Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, τη παλεύεις?

κριτικάρω eενώ παίζω Μέρσυ λέει.

Έχεις παίξει ποτέ Overwatch competitive? Που όλοι στα Picks παίρνουν DPS και junkrat? Που άμα δε πάρω Μέρσυ το 80% των παιχνιδιών θα ήταν χωρίς χιλ? Που ζεις? Και γω δε θέλω να πάιζω Μέρσυ συνέχεια, την έχω αηδιάσει. Αλλά κοιτάω την ΟΜΑΔΑ. Και φυσικά θα κριτικάρω όσο βλέπω αυτή τη κατάσταση. Ειδικά τα άχρηστα DPS που δε συγκινούνται να πάρουν κάτι πιο παραγωγικό και να βοηθάνε. 

Μάλλον δεν έχεις παίξει overwatch και λες αρλούμπες.

και για το νάνο, που είπα είναι άχρηστος, κατάλαβες το νόημα του ποστ? ότι για ακόμα μια φορά με ακύρωσε το ίδιο το παιχνίδι και με έκανε να δω καινούριο πράγμα?

Διαβάζεις προσεκτικά τι γράφεται ή απλά ερίζεις ? 

• Like 1
Δημοσ.

Επισης ρωτησες γιατι εχω κολλημα με τα περι pc.Δες τι ειχε αναφερει πιο πισω ο edel :)

EEEEE, έλεος με τις οθόνες. πείτε κουτσομπολιά. Βαρετά είναι αυτά που γράφετε :( :(

Το αν πειραζει πολλους ή οχι δεν εχει να λεει γιατι η συμμετοχη στο θεμα ειναι πεσμενη ουτως ή αλλως μετα το τελος του event οπως βλεπουμε(και μεχρι να βγει και ο νεος ηρωας/map).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@Εdel αγνοησε τον Fulgore. εδω ειχε προβλημα γιατι ποσταρουμε βιντεος απο τους voice actors η τα fan made animations.
εσυ συνεχισε να μας διηγεισαι  τις εμπειριες σου στο PS4, εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον.

Νικήσαμε πανηγυρικά. Άλλαζε συνέχεια θέση στο τουρετ και θέριζε κόσμο. Ανάθεμα και αν τον σκότωσαν ποτέ. Μετά από κάθε ντου που κάνανε οι άλλοι και πεθαίνανε ο νανος μας ήταν σε άλλη θέση και συνεχώς παρενοχλούσε. 

μα ετσι πρεπει να παιζεις τον torb. oπως και τον bastion. τους αλλαζεις θεση σε καθε επιθεση, ωστε να μην ξερει ο αντιπαλος που εισαι καθε φορα.

Επισης να σου θυμισω οτι στις κονσολες συγκεκριμενα ηταν που επεσε και ενα nerf στον tobjorn συγκεκριμενα επειδη ηταν broken

το αναιρεσανε το νερφ πριν λιγο καιρο.
Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
Έχεις παίξει ποτέ Overwatch competitive?

Απο season 1 εχω παιξει.Παρα πολυ competitive δεν παιζω για να μην με πιασουν τα ψυχολογικα μου αλλα που και που παιζω ναι.

Που όλοι στα Picks παίρνουν DPS και junkrat?

Με ατομα απο gold και platinum που παιζω εγω στην pc εκδοση πλεον οχι δεν συμβαινει αυτο.

junkrat ναι ειναι δημοφιλης πλεον και τον βλεπω συχνα.

Και γω δε θέλω να πάιζω Μέρσυ συνέχεια, την έχω αηδιάσει. Αλλά κοιτάω την ΟΜΑΔΑ.

αλλοι healer/support δεν υπαρχουν?Τα καταργησαν ολα ή λεει καπου οτι μονο 1 mercy πρεπει να υπαρχει στην ομαδα?

οχι δεν εχω παιξει ποτε overwatch,τωρα πριν 2 μερες ξεκινησα να παιζω.Ευχαριστω που μου το επιβεβαιωσες :)

Ειδικά τα άχρηστα DPS που δε συγκινούνται να πάρουν κάτι πιο παραγωγικό και να βοηθάνε.

ειπαμε μια ζωη τα dps που ειναι στην ομαδα μας ειναι παντα οι αχρηστοι(και συνεχεια φταινε αυτοι περισσοτεροι απο μας τους ιδιους),και παντα η αντιπαλη ομαδα εχει τα dps που νιωθουν.

Οσο για το ποιος την παλευει ή οχι δεν ξερω,αλλος εγραψε πιο πισω πριν βδομαδες οτι με το overwatch εχει αποκτησει τεραστια νευρα,του εχει χαλασει το ωραριο του υπνου και πιθανως να επαιξε(μικρο ή μεγαλο ρολο)μεχρι και στο οτι χωρησε με την κοπελα του.

Αλλα ναι εγω εχω το προβλημα εχεις δικιο :)

Δημοσ.

Επισης ρωτησες γιατι εχω κολλημα με τα περι pc.Δες τι ειχε αναφερει πιο πισω ο edel :)

Το αν πειραζει πολλους ή οχι δεν εχει να λεει γιατι η συμμετοχη στο θεμα ειναι πεσμενη ουτως ή αλλως μετα το τελος του event οπως βλεπουμε(και μεχρι να βγει και ο νεος ηρωας/map).

Και επειδή φαίνεται να έχεις "επιλεκτική και στοχευμένη μνήμη" ας θυμίσουμε στο ακροατήριο, ότι τότε στις πολλές σελίδες για τις οθόνες που γράφατε είχαν διαμαρτυρηθεί κι άλλα μέλη ότι ξεφύγατε, τα οποία δεν έχουν το θράσος να παίζουν στο ελεινό και τρισάθλιο ps4. Δε βλέπω εκεί να κάνεις όμως τις υποδείξεις σου.

• Like 1
Δημοσ.

εδω ειχε προβλημα γιατι ποσταρουμε βιντεος απο τους voice actors η τα fan made animations.

εσυ συνεχισε να μας διηγεισαι  τις εμπειριες σου στο PS4, εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον.

εξεφρασα μια παρατηρηση/προβληματισμο που ειχα στο οτι τετοια video που ανεβαιναν δεν εβλεπα γινοταν καποια σχολια απο τα ατομα που συμμετειχαν στις αρχες,αρα υπεθεσα οτι μαλλον δεν ενδιαφερουν τους περισσοτερους για να μην μπαινουν στον κοσμο να τα σχολιασουν(γιατι ξερω γω forum ειμαστε που υποτιθεται αυτος ειναι και ο σκοπος).

Αυτο τωρα μεταφραζεται στο οτι ο fulgore εχει προβλημα.Μαλιστα...

τα οποία δεν έχουν το θράσος να παίζουν στο ελεινό και τρισάθλιο ps4. Δε βλέπω εκεί να κάνεις όμως τις υποδείξεις σου.

γνωριζεις αν ολοι απο οσους συμμετεχουν στο παρον θεμα εχουν ps4 μαζι με το pc και το γραφεις αυτο?

Επισης για ποιο λογο οταν καποιος εχει την δυνατοτητα να προτιμησει να παιξει την κατωτερη εκδοση ενος παιχνιδιου?

Δημοσ.

εξεφρασα μια παρατηρηση/προβληματισμο που ειχα στο οτι τετοια video που ανεβαιναν δεν εβλεπα γινοταν καποια σχολια απο τα ατομα που συμμετειχαν στις αρχες,αρα υπεθεσα οτι μαλλον δεν ενδιαφερουν τους περισσοτερους για να μην μπαινουν στον κοσμο να τα σχολιασουν(γιατι ξερω γω forum ειμαστε που υποτιθεται αυτος ειναι και ο σκοπος).

Ενώ τώρα που σχολιάζουμε για το παιχνίδι και λέμε σκηνικά πάλι κάνουμε λάθος

ΠΑΡΑΝΟΙΑ

για τις αναφορές σου για τα προσωπικά θα τις αφήσω ασχολίαστες γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα εντελώς...

Δημοσ.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Ειπαμε εγω δεν εχω το Overwatch και γραφω αρλουμπες.

για τα προσωπικά θα τις αφήσω ασχολίαστες

κανε οτι νομιζεις ,αλλα εγω απλα μετεφερα δικα σου λογια που γραφτηκαν στις τελευταιες σελιδες.

Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ενώ θέλω να παίζω Genji αναγκάζομαι κάθε φορά να παίρνω Rein και Zen.

Το θέμα όμως δεν είναι οτι με αναγκάζουν οι άλλοι να τους διαλέξω, απλά βλέπω ότι αν δεν πάρω εγώ tank δεν παίρνει κανένας άλλος και λυπάμαι να πετάξω το παιχνίδι έτσι αυτοαναγκάζομαι να πάρω Rein.

Απο την άλλη βέβαια μου αρέσουν και οι ήρωες με υψηλό health pool οπως ο Rein γιατί αν ξεσπάσει μάχη στο point τους σκίζω όλους με το σφυρί, αν νιώθει και ο healer μας.

Με τον Zen πάλι σε κάθε fight ξεπαστρέβω και απο έναν εχθρό με right click και το discord σκίζει τους αντιπάλους οπότε έχουμε πλεονέκτημα. Την άλλη φορά μου έλεγε ένας εχθρός που στο επόμενο παιχνίδι ηταν στην ομάδα μας ότι τους είχα διαλύσει με τα headshots μου.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, ενώ θέλω να παίζω Genji αναγκάζομαι κάθε φορά να παίρνω Rein και Zen.

Το θέμα όμως δεν είναι οτι με αναγκάζουν οι άλλοι να τους διαλέξω, απλά βλέπω ότι αν δεν πάρω εγώ tank δεν παίρνει κανένας άλλος και λυπάμαι να πετάξω το παιχνίδι έτσι αυτοαναγκάζομαι να πάρω Rein.

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ και είναι ο λόγος που έχω παίξει τόσο πολύ Mercy..γιατί έτσι όπως είναι η Mercy παίζει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού αν είναι σε καλά χέρια. 

Το έχω ξαναπεί ότι στο 80% των παιχνιδιών δεν διαλέγει σχεδόν κανένας Mercy οπότε την διαλέγω εγώ αφού έχουν διαλέξει όλοι.

Σχεδόν πάντα προσπαθώ να κάνω fill στην επιλογή και σχεδόν πάντα μένει να διαλέξω Mercy ή κάποιο τανκ.

Δεν με ενοχλεί όποιον ήρωα και να πάρω το απολαμβάνω.

Στο θέμα του Edel και από gameboy να έπαιζε η άποψη μου είναι ότι έχει κάθε δικαίωμα να λέει την γνώμη του ΚΑΙ σε αυτό το θέμα του OW. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι καινουργιο αυτο και συμβαινει σε ολα τα παρομοια παιχνιδια(ειδικα moba αλλα και στα mmorpg)τα tanks και οι healers να μην τα προτιμαει ο κοσμος σε σχεση με τα dps.

• Like 1
Δημοσ.

καλο counter για την Tracer ποιος ειναι;

σιγουρα ο maccree που πρεπει να την εχει 1shot αν την πετυχει headshot απο το stun της grenade.

Δε πας να έχεις το καλύτερο gaming gear αν δεν το έχεις το skill...

Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο,αλλα οπως και να το κανουμε το καλυτερο set up δινει εμφανες πλεονεκτημα σε competitive παιχνιδια(αν και το Overwatch δεν ειναι το πιο competitive της αγορας).

Τελος με βαση το παραπανω να σημειωσω μονο οτι καλο ειναι να υπαρχει και λιγος σεβασμος σε ατομα που συμμετεχουν σε καποιο θεμα πολυ πριν εμας και να μην γραφονται σχολια οπως το παραπανω, ακομα και αν διαφωνουμε με αυτους(που λογικο και αναμενομενο ειναι να συμβει σε forum).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...