να μάθεις δλδ? μονο αιμ θελει αντε και λιγο positioning και situational awareness και ποτε να ριχνεις τα ults και ποιοι στοχοι εχουν προτεραιοτητα και ποτε και σε τι να κανεις switch κοκ
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 πεντε μηνες αργοτερα.. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759527400?page=1 και situational awareness και ποτε να ριχνεις τα ults και ποιοι στοχοι εχουν προτεραιοτητα και ποτε και σε τι να κανεις switch κοκ switch αμέσως. βασικά δεν παιζεις mccree αν δεν εισαι μαζόχα όπως εγω. ειδικά τωρα με τη μοιρα ειναι παντελώς άχρηστος.
basilis_k6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 γιατι ειναι αχρηστος με την κοκκινομαλα; γιατι ειναι ένας απο τους πολύ λίγους πλέον χαρακτήρες χωρίς self-sustain και mobility. τα orbs κάνουν απίστευτο dmg και εισαι μόνιμα στο ψαξιμο για χιλ. Πραγματικά απο τότε που μπήκε στο παιχνίδι δεν παίζεται ο mcrree. Βέβαια ήταν ήδη δυσκολα τα πραγματα με τον junk που μια να σε πετύχει εισαι half-dead αλλα τώρα παράγινε. Ασχετο αλλα έχω κόψει το πολύ ow. Δεν αντέχω αλλο αυτο το σπαμάρισμα και το no aim του παιχνιδιού. Νομίζω οτι όσο πάει χειροτερεύει. Έχουμε να δούμε σωστο χαρακτήρα απο την ανα. Κάθε buff/nerf τα κάνει χειροτερα εδω και 2 μήνες. σήμερα στις 9 θα μπω. όποιος θέλει ανεξάρτητα απο το sr του να μου μιλήσει ειμαι αυτός και παίζω οτι θέλετε εκτός απο comp με μεγάλη διαφορά sr. Killbill#21551 1
KilliK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 elo hell forever. κατα τα αλλα βελτιωσανε το ΜΜ. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Η αντιπαλη ομαδα παντως ειχε 2 tank και 2 healer και βλεπω οτι και οι δυο παιζατε premades,απλα απο την ομαδα σου δεν ιδρωσε κανεις να παρει support Tobjorn και bastion αχαστο ντουετο
KilliK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 στο επομενο παιχνιδι ηταν ακομη χειροτερα, 3 dps και εγω ο Reaper 4ο. μαντεψε ποιος εκανε 50% kills στο παιχνιδι. κατα τα αλλα ο Kaplan ειναι εναντιων των premade roles γιατι περιοριζει το παιχνιδι. οτι ναναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις