Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο DM που έπαιξα σαν Moira μου φάνηκε πολύ βαρετός char. Οκ προφανώς λόγο dm έπαιζα σαν dmg dealer μόνο αλλά δε ξέρω δε μάρεσε. 

Το orb που κάνει bounce τι ακριβώς skill χρειάζεσαι για να ξέρεις πως να το πετάξεις. Θέλω να πω πως γίνεται να στοχέψεις με κάτι που δε ξέρεις πως θα πάει. Όλα είναι στο περίπου με αυτόν τον char.

ε και με τον junk  στο περιπου ειναι :D και οχι μονο!

Δημοσ.

Πρώτον παίζω μία μέρα και σε σημεία που γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από effects έχω τρελό frame drop και δύο φορές μου έχει κρασάρει και δεύτερον, από κόσμο τι γίνεται? 

Βλέπω ότι δεν έχει πολύ κόσμο, αργεί να βρει game και συνήθως οι μισοί την κοπανάνε στη μέση του ματς...

• Like 1
Δημοσ.

Τσάμπα το εικοσάρικο δηλαδή?  :mad:

προφανως και οχι. Μια χαρα κοσμο εχει το παιχνιδι μην τρελαθουμε κιολας. Απο τα λιγα παιχνιδια που η pc εκδοση εχει παραπανω κοσμο απο την αντιστοιχη των κονσολων.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον παίζω μία μέρα και σε σημεία που γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από effects έχω τρελό frame drop και δύο φορές μου έχει κρασάρει και δεύτερον, από κόσμο τι γίνεται? 

Βλέπω ότι δεν έχει πολύ κόσμο, αργεί να βρει game και συνήθως οι μισοί την κοπανάνε στη μέση του ματς...

Μετα το τελευταιο update των windows,μου ειχε κρασαρει κ εμενα 4-5 φορές.

Σημειωτέον,δεν ειχα ποτε ξανα κρασαρισμα και παιζω απο season 1.

Γυρισα μια εκδοση πισω τα windows και όλα κομπλε.

Για τα framedrop μηπως φταινε τα specs του pc σου/settings?

Απο κόσμο,δεν καταλαβαίνω τι εννοεις,αλλα ειναι φίσκα το game,και μαξιμουμ στις πιο dead ωρες ειναι 1-1,5 λεπτό αναμονη,που καθυστερει επειδη προσπαθει να σε βάλει με ισαξιους(τουλ. στα ματια του αλγοριθμου) αντιπάλους.

• Like 3
Δημοσ.
Ο χρήστης Zus είπε:

Μετα το τελευταιο update των windows,μου ειχε κρασαρει κ εμενα 4-5 φορές.

Σημειωτέον,δεν ειχα ποτε ξανα κρασαρισμα και παιζω απο season 1.

Γυρισα μια εκδοση πισω τα windows και όλα κομπλε.

Για τα framedrop μηπως φταινε τα specs του pc σου/settings?

Απο κόσμο,δεν καταλαβαίνω τι εννοεις,αλλα ειναι φίσκα το game,και μαξιμουμ στις πιο dead ωρες ειναι 1-1,5 λεπτό αναμονη,που καθυστερει επειδη προσπαθει να σε βάλει με ισαξιους(τουλ. στα ματια του αλγοριθμου) αντιπάλους.

Αυτο ακριβως, επιπλεον εαν εχεις AMD καρτα ισως να πρεπει να γυρισεις στους 17.7.1.
Οσον αφορα την αναμονη, σε φρεσκο account αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα μεχρι που εστρωσε.
Μια λυση μεχρι να στρωσει, ειναι να κανεις queue με καποιον, βρισκει πολυ πιο γρηγορα!

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα 17.11.1 που εκκρεμούσε και βλέπουμε. Πάντως τα specs που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν παίζει να ευθύνονται με το σύστημα της υπογραφής μου.

Για τον κόσμο ίδωμεν. Είναι ώρες που βρίσκει, είναι και ώρες που σε λιώνει στο skirmish

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...