Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και επειδή φαίνεται να έχεις "επιλεκτική και στοχευμένη μνήμη" ας θυμίσουμε στο ακροατήριο, ότι τότε στις πολλές σελίδες για τις οθόνες που γράφατε είχαν διαμαρτυρηθεί κι άλλα μέλη ότι ξεφύγατε, τα οποία δεν έχουν το θράσος να παίζουν στο ελεινό και τρισάθλιο ps4. Δε βλέπω εκεί να κάνεις όμως τις υποδείξεις σου.

Εγω παντως θεωρω  χρήσιμα τα post για gear/setup/optimization αφου βρισκόμαστε στο pc section του forum μιας και ειναι μεγαλο μερος του παιχνιδιου σε αντιθεση με την κονσόλα που ολα ειναι fixed, δεν υποτιμησε κανεις το ps4. Ενταξει μπορει να κουραζει μερικους αλλα δεν εχουμε και κανενα dedicated topic για αυτα, και εμενα με κουραζουν τα copypasta απο reddit για τους voice actors που μπαίνουν συνεχεια αλλα δεν το κανω και τοσο θεμα απλα τα αγνοώ.

my2c..

• Like 4
Δημοσ.

σε αντιθεση με την κονσόλα που ολα ειναι fixed

καλα και στις κονσολες υπαρχουν καποιες επιλογες

(ειδικα τωρα με το Xbox one x που υποστηριζει και Freesync και 1440p monitors),γιατι υπαρχουν και εκει ακριβοτερα controllers οπως πχ

https://www.skroutz.gr/s/10524354/Razer-Raiju.html

https://www.skroutz.gr/s/12827453/Nacon-Revolution-Pro-Controller-V2.html

https://www.skroutz.gr/s/7028132/Microsoft-Xbox-One-Elite-Wireless-Controller.html?from=catspan&keyphrase=xbox+one+elite

οπως επισης και τηλεορασεις με καλυτερο Input lag αλλα οπως καταλαβες κανεις δεν ασχολειται με αυτα,τουλαχιστον στην Ελλαδα :P

Δημοσ.

Ελαχιστες σε σχεση με το pc gaming, μια καλη tv η pc monitor γιατι οχι θες προς το παρον για να παιξεις σε ps4/xbox, δεν βλεπω πως τα controllers μπορουν να βοηθησουν περα του πως σου καθονται στο χερι.

Τωρα με το xbox x δεν ξερω δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τις εξελιξεις στις κονσολες.

Δημοσ.

δεν βλεπω πως τα controllers μπορουν να βοηθησουν περα του πως σου καθονται στο χερι.

προφανως και με τα προγραμματιζομενα κουμπια που εχουν οπως μπορεις να δεις και στις φωτογραφιες :P

Δημοσ.

καλως η κακως καποιοι απο εμας δεν εχουμε τη δυνατοτητα να εχουμε pc η την εχουμε και το αποφευγουμε, προσωπικα λογω δουλειας εχω αλλαξει λειτουργικο (arch linux) εδω και αρκετα χρονια, σιγουρα ειναι καλυτερη η εμπειρια σε pc αλλα εχω κουραστει να ακουω οτι ειμαστε κατωτερο species εμεις στις κονσολες, το απεδειξε μια φορα ο tanky και τους ξεφτιλισε

χαρειτε τα games ανεξαρτητου πλατφορμας, και fulgore γραφουμε στο pc section γτ ειναι και πιο ενεργο και καποιοι θελουν και συμβουλες, δηλαδη να ρωταμε αν μπορουμε να γραψουμε σε pc section επειδη δεν εχουμε pc?

• Like 2
Δημοσ.

καλως η κακως καποιοι απο εμας δεν εχουμε τη δυνατοτητα να εχουμε pc η την εχουμε και το αποφευγουμε, προσωπικα λογω δουλειας εχω αλλαξει λειτουργικο (arch linux) εδω και αρκετα χρονια, σιγουρα ειναι καλυτερη η εμπειρια σε pc αλλα εχω κουραστει να ακουω οτι ειμαστε κατωτερο species εμεις στις κονσολες, το απεδειξε μια φορα ο tanky και τους ξεφτιλισε

χαρειτε τα games ανεξαρτητου πλατφορμας, και fulgore γραφουμε στο pc section γτ ειναι και πιο ενεργο και καποιοι θελουν και συμβουλες, δηλαδη να ρωταμε αν μπορουμε να γραψουμε σε pc section επειδη δεν εχουμε pc?

who?? :P

Δημοσ.

fulgore γραφουμε στο pc section γτ ειναι και πιο ενεργο και καποιοι θελουν και συμβουλες, δηλαδη να ρωταμε αν μπορουμε να γραψουμε σε pc section επειδη δεν εχουμε pc?

οχι αγαπητε δεν ειπα αυτο το πραγμα.

Αυτο που τονιζω συνεχεια λεγοντας οτι εδω ειναι το pc section του παιχνιδιου ειναι να εχετε στο μυαλο οτι οι περισσοτεροι στο παρον θεμα ειναι σε αλλη πλατφορμα που παιζουν,αρα οταν γραφονται σχολια του τυπου''ολοι οι maccree του gold ειναι αχρηστοι'' οπως καταλαβαινεις αν ο αλλος δεν γνωριζει οτι αναφερεσαι συγκεκριμενα στις κονσολες,θα δημιουργηθουν μπερδεματα.

Δεν ειπα σε κανενα οτι κακως παιζει το Overwatch σε κονσολα.

εχω κουραστει να ακουω οτι ειμαστε κατωτερο species εμεις στις κονσολες

αυτα περι κατωτερων species που γραφεις προφανως και ειναι χαζομαρες αν οντως τα εγραψε καποιος(συγκεκριμενα τετοιες κουβεντες ομως).

Δημοσ.

τελος παντων κακως "μαλωνουμε", ξεκοληστε 

adhd δες το βιντεακι που ανεβασα 2 σελιδες πριν

Το ειδα και δεν καταλαβα κατι, ενας lucio main πηγε σε pc και τι εγινε? Τι αποδεικνύει αυτο και ποιους "ξεφτίλισε" ακριβώς?? :P

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι χαζομάρα η εκδοση για ps4 ουτε να μη γραφετε εσεις που παιζετε σε κονσολα ισα ισα, απλα ειπα οτι καποιες τεχνικες συζητησεις στο pc section αναγκαστικά και πρεπει θα γίνονται διοτι υπαρχει μεγαλη διακυμανση σε hw/settings/optimizations κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

pc master race  :-D

σοβαρευτείτε τώρα και πειτε μου οτι κάνατε μεγαλύτερο derank απο μένα που δεν μπορω να σταυρωσω νίκη. παιζω στον αλτ και ειμαι 2960  :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Το ειδα και δεν καταλαβα κατι, ενας lucio main πηγε σε pc και τι εγινε? Τι αποδεικνύει αυτο και ποιους "ξεφτίλισε" ακριβώς?? :P

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι χαζομάρα η εκδοση για ps4 ουτε να μη γραφετε εσεις που παιζετε σε κονσολα ισα ισα, απλα ειπα οτι καποιες τεχνικες συζητησεις στο pc section αναγκαστικά και πρεπει θα γίνονται διοτι υπαρχει μεγαλη διακυμανση σε hw/settings/optimizations κτλπ.

βασικα τον κραζανε γτ επαιζε σε xbox (no aim) και γυρισε για πλακα σε pc και ηταν top2 για πολυ καιρο μεχρι που το παρατησε, ξεφτιλισε αυτους που μπαιναν στο καναλι του και τον κραζανε χωρις λογο 

δεν ειχα ποτε προβλημα με συζητησεις περι hardware, δεν νομιζω καποιος να χαλιεται για αυτες, εμενα παντως εννοειται δε με ενοχλουνε   :P (στο ταπεινο μου macbook pro ακομα χρησιμοποιω τα razer kraken 7.1 + razer mamba)

Δημοσ.

βασικα τον κραζανε γτ επαιζε σε xbox (no aim) και γυρισε για πλακα σε pc και ηταν top2 για πολυ καιρο μεχρι που το παρατησε, ξεφτιλισε αυτους που μπαιναν στο καναλι του και τον κραζανε χωρις λογο 

δεν ειχα ποτε προβλημα με συζητησεις περι hardware, δεν νομιζω καποιος να χαλιεται για αυτες, εμενα παντως εννοειται δε με ενοχλουνε   :P (στο ταπεινο μου macbook pro ακομα χρησιμοποιω τα razer kraken 7.1 + razer mamba)

Καλα στα yt καναλια παντα κραζουν για το οτιδηποτε δεν ειναι κατι αυτο, αν ξερει το παιχνιδι καλα δεν βλεπω το λογο να μην ειναι top και σε pc αν νιωθει στα games γενικα, εκτος και αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα με το setup του (παιζει σε κανα laptop με 20fps και mouse με μπιλια ξερω γω.. :P) το γεγονος οτι ειναι youtuber δειχνει οτι μαλλον θα εχει πολυ καλο gear αρα δεν ισχυει αυτο. Οποτε δεν υπαρχει καποιο limiting factor, προκειται για το ιδιο game το οποιο δεν ειναι mechanics/aim heavy ετσι και αλλιως.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...