Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακυρο... σε 2 μηνες θα ξανα πεσεις... και το καλυτερο νινι να εχεις το βαριεσαι....η γυναικα μονο αμα σε πρηζει μερα νυχτα ισως σε αναγκασει να μην παιζεις πολυ...

I ve been there... 

• Like 2
Δημοσ.

εγω μετα τα καψιματα  στα raid  απο 60 εως 80 στο WoW που ελιωνα διχως αυριο τωρα ξανα  με το OW ασχολουμαι με το πισι.

καιγομαι  αλλα ευτυχως πλεον ειμαι λιγο πιο κυριλε , μονο 6ωρα  λιωσιμο :P

Ναι βεβαια στα raid του wow κυνηγουσες πρωτες θεσεις στον server(και πανευρωπαικα).

Εδω για να πετυχεις κατι αναλογο που ειναι απο master και πανω(3800-3900 rating+)οσο και να λιωνεις αν δεν ειναι να ανεβεις τοσο δεν ανεβαινεις ποτε,οσες ωρες και να εχεις παιξει :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βεβαια στα raid του wow κυνηγουσες πρωτες θεσεις στον server(και πανευρωπαικα).

Εδω για να πετυχεις κατι αναλογο που ειναι απο master και πανω(3800-3900 rating+)οσο και να λιωνεις αν δεν ειναι να ανεβεις τοσο δεν ανεβαινεις ποτε,οσες ωρες και να εχεις παιξει :P

ε καλα ναι, αλλα θα μπορουσα και παλι να παιζω μεχρι να πεθαινει ο ssd :P

κανα αλλο παιχνιδι για βραδινο λιωσιματακι ? μην μου πειτε  hots kai HS  !

Δημοσ.

Δε ξέρω αν διαβάσατε 2 σελίδες πριν, το Σάββατο χώρισα......

Ήταν δύσκολο ΣΚ :(

Κοιταξε να δεις,απο τις αρχες που σχολιαζες στο θεμα για το ποσο ''ομορφα'' περνας στο ow(ειδικα απο την στιγμη που σου εχει γινει αρνητικος εθισμος),ηταν αναμενομενο καποια στιγμη αυτη η συμπεριφορα(λογω και της οποιας προσθετης πιεσης απο την δουλεια)να επεφτε και στους γυρω(ξεσπασμα).

Επισης δυστηχως δεν μπορουμε να πουμε κατι παραπανω για το συγκεκριμενο μιας και ειμαστε σε θεμα που αφορα το overwatch

Γιαυτο το λογο αρκετοι δεν παιζουν καθολου online παιχνιδια ή παιζουν λιγο και πιο χαλαρα.

Δημοσ.

Μα, προφανώς και δε μπορείτε να πείτε κάτι παραπάνω και δεν υπάρχει και λόγος, απλά το ανέφερα για την πρόταση για συγκατοίκηση ως μέσο ξεκολλήματος :D.

Δημοσ.

ακυρο... σε 2 μηνες θα ξανα πεσεις... και το καλυτερο νινι να εχεις το βαριεσαι....η γυναικα μονο αμα σε πρηζει μερα νυχτα ισως σε αναγκασει να μην παιζεις πολυ...

I ve been there... 

Δεν είπα οτι ειναι lifetime λύση :P

• Like 1
Δημοσ.

κάνε παιδιά...2 τουλάχιστον , αν προλάβεις να παίζεις να έρθω να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Τι λες, εκεί βάζεις και τα 2 παιδιά να παίζουν και είστε το 50% της ομάδας. Αυξάνουν κατακόρυφα οι πιθανότητες ν ανέβεις. 

ΑΠλά κάνεις υπομονή 5-6 χρόνια να πιάσουν πλητρολόγια/χειριστήρια 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα εσυ εισαι καμμενος απο χερι!!!

γι αυτο για αρχη παρε κανα λελουδι και πανε στο αμορε μηπως γυρισει και ξαναφας σπιτικο φαγητο! 

• Like 2
Δημοσ.

εγω νομίζω το έχω ξαναπει αλλα το κάψιμο και κάθε Online παιχνιδι το έκοψα το 2011. Απο το 2012 και μετά δεν πρέπει να είχα παίξει πανω απο 100 ώρες συνολικά μέχρι να βγεί το ow. Εκεί ήρθε η κατρακύλα... σχεδόν καθημερινά μέχρι τις 5 το πρωι παιζω και μου αρέσει κιόλας. Εχω βαρεθεί λίγο το χύμα soloq βέβαια και αν δεν το πάνε σε λίγκα ακόμα και για τους χαμηλομεσαίους δεν ξέρω ποσο θα αντέξω. Ίσως και να πιάσω το master σε 2-3-4 σεζόν αλλα και τι να λέει, τα ίδια καραγκιοζιλίκια βλέπεις παντου. Άσε που η ποιότητα του παιχνιδιου δεν έχει να κάνει με το ρανκ. Έχω ζήσει φανταστικές στιγμές σε παιχνίδια του gold. πρέπει να κάνουνε τοπικές λίγκες για ομάδες με ρανκ ομάδας και scoreboard. Θα μου πείς τι μας νοιάζει τι κάνει η blizzard. Μπορούμε εμεις μόνοι μας να ανοίξουμε για λίγκα ελληνική και να φτιάξουμε πρωτάθληματάκι ετήσιο χωρίς την blizzard. Μακάρι να είχα το χρονο να στήσω ενα προχειρο site...

• Like 6
Δημοσ.

εγω νομίζω το έχω ξαναπει αλλα το κάψιμο και κάθε Online παιχνιδι το έκοψα το 2011. Απο το 2012 και μετά δεν πρέπει να είχα παίξει πανω απο 100 ώρες συνολικά μέχρι να βγεί το ow. Εκεί ήρθε η κατρακύλα... σχεδόν καθημερινά μέχρι τις 5 το πρωι παιζω και μου αρέσει κιόλας. Εχω βαρεθεί λίγο το χύμα soloq βέβαια και αν δεν το πάνε σε λίγκα ακόμα και για τους χαμηλομεσαίους δεν ξέρω ποσο θα αντέξω. Ίσως και να πιάσω το master σε 2-3-4 σεζόν αλλα και τι να λέει, τα ίδια καραγκιοζιλίκια βλέπεις παντου. Άσε που η ποιότητα του παιχνιδιου δεν έχει να κάνει με το ρανκ. Έχω ζήσει φανταστικές στιγμές σε παιχνίδια του gold. πρέπει να κάνουνε τοπικές λίγκες για ομάδες με ρανκ ομάδας και scoreboard. Θα μου πείς τι μας νοιάζει τι κάνει η blizzard. Μπορούμε εμεις μόνοι μας να ανοίξουμε για λίγκα ελληνική και να φτιάξουμε πρωτάθληματάκι ετήσιο χωρίς την blizzard. Μακάρι να είχα το χρονο να στήσω ενα προχειρο site...

σαν ιδεα κατι λεει αλλα το τοπικο με μπερδευει λιγο.... πως δηλαδη να γινεται ? π.χ. ελλαδα  μονο η και τριγυρω χωρες  ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...