alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Περιμενε κανα δύο εβδομάδες κάνε λίγο training stage και παίζε hitscans (soldier και McRee) πχ εκεί θα δεις την μεγαλύτερη διαφορά. Μετά θα σου πάρει κάνα δυο μήνες αλλά στο τέλος.. καμία σχέση. Θα δεις θα αποκτήσεις μια σύνδεση επιφάνειας οθόνης και mouse pad που δεν μπορείς να την καταλάβεις τώρα. Κάθε σημείο της οθόνης θα έχει συντεταγμένες στο mouse pad, είναι δύσκολο να το εξηγήσω θα το δεις μόνος Για το mouse pad δεν έχω λόγια νομίζω είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί δεν το είπα τυχαία. Είναι αδύνατον να μην σου αρέσει. Κάνε calibrate το ποντίκι όμως αν έχει Lazer πολύ πιθανό να χρειαστεί calibration ειδικά αν το προηγούμενο ήταν hard surface.
Agon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 μαλακό ύφασμα ηταν άρα δεν θα έχω κάτι τέτοιο μάλλον. Έχουμε κάνα βίντεο οδηγό για το πώς παίζουν και στήνουν χέρι αγκώνα κτλ ;
KilliK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hcuCrGqEFhk&gl=CA
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 μαλακό ύφασμα ηταν άρα δεν θα έχω κάτι τέτοιο μάλλον. Έχουμε κάνα βίντεο οδηγό για το πώς παίζουν και στήνουν χέρι αγκώνα κτλ ; Θες οδηγο και για το πως θα κατσεις στην καρεκλα και πως θα κοιτας την οθονη μηπως? Δεν ειναι fixed αυτα ειναι οπως βολευει τον καθενα, το θεμα ειναι να εισαι εσυ ανετα, αμα ειναι να παθεις carpal tunnel για το ow κλαφτα.. Οσο για το sensitivity υπαρχει ενα range που θεωρειται φυσιολογικο ναι αλλα ειναι παλι προσωπικη επιλογη, καποιος με καλα αντανακλαστικα, dexterity και καλο hand eye coordination μπορει να παιξει high sens με επιτυχια, καποιος αλλος οχι και θελει low sens. Ολα αυτα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και δεν εχουν τοση σημασια στο ow ετσι και αλλιως, τα hitboxes που εχει, τα mechanics και το aim που ζηταει ειναι μηδαμινο σε σχεση με αλλα fps. Βασικα και στο csgo το οποιο ειναι το παιχνιδι που ζηταει γενικα το χαμηλοτερο sensitivity υπαρχει pro που παιζει με 12.8cm/360 οποτε τα 30-45 κτλπ ειναι απλα ενας μπουσουλας αν δεν εχεις ιδεα τι να βαλεις να δοκιμασεις. http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/Woxic Και 1v1 με τον καλυτερο παιχτη αυτη τη στιγμη στο csgo για να μη νομιζετε οτι ειναι ενας random χωρις aim Εγω προσωπικα παιζω ~60cm/360 εδω και 2 χρονια σε ολα τα παιχνιδια (ακομα και destiny και υποφερω στα 180 ) αλλα το εχω συνηθισει και δεν αλλαζω πλεον. 1
KilliK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 αυτο με την συνηθεια παιζει μεγαλο ρολο, πραγματι. παραδειγμα, ενας φιλος μου που ηταν κονσολας ολα αυτα τα χρονια, παιζει το OW στο PC με gamepad γιατι δεν μπορει με mouse. Site: Congratulations from the Overwatch Team θα ελυνε πολλα προβληματα στο comp, αλλα δεν προκειται να το κανουν
Salahudin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 24h ban σε GM torb για one-tricking Πολυ ωραιο αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε τι γινεται με τα ρεπορτς που στελνουμε. 2
suffocater Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πολυ ωραιο αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε τι γινεται με τα ρεπορτς που στελνουμε. 1
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει το αυτοματο ban, που μοιραζει 24+ ωρα μετα απο εναν αριθμο reports αλλα υπαρχει πολυς δρομος ακομα για σοβαρο ban system. Το παραπανω ban εγινε αυτοματα.
panoskir Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για μένα το παιχνίδι πλέον είναι unplayable "Your Rendering Device has been Lost"
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τα εχουμε πει λιγο πιο πισω περι AMD drivers.
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 μακαρι να κανουν μια animated ταινιουλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις