xaroulisx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ τα ίδια frame drops έχω η θα φταίει το update των windows η το καινούριο patch. Οταν βρω χρόνο θα γυρίσω πίσω τα windows να δω. Από κόσμο μια χαρά πάει
Edel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 το πήρα και για pc!!!! Θα μπορώ να ποστάρω σε αυτό το θρεντ ξανά ? 4
Agon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 χαχαχαχα οχι δεν σε αφηνουμε! φυγε γρηγορα! στα του παιχνιδιου επαιξα ελαχιστα στο 2100 και λεω να το καψω μηπως και χτυπησω καποια στιγμη πλατ. το χαμηλο dpi και sens κανει δουλειτσα! 1
xaroulisx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τελικά τα fps drops τα είχα λόγο του update των windows....ελεος 1
suffocater Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως, επιπλεον εαν εχεις AMD καρτα ισως να πρεπει να γυρισεις στους 17.7.1. Οσον αφορα την αναμονη, σε φρεσκο account αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα μεχρι που εστρωσε. Μια λυση μεχρι να στρωσει, ειναι να κανεις queue με καποιον, βρισκει πολυ πιο γρηγορα! Εχω amd,αλλα ειμαι σε αυτους τους drivers απο την εποχή που ήταν οι latest,δεν τους πειράζω. Έβαλα 17.11.1 που εκκρεμούσε και βλέπουμε. Πάντως τα specs που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν παίζει να ευθύνονται με το σύστημα της υπογραφής μου. Για τον κόσμο ίδωμεν. Είναι ώρες που βρίσκει, είναι και ώρες που σε λιώνει στο skirmish ΣΚΟΠΙΜΑ σου εγραψε παλιότερους drivers. Οι νεότεροι εχουν προβλημα. Βαλε τους παλιότερους. 1
Edel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μου φαίνεται αδιανόητα δύσκολος ο χειρισμός στο PC, δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα. Μου φαίνεται θα συνδέσω χειριστήριο 2
syban Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μου φαίνεται αδιανόητα δύσκολος ο χειρισμός στο PC, δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα. Μου φαίνεται θα συνδέσω χειριστήριο Αδιανόητος ο χειρισμός με ποντίκι σε fps παιχνίδι ; το διάβασα και αυτό.. 3
xaroulisx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ελα ρε Edel μη μας καταστρεφεις!!! Αλλα καταλαβαινω ετσι εχεις μαθει να παιζεις...δωστου λιγο χρονο και θα δεις οτι με το ποντικι ειναι πολυ καλυτερα..!! 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 το πήρα και για pc!!!! Θα μπορώ να ποστάρω σε αυτό το θρεντ ξανά ? Και πριν μπορουσες να ποσταρεις απλα τωρα μπορεις να κραζεις τους gold maccree για την ιδια εκδοση που παιζουν ολοι 2
Edel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αδιανόητος ο χειρισμός με ποντίκι σε fps παιχνίδι ; το διάβασα και αυτό.. Δε μιλάω για το στόχο, αλλά περισσότερο για τα skills του κάθε τσαρ. Σκέψου,αν έχεις πιάσει dualshock, όλα, fire, secondary fire, skills είναι όλα στο L1-R1-L2-R2. Ξαφνικά τα δάχτυλα πάνε σε άλλο "αντικείμενο τώρα, με εντελώς διαφορετική θέση. με παίδεψε αρκετά. Εννοείται θα του δώσω χρόνο, θέλω πολύ να παίξω με άτομα από εδώ Εννοείται πως υπάρχουν ακουστικά για τρελά πάρτυ 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δε μιλάω για το στόχο, αλλά περισσότερο για τα skills του κάθε τσαρ. Σκέψου,αν έχεις πιάσει dualshock, όλα, fire, secondary fire, skills είναι όλα στο L1-R1-L2-R2. Ξαφνικά τα δάχτυλα πάνε σε άλλο "αντικείμενο τώρα, με εντελώς διαφορετική θέση. με παίδεψε αρκετά. Εννοείται θα του δώσω χρόνο, θέλω πολύ να παίξω με άτομα από εδώ Εννοείται πως υπάρχουν ακουστικά για τρελά πάρτυ Ναι αλλα τωρα με το πληκτρολογιο εχεις προσβαση και στο team(ή all)chat 3
Salahudin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Χελλο ! Οντας μερικοι απο εδω σε εναν μικρο discord server, σκεφτηκαμε να οργανωσουμε μερικα custom competitive scrims κυριως για χαβαλε αλλα και για να βελτιωθουμε. Επιπλεον θα ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε και ισως να παιξουμε μελλοντικα qp ή competitive. Η ιδεα εχει ως εξης: μαζευομαστε 12+ ατομα (ειμαστε ηδη 6-7) και βγαζοντας ενα average team SR, παιζουμε bo5 σε χαρτες που θα αποφασισουμε ολοι μαζι. Για την διευκoλυνση του εγχειρηματος, δημιουργησαμε μια φορμα στην οποια οσοι ενδιαφερονται πραγματικα, μπορουν να συμπληρωσουν το battletag/SR/ημερα που βολευει και τους επιθυμητους χαρτες (εαν υπαρχουν προτιμησεις).Εφοσον υπαρξει επαρκης ανταποκριση, τοτε προχωραμε σε συμφωνια της ημερομηνιας κτλ 7
opterios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να προσθέσω ότι η χρήση μικροφώνου και Discord είναι υποχρεωτική. Επίσης, το mode των matches θα είναι κανονικό competitive mode.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Θα υπάρξει stream / recorded video να δούμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις