Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρώτε ακόμα crashes οι AMDάκηδες? Εμένα πήγα να παίξω σήμερα arcade με τους 17.11.1 και με τρέλανε στα crashes. Στα win7 δεν είχα ούτε ένα crash ότι driver και να έβαζα.

Παιζω με 17.4.4,(δεν αναβαθμισα ποτέ πιο πάνω),και δεν εχω crashάρει ποτέ.

Δημοσ.

θα παμε πολυ μπροστα στη ζωη μας ετσι! χαχαχα 

σημερα λεω  να αρχισω νωριτερα μηπως και κανω τιποτα...  και κοιμηθω και σαν ανθρωπος... θα φανει

Δημοσ.

Άσε, 3 μήνες τώρα το χω χάσει.

Κάθε μέρα που ακούω το ξυπνητήρι και σέρνομαι στο γραφείο την ημέρα, λέω το βράδυ νωρίς ύπνο. Και το βράδυ ξανά η ίδια ιστορία. Μέχρι τις 2 θα είμαι στην οθόνη,και από έξοδο να γυρίσω ότι ώρα και να ναι ένα ματσάκι θα το παίξω.

Έχω φτάσει σε εποχές Lineage 2, όταν ήμουν φοιτητής. Απρόσμενα αναπάντεχο και δε μπορώ να το κόψω κιόλας

• Like 1
Δημοσ.

εγω μετα τα καψιματα  στα raid  απο 60 εως 80 στο WoW που ελιωνα διχως αυριο τωρα ξανα  με το OW ασχολουμαι με το πισι.

καιγομαι  αλλα ευτυχως πλεον ειμαι λιγο πιο κυριλε , μονο 6ωρα  λιωσιμο :P

• Like 1
Δημοσ.

Άσε, 3 μήνες τώρα το χω χάσει.

Κάθε μέρα που ακούω το ξυπνητήρι και σέρνομαι στο γραφείο την ημέρα, λέω το βράδυ νωρίς ύπνο. Και το βράδυ ξανά η ίδια ιστορία. Μέχρι τις 2 θα είμαι στην οθόνη,και από έξοδο να γυρίσω ότι ώρα και να ναι ένα ματσάκι θα το παίξω.

Έχω φτάσει σε εποχές Lineage 2, όταν ήμουν φοιτητής. Απρόσμενα αναπάντεχο και δε μπορώ να το κόψω κιόλας

Σε καταλαβαίνω. Έχω περάσει το κάψιμο με το WoW παλαιότερα και το HotS πιο πρόσφατα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το μειώσεις. Θες να σου πω έναν; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...