basilis_k6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ναι ρε συ 4000dpi st logitech g402 kai 17ingame και στα windows?
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ για κάμποσο καιρό έπαιζα με 2800 dpi/15 sens βέβαια 4000 είναι υπερβολικό. Τώρα παίζω με 800 dpi/3 sens.
joemod Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Kai dyo αν έχεις Parental Controls. Βάζεις περιορισμό στη διάρκεια και στις ώρες που παίζεις. Μπορείς βέβαια να το αναιρέσεις ανά πάσα στιγμή, στην περίπτωσή μου όμως το σκεφτόμουν και κάθε φορά το κράταγα.
Edel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Parental Controls. Βάζεις περιορισμό στη διάρκεια και στις ώρες που παίζεις. Μπορείς βέβαια να το αναιρέσεις ανά πάσα στιγμή, στην περίπτωσή μου όμως το σκεφτόμουν και κάθε φορά το κράταγα. Αυτό προσπαθώ να κάνω και γω, κάποιες φορές το κρατάω, κάποιες όχι. Λοιπόν χτεσινή ιστορία, περί χαρακτήρων και throwers. Ξεκινάμε maps control Nepal. 27++ το sr της ομάδας μου, κάπου εκεί και οι άλλοι. mercy(εγώ), lucio, Genji, Ηοg, Mei, Torbjorn. Με πιάνει ταχυκαρδία και εκνευρισμός. Ειδικά με το νάνο. Τον θεωρώ παντελώς άχρηστο σε οτιδήποτε εκτός άμυνας. Νικήσαμε πανηγυρικά. Άλλαζε συνέχεια θέση στο τουρετ και θέριζε κόσμο. Ανάθεμα και αν τον σκότωσαν ποτέ. Μετά από κάθε ντου που κάνανε οι άλλοι και πεθαίνανε ο νανος μας ήταν σε άλλη θέση και συνεχώς παρενοχλούσε. Πάλι το ίδιο ηθικό δίδαγμα. Ο κάθε χαρακτήρας είναι δύναμη και για κάθε είδος παιχνιδιού, αρκεί να ναι στα σωστά χέρια. 2
Agon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση . γιατι ενιωθα χθες μια ζαλουρα ενω επαιζα ? (ηταν και ο λογος που αρχισα να αναφερω το θεμα του dpi κτλ) να ηταν το ξενυχτι και οτι δεν πινω αρκετο νερο τελευταια ? εχω διαβασει διαφορα γι αυτο ρωταω!
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ειδικά με το νάνο. Τον θεωρώ παντελώς άχρηστο σε οτιδήποτε εκτός άμυνας. Ο νανος απο μονος του dmg δεν κανει?armor packs δεν δινει στην ομαδα?Χωρις να υπολογιζουμε το turret φυσικα Δεν εχει παραπανω ζωη λογω και της ulti? Η mei ειναι 3φορες πιο αχρηστη(ειδικα σε αυτα τα elo)αν δεν εχει ulti. Επισης να σου θυμισω οτι στις κονσολες συγκεκριμενα ηταν που επεσε και ενα nerf στον tobjorn συγκεκριμενα επειδη ηταν broken https://kotaku.com/overwatch-s-torbjorn-is-getting-a-nerf-on-consoles-1782617429 Console players are generally less accurate than PC players, who are aided by the precision of mouse and keyboard controls. Βεβαια ηταν και εποχες που δεν υπηρχε οριο στο ποσους ιδιους ηρωες επαιρνες,αρα ακομα χειροτερα. Και η ιδια η εταιρεια ειχε παραδεχτει(αυτο που βεβαια ξερουμε)οτι cross platform μεταξυ κονσολων και pc δεν γινεται (κυριως λογω του ranked φανταζομαι)για τον ιδιο λογο. https://www.gamespot.com/articles/no-cross-platform-play-for-overwatch-in-part-becau/1100-6432073/ ''From a gameplay standpoint, mouse and keyboard has a little bit of an advantage in terms of being able to spin really quickly'' Γραφτηκε πιο πισω οτι οι maccree στο gold ειναι αχρηστοι. Εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα να παιξεις με maccree και να κουβαλησεις παιχνιδια?Βλεπω οτι εχεις την κακια συνηθεια σαν mercy να καθεσαι αρκετες φορες και κριτικαρεις αλλους χαρακτηρες που παιζουν καποιοι που δεν ειναι οτι το καλυτερο. Αλλο το να πεις οτι''ενας συμπαικτης μου εχτες με maccree δεν εκανε ουτε μια ulti''και αλλο οτι''ολοι οι maccree στο gold ειναι αμπαλοι''. Χαλαρωσε λιγο στο Platinum εισαι,οχι στο grandmaster.
Edel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν, ώρες ώρες γίνεσαι εριστικός και δε καταλαβαίνω αν το κάνεις επίτηδες η αν είναι έτσι το στυλ σου. Φυσικά και θα κριτικάρω όταν με το που ξεκινήσει το game βλέπω 4 άτομα στο πρώτο δευτερόλεπτο να παίρνουν dps. Τι να χαλαρώσω? Διαφημίστηκα κάπου ως ο υπερπαιχταράς; Αφού ανατρέχεις σε παλαιότερα ποστ, δες που εγώ ο ίδιος έχω κάνει άσχημη κριτική για τον εαυτό μου παίζοντας reapper τις πρώτες φορές ως platinum. Και ναι όταν βλέπω παίχτες που δε ξέρουν πότε και πως να κάνουν την ulti τους τι να λέω? Μπράβο, ωραίο παιχνίδι ? Όχι δεν έχω δοκιμάσει να κουβαλήσω με Μακρι γιατί μου είναι δύσκολος χαρακτήρας. Και γι αυτό ακριβώς το λόγο δε τον διαλέγω, γιατί θα μαι άχρηστος στην ομάδα. Θα προσαρμοστώ για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Άρα όσο βλέπω wannabe φονιάδες να μη κάνουν τίποτα θα κράξω, το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό και έχει εξέλιξη. Περί νάνου, αν ρωτήσουμε τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες σε αυτό το θρεντ πως θ αντιδρούσαν αν τον έβλεπαν σαν επιλογή σε map control, οι περισσότεροι thrower θα τον θεωρούσαν. Και τα εύσημα του απένειμα, ότι έπαιξε πολύ καλά. Και επίσης, ναι πάιζω στο ρημαδόps4, τι είναι τέλος πάντως αυτό το σκάλωμα που έχεις φάει και προσπαθείς συνέχεια να το μειώσεις? Δε θέλω ούτε να συγκριθώ με τα παιδιά εδώ, ούτε τίποτα. Απλά γουστάρω να γράφω τις ιστορίες και τις απόψεις για το παιχνίδι που έχουμε παθιαστεί και έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Δηλαδή έλεος με αυτό το πράγμα 4
PunishedSnake Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ας γράψει και όποιος άλλος θέλει και κανονίζουμε. να είμαστε τουλάχιστον 6 για κάνα 3v3 μέχρι να μαζευτούμε και άλλοι γιατι μέχρι τους 12 που θέλουμε για comp μας βλέπω τα χριστούγεννα. Υπολόγιζε και μένα , ακούγεται ωραία ιδέα.
najinblue3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 και εγω απορω γιατι φαγωνεται με το ps4, ισα ισα που ειναι και πολυ δυσκολοτερο να παιξεις με το controller, δε ξερω γιατι τρελαινεται τοσο πολυ https://www.youtube.com/watch?time_continue=291&v=VcA3cCQfe3s αφιερωμενο φιλε fulgore, σαν να εγραφες εσυ 2
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και επίσης, ναι πάιζω στο ρημαδόps4, τι είναι τέλος πάντως αυτό το σκάλωμα που έχεις φάει και προσπαθείς συνέχεια να το μειώσεις? Δε θέλω ούτε να συγκριθώ με τα παιδιά εδώ, ούτε τίποτα. Το παρον θεμα αφορα την pc εκδοση του παιχνιδιου ναι ή οχι? Αναφερεις τι περνας στην εκδοση του ps4 που οπως καταλαβαινεις δεν ενδιαφερει απολυτως κανενα γιατι δεν μπορεις καν να παιξει μαζι με καποιον απο μας επειδη δεν υπαρχει cross platform δυνατοτητα. Επισης δεν εχεις δοκιμασει να κουβαλησεις με maccree αλλα μια χαρα κριτικη κανεις για τους αλλους,ενω γνωριζεις οτι δεν ειναι ευκολος χαρακτηρας(ειδικα οταν παιζεις σε κονσολα).
najinblue3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 δε νομιζω καποιος να χαλιεται εδω μεσα που ο edel και εγω παιζουμε σε κονσολα, παιζει να σαι ο μοναδικος, το παιχνιδι ειναι το ιδιο ο χειρισμος αλλαζει και στο φιναλε δεν λεει και τιποτα τρελο, απλα μας λεει τις εμπειριες του απ το παιχνιδι 4
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ναι πολυ ωραιες εμπειριες. Παιζω mercy και ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι Ο torbjorn ειναι αχρηστος σε map περαν του defense,οι maccree στο gold δεν νιωθουν.Πολυ ωραια αποψη
najinblue3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ναι πολυ ωραιες εμπειριες. Παιζω mercy και ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι Ο torbjorn ειναι αχρηστος σε map περαν του defense,οι maccree στο gold δεν νιωθουν.Πολυ ωραια αποψη σε αυτο θα συμφωνησω, να κριτικαρεις αλλους οταν παιζεις δηλαδη mercy ειναι λιγο , αλλα δε μπορω να καταλαβω γτ τρελενεσαι με το ps4, ποτε δεν ειπε οτι ειναι καλυτερος απο τον μεσο pc gamer που ειναι στο ιδιο rank ( ισως και να ειναι ), ουτε συγκρινε ποτε με το pc να πω την αληθεια το παιχνιδι στην κονσολα παρα τα προβληματα aim + op characters (pharah) ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο, απλα η blizz το εχει κλασει στο ελεος του θεου, δεν ασχολειται με το console community που ειναι και αρκετα μεγαλο, απο το release η anna ειναι ο χειροτερος χαρακτηρας και ποσα suggestions εκανε το community η blizz περα βρεχει ( ειναι εντελως unplayable σε σημειο αηδιας)
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 γτ τρελενεσαι με το ps4 1)οπως ειπα γιατι υπαρχει αντιστοιχο θεμα για την εκδοση του ps4 2)γιατι ειναι τεραστιες οι διαφορες οπως εχουμε ξαναγραψει μεταξυ της ps4 εκδοσης και του pc,κατι που φυσικα εχει επιπτωσεις περαν απο μας τους ιδιους και στους αντιπαλους και συμπαικτες της ομαδας μας. Αλλιως ειναι να εχεις αντιπαλο ή συμπαικτη που παιζει με απλο microsoft ποντικι,σε απλο 60hz monitor και με 120ping και αλλιως ειναι να εχεις αντιπαλο ή συμπαικτη που να παιζει σε καποιο ποντικι με καλο σενσορα,144+hz monitor και 25ping. Και προφανως αυτα δεν ενδιαφερουν οποιον παιζει σε κονσολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις