Liapisftw Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 https://eu.battle.net/shop/en-us/product/overwatch-origins Δεν βρισκω ουτε ενα λογο καποιος να το κανει αυτο οταν ψηφιακα το παιχνιδι κοστιζει 60ευρω(η origins παντα)ενω στο skroutz το βρισκεις απο 48ευρω κουτατο.Στην χειροτερη απο μεγαλη αλυσιδα(πλαισιο,public ή και Seven)με το δωρο που δινει μαζι και δωρεαν μεταφορικα και αξιζει παλι περισσοτερο. Ουτε και το απλο παιχνιδι στα 40ευρω αξιζει οχι μονο λογω μικρης χρηματικης διαφορας απο κουτατο αλλα και επειδη σε κλειδαδικα στα ιδια χρηματα βγαινει η origins edition(με τα επιπλεον skin εκτως των αλλων). Εννοουσα οτι θα τα δωσω λιγοτερο απο την τιμη των skroutzoμαγαζων για να ξεφορτωθω τις gift cards που καθονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εννοουσα οτι θα τα δωσω λιγοτερο απο την τιμη των skroutzoμαγαζων για να ξεφορτωθω τις gift cards που καθονται. Ε ναι αλλα θα πρεπει να εισαι συγκεκριμενος για τι ποσο μιλαμε και οχι γενικα ''στην τιμη τα βρισκουμε'' γιατι πιο πολυ σαν αγγελια ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ε ναι αλλα θα πρεπει να εισαι συγκεκριμενος για τι ποσο μιλαμε και οχι γενικα ''στην τιμη τα βρισκουμε'' γιατι πιο πολυ σαν αγγελια ακουγεται. Πιο πολυ για αλληλοεξυπηρετηση το εννοουσα Τελος παντων αρκετα με το off topic μην χαλαω το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 2 το πρωί Ελλάδος, κλασσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 2 το πρωί Ελλάδος, κλασσικά. Παλι ξενυχτισμένοι θα ξεκινήσουμε την βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ulticool Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Είναι ανοιχτό το Overwatch στον Bnet client? Εμενα μου φωτισε ξαφνικα το Play και μπήκα απλά προφανως μετα σε δευτερο χρόνο δε συνδέεται καν στον σερβερ (ενω βλεπω την αρχική οθονη του παιχνιδιου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μονο για preload. Δεν μπορουμε να παιξουμε ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Στο Public εξαντλημενες οι collectors edition εκτως απο του ps4 ως τωρα ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 To παρηγγειλα κι εγώ κουτάτο, μου άρεσε η beta, το παιχνιδι πηγαινε αέρα και ήταν απολαυση στα 144hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 To παρηγγειλα κι εγώ κουτάτο, μου άρεσε η beta, το παιχνιδι πηγαινε αέρα και ήταν απολαυση στα 144hz. Σε τι ανάλυση τα 144hz? Αν είναι πάνω από 1920 και δε βαριέσαι γράψε μας τα specs σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Η καλυτερες pre order προσφορες που βλεπω ως τωρα ειναι http://admin.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6048052 τιμη κατω των 50ευρω και δωρο metal plate http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/overwatch-origins-edition-and-preorder-bonus-pc-game/prod7862802pp/ με δωρο το νομισμα 3η ειναι του seven στα 58ευρω με δωρο κονκαρδες και το σημα του overwatch αλλα βλεπω οτι δεν εμφανιζεται πλεον στο site του(δεν ξερω αν τελειωσε ή το ξαναφερουν) και τελευταιο το Πλαισιο με δωρο το σημα http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Overwatch.htm Τελευταιο βεβαια ειναι τα υπολοιπα μαγαζια που λογικα δινουν τις κονκαρδες αρα συμφερει η χαμηλοτερη τιμη που μπορει να το παρει ο καθενας Οι collectors edition βλεπω εξαφανιστηκαν και απο το site του Public αρα οποιον ενδιαφερεται μονο αν βγαλουν τιποτα απο την αλλη εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 θεωρητικά έχω προ παραγγείλει - δώσει προκαταβολή για 2-3 να μου έρθουν (για 2 σίγουρα και μία δεν έδωσα λεφτά). εάν με το καλό μου έρθει η δικιά μου και θέλει κάποιος άλλος γνωστός μου λέει και του την αγοράζω. απλά το αναφέρω τώρα σε περίπτωση που θέλει κάποιος. ps1: δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά ή κάτι άλλο. ps2: priority θα έχουν πάντα γνωστοί / φίλοι από εδώ μέσα over πιο "αγνώστων" ps3: εάν είναι να παίξει θέμα trustworthy άτομο εάν είμαι etc etc μην ρωτήσετε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ μια φορά έπαιξα με Atallos που είχε Mercy και έκανε τρελή βοήθεια για την Pharah μου και δεν τον ξαναείδα in-game. Με την γλύκα (no homo ) με άφησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις