white20dark Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Aπο πλευρας επιπλεον πραγματων αυτη συμφερει περισσοτερο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BGL2W9S/ref=s9_simh_gw_g63_i1_r?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=EE4DMFT1J02MJYC4PAFX&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=867551827&pf_rd_i=desktop Βασικα τωρα που το ανεφερα μιας και σκεφτομαι και εγω να το παρω απο εκει το παιχνιδι,υπαρχει καμια τρελη πιθανοτητα να εχω θεμα με τον κωδικο του παιχνιδιου???Δεν εχω αγορασει ποτε απο Αγγλικο amazon και δεν ξερω(απο Γαλλικο εχω παρει για ps4 και δεν ειχε θεμα). Απο Amazon δέχονται debit καρτες για αγορές ? Και δεν θα αργήσει να έρθει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Απο Amazon δέχονται debit καρτες για αγορές ? Και δεν θα αργήσει να έρθει ? Κοιτα φουριες δεν εχω(οχι μεγαλες τουλαχιστον ).Τωρα για χρεωστικες και γενικα για καρτες λογω των capital control κυριως ειναι περιεργα τα πραγματα.Κοινως σε καθε amazon αλλες καρτες περνανε αλλες οχι.Ειναι ενα μπαχαλο. Βασικα εγω χρεωστικη Εθνικης εχω και δεν εχω δοκιμασει αν περναει αλλα ειπα πρωτα να σιγουρευτω για το παιχνιδι μην το παρω και το κοιταζω μετα αν και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα για να ειμαι 100% σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 του αμαζον εχει το νομισμα και το σημα αλλα οχι τις κονκαρδες , λογικα ειναι η ευρωπαικη εκδοση εφοσον ειναι UK amazon και παιζει κανονικα. μεταφορικα για Ελλαδα ποσα χρεωνει ? γιατι μονο για UK ειναι δωρεαν τα μεταφορικα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Guys noob question, dont judge. Το game το αγοραζεις μονο για το game ή σου δινει και καποιο code για να παιζεις? Δηλαδη, αν εγω ΔΕΝ το αγορασω, μπορω να πηγαινω σε νετ να παιζω μονο με το battlenet acount μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Guys noob question, dont judge. Το game το αγοραζεις μονο για το game ή σου δινει και καποιο code για να παιζεις? Δηλαδη, αν εγω ΔΕΝ το αγορασω, μπορω να πηγαινω σε νετ να παιζω μονο με το battlenet acount μου? Για να το παιξεις πρεπει να το αγορασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellinas12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 απο την beta το αγαπησα θα το αγορασω και θα κανω και video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 https://twitter.com/PlayOverwatch/status/733327679739453440 αυτο το ειδατε? λετε να εχουμε early release? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για να το παιξεις πρεπει να το αγορασεις Και εμεις οι τζαμπατζηδες τι θα κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θα κοιτας τα streams 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Και εμεις οι τζαμπατζηδες τι θα κανουμε? onlywatch για σενα του αμαζον εχει το νομισμα και το σημα αλλα οχι τις κονκαρδες , λογικα ειναι η ευρωπαικη εκδοση εφοσον ειναι UK amazon και παιζει κανονικα. μεταφορικα για Ελλαδα ποσα χρεωνει ? γιατι μονο για UK ειναι δωρεαν τα μεταφορικα, Καλα σιγα τις κονκαρδες να σου πω την αληθεια. Απο Amazon που τσεκαρα μου βγαινει με την απλη μεταφορικη γυρω στα 61ευρω και με express στα 65περιπου.Αρα αξιζει μονο για οποιον δεν βιαζεται και θελει και τα δυο δωρα αλλιως απο Ελλαδα φθηνοτερα βγαινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Aπο πλευρας επιπλεον πραγματων αυτη συμφερει περισσοτερο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BGL2W9S/ref=s9_simh_gw_g63_i1_r?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=EE4DMFT1J02MJYC4PAFX&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=867551827&pf_rd_i=desktop Βασικα τωρα που το ανεφερα μιας και σκεφτομαι και εγω να το παρω απο εκει το παιχνιδι,υπαρχει καμια τρελη πιθανοτητα να εχω θεμα με τον κωδικο του παιχνιδιου???Δεν εχω αγορασει ποτε απο Αγγλικο amazon και δεν ξερω(απο Γαλλικο εχω παρει για ps4 και δεν ειχε θεμα). Έχω αγοράσει από αγγλικό amazon ΒF3 και ΒF4 (preorder) για PC και με τα δύο δεν είχα κανένα πρόβλημα, μπήκε ο κωδικός στο Origin κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν την παλεύω, με βλέπω να στήνομαι από τις 8μιση ώρα το πρωί έξω από το Gamestation να περιμένω να ανοίξει για να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν την παλεύω, με βλέπω να στήνομαι από τις 8μιση ώρα το πρωί έξω από το Gamestation να περιμένω να ανοίξει για να το πάρω. Δεν υπαρχει λογος για το παραπανω που γραφεις. Ουτως ή αλλως η ανακοινωση που βγηκε ειναι για 1 μερα πιο νωρις για να εχεις χρονο να το κανεις εγκατασταση το παιχνιδι(εκτως αν εχεις τραγικη συνδεση internet ξερω γω ). Δεν ειναι οτι αν πας και το παρεις το παιχνιδι το πρωι και το εχεις περασει μεχρι τις 11η ωρα πχ θα παιξει μια μερα νωριτερα Επισης μολις τωρα ειδα οτι το εν λογω καταστημα πρεπει να ανεβασε την τιμη 2ευρω πανω(ή 1 δεν θυμαμαι ακριβως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδη μου εχουν μεινει μερικες battlenet gift cards απο οταν επαιζα wow για να ανανεωνω λογο καπιταλ κοντρολ, μπορω αν θελει κανεις να το παρει απευθειας digitally απο το store της blizzard ωστε να τις διωξω. Στην τιμη θα τα βρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδη μου εχουν μεινει μερικες battlenet gift cards απο οταν επαιζα wow για να ανανεωνω λογο καπιταλ κοντρολ, μπορω αν θελει κανεις να το παρει απευθειας digitally απο το store της blizzard ωστε να τις διωξω. Στην τιμη θα τα βρουμε https://eu.battle.net/shop/en-us/product/overwatch-origins Δεν βρισκω ουτε ενα λογο καποιος να το κανει αυτο οταν ψηφιακα το παιχνιδι κοστιζει 60ευρω(η origins παντα)ενω στο skroutz το βρισκεις απο 48ευρω κουτατο.Στην χειροτερη απο μεγαλη αλυσιδα(πλαισιο,public ή και Seven)με το δωρο που δινει μαζι και δωρεαν μεταφορικα και αξιζει παλι περισσοτερο. Ουτε και το απλο παιχνιδι στα 40ευρω αξιζει οχι μονο λογω μικρης χρηματικης διαφορας απο κουτατο αλλα και επειδη σε κλειδαδικα στα ιδια χρηματα βγαινει η origins edition(με τα επιπλεον skin εκτως των αλλων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις