Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει σημασια ποσο καλη θα ειναι, δεν υπαρχει χωρος στην αγορα για περισσοτερα animation brands περα των Pixar/Disney/Dreamworks.

εδω η ανεξαρτητη Laika με τοση ποιοτικη, πολυβραβευμενη δουλεια, και με το ζορι βγαζουν κερδος οι ταινιες της.

ειναι και ο λογος που εχουν σχεδον εκλειψει τα ενηλικα animations απο το δυτικο σινεμα.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

δεν εχει σημασια ποσο καλη θα ειναι, δεν υπαρχει χωρος στην αγορα για περισσοτερα animation brands περα των Pixar/Disney/Dreamworks.

εδω η ανεξαρτητη Laika με τοσο ποιοτικη, πολυβραβευμενη δουλεια, και με το ζορι βγαζουν κερδος οι ταινιες της.

ειναι και ο λογος που εχουν σχεδον εκλειψει τα ενηλικα animations απο το δυτικο σινεμα.

εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις, αλλα εγω θα προτιμουσα να εβλεπα το animated warcraft παρα την ταινια οπως εξελιχτηκε, γενικα η εταιρεια εχει απιστευτο material οχι μονο για το overwatch, και θα μπορουσε να κανει παπαδες, δες τα animated της DC, που ειναι απλα επικα, δε ξερω αν μπορει να φτασει τετοιο επιπεδο αλλα θα ηθελα να δω καποια στιγμη  :P

one can only dream 

Δημοσ.

δυστυχως η αποτυχια του WC τερματισε για παντα τα σχεδια της Blizzard να επεκταθει εμπορικα και στα αλλα medium, πλην της λογοτεχνιας οπου υπαρχει απο το 90.

τουλαχιστον θα εχουμε τα cinematic shorts, κατι ειναι και αυτο.

Δημοσ.

λοιπον παιδες σε τι sensitivity παιζετε με το mouse σας και σε τι dpi? εγω τα εχω 800dpi και ingame sens 9 πιστευετε πως ειναι καλα η μηπως να δοκιμαζα καποιο αλλο σετ? γενικα ειμαι σε μετρια φαση με το aim αλλα τη ψαχνω για το καλυτερο, αυτα περιμενω απαντησεις

Δημοσ.

πριν μια βδομαδα επαιζα στα 4000 dpi Και 17-18 sens.... και εφτασα μεχρι 2100...τωρα μαθαινω 800dpi 6-7sens και ωρες ωρες νομιζω πως θα το κατεβαζα και αλλο! δεν ξερω πραγματικα τι συμβαινει... νομιζω ολα θεμα συνηθειας ειναι

Δημοσ.

λοιπον παιδες σε τι sensitivity παιζετε με το mouse σας και σε τι dpi? εγω τα εχω 800dpi και ingame sens 9 πιστευετε πως ειναι καλα η μηπως να δοκιμαζα καποιο αλλο σετ? γενικα ειμαι σε μετρια φαση με το aim αλλα τη ψαχνω για το καλυτερο, αυτα περιμενω απαντησεις

Aν πρέπει να σηκωσεις το ποντικι 3 φορες για να γυρισεις 180 μοιρες,που εκ των πραγματων θα υστερεις σε χρονο αντιδρασης απο τους υπολοιπους,μαλλον ειναι κακό.

Αυτος ειναι ο γενικος κανόνας.

Απο εκει κ πέρα,κάνεις οτι σε βολεύει.

Αλλος κουναει βραχίονα,αλλος καρπό,αλλος έχει χεράκι,αλλος έχει κουπί για χέρι.

Τι περιμένετε δηλ να σας πούνε?

Δημοσ.

edpi ειναι τα dpi επι το σενσ. 800dpi με sens 5 ειναι 4000edpi. Ανάλογα το ποσο σημαντικο είναι το accuracy με τον χαρακτήρα τοσο πιο χαμηλό ειναι συνηθως. Οι καλοί παιχτες ειναι ανάμεσα σε 3.000 και 4.500. Υπάρχουν και εξαιρεσεις βεβαια.

Δημοσ.

M άρεσε υπερβολικα το gameplay της moira.
Kαι υπαρχουν σημεία σε kαθε map που μπορει να κανει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ dmg(ή heal).
Κ μ αρέσει το concept της.
Γενικα,im hyped af,την επαιζα κανα 2ωρο χθες και δε μου εφτασε.(no pun intended)

• Like 2
Δημοσ.

δεν μΟυ αρεσε γιατι μου κανει  κατι μεταξυ symm+mercy+hanzo  αλλα σιγουρα θα χρησιμοποιηθει πολυ .

ειδικα σε περιορισμενους χωρους... θα κανει παρτυ!

Δημοσ.

M άρεσε υπερβολικα το gameplay της moira.

Kαι υπαρχουν σημεία σε kαθε map που μπορει να κανει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ dmg(ή heal).

Κ μ αρέσει το concept της.

Γενικα,im hyped af,την επαιζα κανα 2ωρο χθες και δε μου εφτασε.(no pun intended)

Her name is spelled "O.P.A.F". 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...