Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα..

To αντίθετο φοβάμαι...

Δες την παρουσίαση που έκανε ο Κάπλαν στη Blizzcon. Γι αυτό το ανέφερα. Μου το θύμισες. 

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσει το heal της που είναι σαν το όπλο της Mei, καλύτερα να το είχανε όπως είναι το damage της σαν ακτίνα.

κανει massive healing γιαυτο ειναι ετσι. αν ηταν πολλαπλα beams με το original beam animation της Mercy, θα μπερδευε πολυ ειδικα στο spectator mode στα τουρνουα.

υποψιν, οσοι παικτες εχουν δεχτει το beam της, θα συνεχισουν να χηλαρονται για ακομη 4s ενω εχει παψει το beam.

προσωπικα μου αρεσει το playstyle της, την βρισκω πιο διασκεδαστικη με αυτη σε σχεση με τα αλλα supports, αλλα την Mercy δεν προκειται να την αντικαταστησει.

Δημοσ.

20ευρω είναι τόσο τζάμπα που μου έρχεται να πάρω ένα ακόμη να έχω !!

και εγω έτσι το πήρα και επειδη δεν προλαβαινω τρωω decay. Τώρα εκανα derank στο πλατ και ησύχασα 

Δημοσ.

Λίγο DM που έπαιξα σαν Moira μου φάνηκε πολύ βαρετός char. Οκ προφανώς λόγο dm έπαιζα σαν dmg dealer μόνο αλλά δε ξέρω δε μάρεσε. 

Το orb που κάνει bounce τι ακριβώς skill χρειάζεσαι για να ξέρεις πως να το πετάξεις. Θέλω να πω πως γίνεται να στοχέψεις με κάτι που δε ξέρεις πως θα πάει. Όλα είναι στο περίπου με αυτόν τον char.

Δημοσ.

Λίγο DM που έπαιξα σαν Moira μου φάνηκε πολύ βαρετός char. Οκ προφανώς λόγο dm έπαιζα σαν dmg dealer μόνο αλλά δε ξέρω δε μάρεσε. 

Το orb που κάνει bounce τι ακριβώς skill χρειάζεσαι για να ξέρεις πως να το πετάξεις. Θέλω να πω πως γίνεται να στοχέψεις με κάτι που δε ξέρεις πως θα πάει. Όλα είναι στο περίπου με αυτόν τον char.

Τι εννοεις δεν ξερεις που θα παει?

Υπολογιζεις.ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ.

"ITS SIMPLE GEOMETRY" :D

• Like 3
Δημοσ.

Eννοείται  οτι το πρώτο κ μοναδικο error που εχω παθει στο overwatch θα συμβει οταν παιζεις για να υπερβεις το career high σου,g@m0 την τρέλα μου. :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια η Ορισα, χαριτωμενη. 

btw, πετυχα την Sombra στο ...hub.  :ph34r:

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...