basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 σαν ιδεα κατι λεει αλλα το τοπικο με μπερδευει λιγο.... πως δηλαδη να γινεται ? π.χ. ελλαδα μονο η και τριγυρω χωρες ? έχεις χρονικούς περιορισμούς οπότε νομίζω μόνο ελλάδα θα βολέψει. Ετσι το είχαμε και στην λιγκα με το simracing, κάθε 10 το βράδυ δευτέρα αγώνα. Προπόνηση όποτε θέλει η κάθε ομάδα και οποτε βολέψει. Με 1-2 αναπληρωματικούς είσαι άνετα 6-6 κάθε αγώνα. άλλωστε τα παιχνίδια του ow κρατάνε πολύ λίγο. ενα bo5 payload/koth/2cp/hybrid/koth πόσο να κρατήσει? κάνα 2ωρο μαξ. 2
Edel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αρμοδιόσου και κάνε ένα σάτι!!!!! Γαμάτη ιδέα!! 1
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αρμοδιόσου και κάνε ένα σάτι!!!!! Γαμάτη ιδέα!! εδω σας ειπα να παιξουμε μαζι και δεν απάντησε κανένας.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ας γράψει και όποιος άλλος θέλει και κανονίζουμε. να είμαστε τουλάχιστον 6 για κάνα 3v3 μέχρι να μαζευτούμε και άλλοι γιατι μέχρι τους 12 που θέλουμε για comp μας βλέπω τα χριστούγεννα. 2
Agon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 παιδες με τι dpi και sensitivity Παιζετε? ειμαι ομονος που εχω το ποντικι 4κ και sens 17??? διαβαζω πως ολοι παιζουν με μικρα νουμερα και μου φαινεται πολυ δυσκολο
basilis_k6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 παιδες με τι dpi και sensitivity Παιζετε? ειμαι ομονος που εχω το ποντικι 4κ και sens 17??? διαβαζω πως ολοι παιζουν με μικρα νουμερα και μου φαινεται πολυ δυσκολο μαλλον λαθος μας τα λες γιατι 4κ και 17 ειναι αδυνατον να παιζεις. ουτε μαιμου δεν θα μπορουσα να παιξω ετσι, σαν να εισαι "φτιαγμένος" θα ειναι
AllNatural Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει ειναι υπερβολικα νουμερα. Εγω παιζω 1600 dpi και 4 sens και τα θεωρω οτι ανετα πεφτουν κι αλλο απλα περιμενω να παρω κανα ποντικι της προκοπης για να το ψαξω λιγο παραπανω.
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 1000dpi και 8 sensitivity. επαιζα και με 5, αλλα δυστυχως λογω περιορισμενου χωρου στο τραπεζι δεν μπορω να ελιχθω πολυ.
Agon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 τι να σας πω... στο φουλ εχω το Mouse μεσα απτο την εφαρμογη της Logitech και τοσο το ειχα στο game... πολυ γρηγορες κινησεις οντως αλλα με βολευε. τωρα προσπαθω να παιξω οπως βλεπω ολοι με τετοια νορμαλ νουμερα αλλα νομιζω ειμαι πολυ αργος, και διαβαζω οτι δεν κουνας καρπο αλλα ολο το χερι μαζι... μπηκα τωρα για προπονηση να δω τι γινεται
basilis_k6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 τι να σας πω... στο φουλ εχω το Mouse μεσα απτο την εφαρμογη της Logitech και τοσο το ειχα στο game... πολυ γρηγορες κινησεις οντως αλλα με βολευε. τωρα προσπαθω να παιξω οπως βλεπω ολοι με τετοια νορμαλ νουμερα αλλα νομιζω ειμαι πολυ αργος, και διαβαζω οτι δεν κουνας καρπο αλλα ολο το χερι μαζι... μπηκα τωρα για προπονηση να δω τι γινεται καποιο λάθος κάνεις. δοκιμασα αυτα τα νουμερα και δεν υπάρχει περιπτωση να παιζεις ετσι. δεν προλαβαινει να νιωσει η καρτα γραφικων στις κινησεις. για ξαναδεστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις